Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
biz yine de seviyemizi koruyalım onlar belli ediyo kendilerini her şekilde.Sakinlik iyidir
-
@aliveli hocam çok severim böyle tiplerle uğraşmayı kapalı çarşı çocuğuyuz anlayacakları dilden konuşulur sa duramazlar
-
@gmsmustafa canını sıkma karın ağrısı başka bunların. Malumlarda attıkları palavralarla çıktıkları boş zirveden düşmenin şokunu atlatamıyorlar bir türlü.
-
@siyahbeyaz gidip zillerine basıp kaçalım diyorum ben, sizin öneriniz nedir?
-
@aliveli yok biz profosyonel çalışırız hocam...
-
Herkese hayırlı iftarlar iftara yakın dakikalarda edilen dualar makbul dualardandır dua edelim bol bol ..
-
şükür bugun en azından belirsizlik içinde uyumayacağız..Allah olumsuz sonuç karşısında bize güç sabır versin kardeşlerim mutlu son zaten harika olur..
-
Hayırlı iftarlar değerli dostlar Allah hayırlı bir sonuç nasip etsin inşallah
-
Arkadaşlar Allah kazananlara hayırlı iş kaybedenlere de sabır versin.Üzulmeyelim rıskı veren Allah'tır. Zaman kaybetmeden 9.promosyon için çalışalım.Ayrıca kazanan arkadaşlarda destek olursa iyi olur.Yani ben kazandım herşey bitti havasına girip desteği kesmesinler. @wesley10 kardeşim senin öncülüğünde ve @Antimülakat @paretowilfredo senin de yardımlarınız ile 9. Promosyonu getirelim.
-
@ErtuğrulBEY cok haklısınız hocam ama gerçekten bu da vucut tükendik artık sağlıklı değiliz Allah güç versin bu yıl delirmemek elde değildi..
-
Başkan boşuna kısmetse dememiş Geceye az kaldı.
-
@hedefsgkk hocam biraz daha sabır delirseydim ben senden önce delirirdim guy kurum sınavını geçemedim.8. Promosyonu kaçırdım ve kpssem iyi geçmedi.Onun için sabırla 9.promosyonu bu 10 gün içinde getirelim.
-
Acaba başkan trollenmiş olabilir mi? Her türlü senaryo geliyor aklıma..
-
@joeblack16 heralde bu 8 saat içersinde öğrenirdik öyle bir durum olsa
-
Başka şaka yaptııım diyecek az sonra ay Allah korusun
-
bir yandan iftar yapıp bir yandan da ankara için iftar vaktine bakıyorum telefondan herseyın sonunda 100 küsür gunun sonunda olumsuz sonucu görmek ve o 1 dakika içinde delirmemek tüm mesele bu
-
@hedefsgkk okundu hocam ankarada okundu️ bunun daha teravihsi var tatlısı var meyvesi var bu iş sahuru da bulur bu gidişle
-
@gmmerve bende tam onu hesaplıyordum yiyip eve gidip sisteme girmesi ne kadar sürer inşallah evde açmıştır orucunu :D:D
-
Kör oldum resmen yaa sabahtan beri foruma siteye vs bakmaktan. Kötü şeyler dememek için kendimi zor tutuyorum zaten. Sabrımızın sınanmasından bıktım usandım artık lanet ettiriyolar insana ya yeter bee
-
Hani hep derdim ya acele etmeyin sahura kadar acigiz diye sakaydi ulen bir tek başkan mi ciddiye almış inşallah sahura kadar bekletmezler