TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı

KPSS A
    sgk denetmen yardımcılığı
    526
    9363
    3387016
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hayde35 Son düzenleyen:

burası karışacak vaziyet alın

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
      • safiTÜRK69
        safiTÜRK69 Son düzenleyen: safiTÜRK69

..............

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

• avamkamarası
          avamkamarası Son düzenleyen:

arkadaşlar ben 7.promosyonum güv sor ile ilgili olarak resmi soruşturma kazananlar açıklandıktan sonra oluyor ama öncesinde de gayri resmi soruşturma oluyor sizi en iyi biz anlarız bu kadar bekledikten sonra malesef bide resmi güvenlik soruşturması beklenecek bu bizde de böyle oldu ve hala daha 7.promosyonda güv sor nedeniyle başlayamayan asil adaylar var gariptir ki yedeklerden başlayanlar da var 😄 Allah sabır versin hepinize ..

• W
            wesley10 Son düzenleyen:

Dostlar artık son etkinlikler ve son haykırışlar. Bu hafta sonuçlar gelmezse yeni ilan için de umutlar yıkılacak ve sadece 1/4 ümüz hayallerine kavuşacak. Onun için bu gece sesimizi daha kuvvetli bir şekilde yetkililere duyurmaya çalışalım. Sayın Bakana, Özel Kaleme, Başkana ve diğer yetkililere yazalım.

22.00 Twitterda buluşmak dileğiyle ...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 5
            • S
              sefaakbey Son düzenleyen:

şimdi yarın acıklanacak mı ya duyumlar sıklaşamya başladı yine

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
              • W
                wesley10 Son düzenleyen:

Arkadaşlar, diğer etkinliklere baktığımda hep aynı kişiler yazmış durmuş. Böyle birşey elde etmek çok güç. Facebook ortamında rica ediyorum, güzel bir duyuru yapın, durumumuzu güzel izah edin. Hocalarınıza, arkadaşlarınıza haber verin rica ediyorum. Çok sıkıldınız, ben de sürekli kafanızı şişirdim ancak şunun şurasında bir ilan kazanmak için çok az bir süremiz kaldı. Sonuçlar için de aynı şekilde şu bekleyişe bir son verelim. Bu gece en büyük etkinliğimizi yapalım lütfen

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                • ErtuğrulBEY
                  ErtuğrulBEY @wesley10 Son düzenleyen:

@wesley10 inşallah kardeş bugün tüm gücümle yanindayim

• safiTÜRK69
                    safiTÜRK69 Son düzenleyen:

Benim şuan ki puanım sınırda ancak 2017 puanım yetebilir. Lakin şuan gelse çok fazla üzülmem. Kimin nasibinde varsa onun olsun. Siz elinizden geleni yapın son 10 gün kaldı. Hayırlısı olsun...

Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım...

W ErtuğrulBEY 2 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                    • W
                      wesley10 @safiTÜRK69 Son düzenleyen:

@safiTÜRK69 Teşekkürler hocam. 2017 sınavının iyi geçmesi daha avantajlı, puanını kullanacağın birden fazla sınavın olacaktır inşallah. Hakkında hayırlısı olsun

• ErtuğrulBEY
                        ErtuğrulBEY @safiTÜRK69 Son düzenleyen:

@safiTÜRK69 kardeş bizim 2017 puanı kötü sağol bizi düşündüğün için. Bu arada @davetsiz kardeş 9. Promosyon ne alemde bi haber var mı?

• ErtuğrulBEY
                          ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@wesley10 kardeş tag belli mi?

W 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • W
                            wesley10 @ErtuğrulBEY Son düzenleyen:

@ErtuğrulBEY Hocam etkinlik saatinde paylaşacağım 😉

ErtuğrulBEY 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • ParadoX
                              ParadoX Son düzenleyen:

Selamun aleyküm dostlar! Size AŞTI den sesleniyorum. Vmy sınavını atlattik çok şükür. Her ne kadar istemeye istemeye zorla ankaraya geliyor olsam da her gelişim ayrı bir güzel. Bugün ve dün eski dostlarla hasret gidermekle birlikte bugün de @yldzkrc hocamiz ile eşi ve kardeşi ile tanışma fırsatımiz oldu. Her zaman dediğim gibi bu forumun ve özellikle bu başlığın altındaki dostlar çok kıymetli ve her biriniz ayrı ayrı tanıdıkça daha da kıymetli olduğunuz somut olarak da ispatlaniyor. Az önce yolda @kizilderili yi sattık, şimdi de @mov beni sattı astide. @Estevez mesajları ile her sınav sonrası bizi motive etti ve @economistic ile esim bu sınava zorla gitmemi sağladı. Tüm dostlara yeniden teşekkür ederim bu zorlu süreçteki destekleriniz için. Artık yeniden basligimiza gereken önemi verebiliriz. Hadi bakalım Allah artık yüzümüze baksın ve burayı bir şölen alanına çevirelim.

