Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Doğumhane kapısında bekler gibi sitede bekliyoruz kaç gibi gelir diye de sormaya yüzüm yok o kadar gün bekledikten sonra
-
allah buradaki herkese güzel haber aldırtsın inşallah. nedense çok duygulandım, sona geldik..
-
Rabbim şu ramazan hürmetine bugün şükür etmeyi ve emeğinin karşılığını almayı nasip etsin insallah.
-
Ben bile heyecan yaptım. Allah yardımcınız olsun gençlik
-
@uche Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı içinde söyledi:
Arkadaşlar oncelikle hayirli aksamlar . Burada yazilan yorumlara kisa bir cevap vermek istiyorum. Düzenlenen her etkinlinlige katilan benim, katilimi arttirma adina etkinligimizi gruplarda duyuran benim , babam vasitasiyla edindiğim bilgileri size aktaran benim. Bana laf eden arkadaşlar bu saydiklarimin hangi birini yapıyorlar acaba buna cevap verebilirler mi? Bu kadar duyumun uzerine iftardan sonra kurumdaki yetkili bir kişiyi arattirdim dediği laf su : '' aciklansa ilk benim haberim olur yarin aciklanmasi zor ama az kaldi . '' Kimse kesin bir tarih verip mahcup duruma düşmek istemiyor benim anladigim bu. Yine bu cumlelerime çomak sokan arkadaşlar olacaktır onlari karsilikli ozelden konuşmaya davet ediyorum.
Valla bunu yazmasam çatlardim @uche iyi niyetle destek hep vermiş olabilirsin ama kabul et duyum falan hep boş cıktı. dün ki yazında bile kurumu aradım açıklansa ilk benim haberim olur demiş adam! inşallah açıklanır yazdın açıklandı! senin duyumu alanın kulakları hiç kesik değil belli. Insallah 8 pro kazanirsinbda olaki 9 pro ilanı gelirse duyumlarina maruz kalmayız
-
Bugunun gelecegini hic dusunmemistim Allah sevindirir insallah su mubarek gunde
-
Arkadaşlar sonuç açıklandığından birisi linki atsın olur mu ben telefondan giremiyorum
-
@atiba tespit gibi tespit ️️ insallah bugun gulenlerden oluruz
-
heyecanla bekliyoruz iyi haber alanları şimdiden tebrik ediyorum hayırlısı olsun inşallah
-
Aha Sinan çetinin programındaki müzik çalıyo kafamda
-
Kendinizi tanıyın canımın içleri. Çok çalışın mücadele edin ilk tökezlemenizde aman banane demeyin. Önünüze çıkan zorluklar sizi kamçılasın.
Ümmiye Koçak -
Bekleyen sadece biz değiliz. Herşeyden ve herkesten önemlisi bize bu zamana kadar ** olmuyorsa vardır bunda da bir hayır ** diyerek sürekli yanimizda oldugunu söyleyen annemiz, babamiz, eşimiz, nişanlımız, evlilik düşünenlerimiz... Rabbim başlarımızı onların önünde eğdirip bizi mahcup etmesin yeter...
-
Ty de olmasa şu stresli dakikaları atlatmak için ne yapardınız diye düşünerek, kendimize pay çıkarmayı ihmal etmeyeyim
-
Arkadaşlar 9. pro için var gücümüzle tweet atalım. Puanlar yanmadan bir ilan alırız hep beraber inşallah.
-
@gmsmustafa Şen rahat ol senin totemi unuttum sanma inşalalh güzel haber alıcaz senden
-
@Antimülakat ahaha üstad şuan kalbim duracak gibiydi güldürdün ya Allah razı olsun harbiden bu foruma bu başlık için üye olmuştum gerçekten her işte var bir hayır böyle güzel bir forum için sizlerede teşekkürler tabi
-
-
@magduriibfli kardeş şu ettiğin dua... sessiz izleyen beni dile getirdi. amin canı yürekten. ya benim güzel Rabbim buradaki birbirinden güzel insanların boynunu bükük bırakmayacak. Allah her birinizin her nerede zerre kadar iyiliği varsa onların ve şu en güzel günlerin hürmetine güldürsün yüzünüzü
-
Arkadaşlar aranızda 1000 küsur kişi üzülecek hadi daha ortam sıcak iken başkana 9. Promosyon için mesaj atalım.
-
Ver mehteri