Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Sanırım bir tek biz kaldık bizimki de belki haftaya açıklanır -diye umuyorum-
-
@ParadoX Allah razı olsun hocam. Bu ramazan ayının hürmetine inşallah sende ve bu forumdaki diğer kardeşlerimiz de hayırlı sonuçları alırlar.
-
hafta sonu vmy sınavına girecek olanlara başarılar dilerim Allah kolaylık versin
-
100.günde 100.güne özel büyük bir etkinlik yapmalıyız
-
Arkadaşlar kpss geçerliliği bir arkadaşımızinda belirttiği üzere geç açıklanması dolayısıyla temmuz ayına sarktı. 2014 kpssp3 puani olanların 4. Tercihleri olan 2016/1 merkezi yerleştirme tercihlerini, 2016 yılında sınava girenler ile tercih yapmamaları için haziranda açıklanması gereken sınav sonuçları temmuz ayına sarkmıştı. Kısaca sınavın geçerlilik süresi yeni yapılan 2017 sonuçlarının açıklanması ile birlikte sona erer.
-
sınava girdiğimizi unutacağız nerdeyse,acaba 3 ay belirsiz beklemenin bir insan hayatında nelere sebep olacağı konusunda bir fikirleri var mı ya.Burdan böyle isyan etmeye hep tuhaf bakardım da derdini anlayan yok ki aynı dertten olmayınca.Bu nasıl empati yoksunu bir ülkedir anlamıyorum..Şİmdi ola ki bunu kazansak dahi aylarca yerleştirmesi var paranoyak olduk adamın gezdiği yerlere bakıyoruz fln çıkarımda bulunuyoruz..acaba işi sn.cumhurbaşkanına mı duyurmaya çalışsak sonuçta tek cümlesiyle her şey oluveriyor belkide ona bir etkinlik yapmalıyız
-
Pazar Gecesi 22.00 23.00 civarı tam kesinleştirince yazacağım büyük bir etkinlik planlayalım, ama sözde kalmasın arkadaşlar, facebook vs. duyuralım.
- Promosyon için de son demler, 2016 Puanlılar için onların da katılımını rica ediyorum. Ki biz sonuç bekleyenler olumsuz olması halinde bir şans için 9. Pro için bastırıyoruz.
Haftaya sonuç ve yeni ilan müjdesini almak için Pazar Gece buluşalım.
NOT: Twitter olmayanlar açsın, konu komşuya eş dost arkadaş herkese duyurulsun bir tweet rica edilsin, etkinlik geç saatte olacağı için gündeme de girmeye çalışalım. Şimdiden duyurun arkadaşlar.
-
Sahur da geldi sonuçlar gelmedi. Başkana sen gelmez oldun şarkısını atalım ilk etkinlikte. Yollar yollar uzun yollar bıktım ankara yollarından...
-
Twitter profilinde Eskişehir SGK İl Müdür Özel Kalemi yazan bir kişi, bir arkadaşımızın tweeti altına '' Sayın Bakanımıza ve Özel Kalemi Zafer Beye tweet atmanız süreci daha da hızlandıracaktır. Sonuçlar Bakanlıkta '' yazmış dostlar
-
@wesley10 hocam o zaman twitlere bakanın özel kalemi zafer beyi de ekleyerek atarsak daha iyi olur. Bi şekilde sesimizi duyurmamız gerek
-
Burada olup da şimdiye kadar 10 tane twit atmamış kişiler oldugu için ben daha da katılmıyorum etkinliklere arkadaşlar. 900 civarı twit atmışım, e benim kuruma verdiğim rahatsızlık yeterli bence. Sayın Başkanımızı gereksiz yere meşgul etmeyeyim artık. Siz uğraşırsanız ben de fayalanırım tabiiii uzaktan bakarım uğraşınıza. VMY de başarılar hepinize !!! Sgk dan önce VMY süreci biter herhalde
-
Denetmenlerin sözde temsilcisi olan dernek dün kurum başkanınında katıldığı iftar organizasyonu düzenlemiş. Şayet bizim mülakat sonuçlarını sormadilarsa mesleğe adım atmak için 100 günden fazladır bekleyen meslektaş adaylarının durumunu dile getirmedilerse bu dernek Denetmenlein temsilcisi falan olamaz.
-
@hayalimsgk aynen öyle, "Başkanımız en yakın zamanda müjdeyi verecektir" şeklindeki açıklama neye istinaden yapıldı acaba? Ya da hangi amaçla? Bu kurumun "en yakın" "az kaldı" kavramları çok farklı
-
Bence 9. Promosyon u almamak icinde bukadar sureyi uzatiyor olabilirler
-
S.A Arkadaşlar
-
Arkadaşlar foruma ara verdikten sonra geri döndüm.Twetterda beni takip ettiyseniz ertugrulbey olarak ara ara 8. Promosyon açıklansın 9.promosyon gelsin diye yazıyor size destek oluyordum.Öncelikle 83.5 puanla guy Antalya kurum sınavı magduruyum.80-85 puan arası mülakata girmeden 1 yıl geçirdim.En son girdiğim kpss sınavını kötü yaparak bu aldığım puanlardan düşük puanlar bekliyorum.Biliyorum ki benim durumumda olan çok kişi var.Yine de ya sabır diyorum.Ama bize Rus ruleti oynatan gibe hakkımı helal etmiyorum ve tabi diğer sınav açmayan kurumlara da hakkımı helal etmiyorum.En önemlisi de puanlarimizi bir yıla düşünenlere hakkımı helal etmiyorum.Arkadaşlar kısacası 9.promosyon kpss gelmeden benim ve benim gibi olanların belki son umudu.Son 20 gündür guyun ve kpssnin bunalimindayim.Zaten size twetterdan destek veriyordum.Bundan sonra son 15 gün 9.promosyon için bastıralım.
-
Arkadaşlar, Pazar Gecesi 20 Kişi yazmayalım, Facebook kullanan dostlardan rica ediyorum orada da duyuru yapsınlar. Ayrıca çevrenizden de belirleyeceğimiz TAG altında twit atmalarını rica edin.
En önemlisi 9. PRO bekleyenlerin vereceği destek. Binlerce kişi sonuç bekliyor, olası ilan ile binlerce kişi yararlanacak ama twit atan 20 kişi olmasın.
Sonuçlar için Sayın Bakan ve Özel Kaleme yüklenelim tabi başkana hiç yazmamazlık yapmayalım ama yeni ilan için Başkanı twitlerimizle bunaltalım. Hep söylüyorum aynı kişilerin çok twit atması değil, fazla kişinin az twit atması daha etkili.
-
@wesley10 pazar saat kactaydi
-
@ErtuğrulBEY Hocam tam saat söyleyeceğim daha sonra
-
Arkadaşlar merhaba içerden duyum aldım pazartesi açıklanacakmış. sırf buraya bilgi vermek için üye oldum Şimdi yine arayıp tekrar teyit edicem ama