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
                              Allah Var, Gam Yok!

N kizilderili FameFabre 3 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 8
                              • N
                                nefiseok @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX nasıldı hocam sınav toplandığınızı bilsem bende tanışmak isterdim😅

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                • ParadoX
                                  ParadoX @nefiseok Son düzenleyen:

@nefiseok sınav kapısında karşılaştık hocam özel olarak toplanmadik. Laf lafı açınca tanışmış olduk. Eski tayfa ile whatsuppta hergün konuşuyoruz zaten. Bilseydim en başından buraya yazardik hocam. Kısmet artık inşallah isbasinda tanışıriz sizinle de 😀

Layık olmadan devletin makamlarına atananlar, astlarını ısırır, üstlerine kuyruk sallarlar.
                                  Allah Var, Gam Yok!

• kizilderili
                                    kizilderili @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX abi bu 8.promosyonun bu kadar uzamaısnın görebildiğim en güzel yanı sizleri tanımak olduğu zaten

“Önce hayaller ölür, sonra insanlar."
                                    W. Shakespeare

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
                                    • ParadoX
                                      ParadoX @kizilderili Son düzenleyen:

@kizilderili benim için en güzel değil tek güzel yani bu oldu kardeşim benim.

Allah Var, Gam Yok!

kizilderili 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                      • kizilderili
                                        kizilderili @ParadoX Son düzenleyen:

@ParadoX doğru diyon gerçi 🙂

“Önce hayaller ölür, sonra insanlar."
                                        W. Shakespeare

• ParadoX
                                          ParadoX Son düzenleyen:

@FameFabre gözlerim suan seni arıyor astilerde 😀 çok andık seni dostum buralarda.

Allah Var, Gam Yok!

• FameFabre
                                            FameFabre @ParadoX Son düzenleyen: FameFabre

@ParadoX Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:

Selamun aleyküm dostlar! Size AŞTI den sesleniyorum. Vmy sınavını atlattik çok şükür. Her ne kadar istemeye istemeye zorla ankaraya geliyor olsam da her gelişim ayrı bir güzel. Bugün ve dün eski dostlarla hasret gidermekle birlikte bugün de @yldzkrc hocamiz ile eşi ve kardeşi ile tanışma fırsatımiz oldu. Her zaman dediğim gibi bu forumun ve özellikle bu başlığın altındaki dostlar çok kıymetli ve her biriniz ayrı ayrı tanıdıkça daha da kıymetli olduğunuz somut olarak da ispatlaniyor. Az önce yolda @kizilderili yi sattık, şimdi de @mov beni sattı astide. @Estevez mesajları ile her sınav sonrası bizi motive etti ve @economistic ile esim bu sınava zorla gitmemi sağladı. Tüm dostlara yeniden teşekkür ederim bu zorlu süreçteki destekleriniz için. Artık yeniden basligimiza gereken önemi verebiliriz. Hadi bakalım Allah artık yüzümüze baksın ve burayı bir şölen alanına çevirelim.

ALLAH koca yüreğine göre versin @ParadoX
                                            Guy sonrası yediğimiz Adana ve masadaki hoş sohbet hala dün gibi aklımda.🤗😊
                                            Güzel mesajını görünce bunu tekrardan dillendirmek istedim. Hepinizi tanımak çok güzel keyifti. 😉

Edit : Ekleme
                                            Kalp kalbe bu kadar mı karşı olur aynı anda birbirimizden habersiz yazdık, bizi Soran sormayan tüm dostlara bin selâm olsun

Osmanlı Toprağında çocukluğumu yaşadım farkım yok bu yüzden Sahra Çölü'nün kumlarında gezenden !

ParadoX 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 350
                                            • 351
                                            • 352
                                            • 353
                                            • 354
                                            • 468
                                            • 469
                                            • 352 / 469
                                            • İlk ileti
                                              Son ileti