Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@hedefsgkk acaba prosedürleri ne kim giriyo sonuçları girildi de onay mı bekliyo yayımlanması için eğer girilmediyse bu saatten sonra kimse kalkıp uğraşamaz ağırlık çöker
-
@ErtuğrulBEY Hocam tabi ki, 9. PRO için bastıracağız.
Öncelikle şunu belirteyim, yanlış bilinen bazı şeyler var anladığım kadarıyla. Retweet vs. etkili ancak kendin yazıp tweet atman daha etkili. Ayrıca, 8. PRO da yaşadık ve gördük, bu sayı çok az. Eğer sadece 20- 30 kişi etkinlik saati kendi gelip bir iki tweet atıp kenara çekilince ses duyurulmuyor. 100 - 200 kişileri görmeliyiz. Gündeme gelen TAG çalışmalarından görürsünüz 1000-2000 tweetten aşağısı yok, onlarda en asgari. Eğer ilan gelirse tahmini 1500-2000 kişi yararlancaksa bunun %10 u gayret gösterse ses duyurulur.
1 Hafta sonra puanların geçerliliği bitiyor. Bu ciddiyetin farkında olup, eğer ilan gerçekten isteniyorsa samimiyetle etkinlik için uğraşılmalı, etrafına haber salmalı, gerekirse birkaç tane daha hesap açmalıyız.
Şimdilik ise, bu gece başkanın tekrar twittera girip link paylaşma ihtimalini göz önünde bulundurup, dikkatini çekmek için twitinin altına bir kez daha yazıp, eş dosttan da yazmasını rica etmeliyiz. Herkese hayırlı iftarlar.
-
@gmmerve bugun agırlık çöker yarın açlık çöker en sonunda sgk önünde mubarek ayda birbirimizi keseriz artık hunilerle
-
@wesley10 eyvallah kardeşim elimizden geleni yapalım.
-
@hedefsgkk valla tam olarak öyle hocam.
-
Baskan e - imzasi mi bekliyoruz acaba iftarini acip musait zamaninda telefondan onay verip bilgi islemle ilgili daire baskanindan link alacak twitterde linkli hayirli olsun mesaji mi atacak ???
-
Paranoyak olduk valla
-
bence SGK nın yeni sabır testi bu adaylara açıklanıyo diyelim ne kadar dayanacaklar diye deniyolar bizi
-
Siteleri çok tıklansın diye belki geç açıklıyorlardır:)
-
Az daha sabir dostlar. Baskan bugun dediyse her sey hazirdir prosedurler hallediliyordur. Şu haberi de yaymanizi rica ediyorum. Meslekte cektigimiz zorluklara dair herkesce bilinmesi gereken bir durum.
https://www.tercihiniyap.net/haber/sosyal-guvenlik-denetmenine-saldiri
-
@paretowilfredo üstad haber kötü olsa da bunun hakkında yazılması ve yayılması önemli bence. EmeGine saglik. İki husus var birincisi ilk paragrafta kişinin ismi Yasin olacak bir yazım hatası olmus birde haberi tweet etmeye tıklayınca başka haber yolluyor ÇSGB ile ilgili. İstersen bi kontrol ediver
-
@ParadoX Düzeltmeyi yaptım kardeşim. Bende link sorun olmadı. Tweet'ledim. İsterseniz burdan Re-Tweet edebilirsiniz.
-
başkan teknik bir arızadan dolayı yarına bıraktık diye tweet atarsa şaşırmam artık
-
@paretowilfredo Ben CnnTurk te görüp burada paylaşmıştım ama sizin haberiniz daha detaylı, daha iyi olmuş hocam.
-
@Unutan Estağfurullah kardeşim haberin içeriğinde ne olduğundan daha çok sıkıntının aslında ne olduğu konusuna değinmeye çalıştım. İnşallah yarın bir kısmınız bu meslekte olacaksınız. Duyulması bilinmesi tedbir alınması lazım. Bunun cezasız kaldığını duyan diğer art niyetli işverenler bundan cesaret alıp aynı zorlukları size de çıkarabilirler.
-
umarım başkan tweet atıp 3 saat içinde sonuçlar sayfada olacak demez -.-
-
arkadaş bu nedir yaaa Çin işkencesi resmen.
-
Zaten 102 gundur bekliyoruz 1 gunumuzu de full bilgisayar telefon basinda gecirdik daha nekadar bedel odememiz gerek anlamiyorum
-
Benim kadar seni çeken olursa baş tacı et
Çaldığın yılları hibe ettim bende net.
5 saattir bu sarkıyı dinliyorum tavsiye ederim arkadaşlar sgk ah canım sgk.. -
bence başkan söylemese daha iyi olurdu beklemeden gelince daha karlı çıkardık bir günü pc başında geçirdik resmen