Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ParadoX Allahin izniyle kazanirsin insallah
-
Bugüne yetişmeyecekse yetişmedi yarına sarktı diye de tweet atsalardı keşke.. Bunu yapmadıklarına ümitlenmeli miyim yoksa umursamıyolar diye üzülmeli miyim bilemedim. Kafalar karışık
-
Neydi bu? Cidden Bunun bir açıklaması var mı Allah aşkına? Açıklıyoruz deyip açıklamamanın bir açıklaması varsa lütfen birisi anlatsın bana.
-
@mov agam bızımle dalga geciyiii
-
@ZıplayanPırasa vallahi aynen öyle kardeşim.
-
9.Pro ilanını mı hazırlıyolar ne yapıyolarsa artık..:)
-
@ParadoX emeğini alırsın hocam ben de çok zor zamanlar yaşadım.ama Allah herkesin emeğini görür ona göre rızkını verir.inşallah o gün bugündür diyelim.
-
@serkan21 inşallah sayın hocam Allah yüzümüze baksın insallah
-
Sayet açıklanmazsa başkanın kuruma hakim olmadigini çok net bir şekilde düşünmeye baslicam.
-
Ya valla bu artik zulümdür yani. Baskan oyle twit atmasa biz yine ne guzel trol duyumcularimizla ugrasip duracaktik. Biri diyecekti icerden haber aldim su zaman aciklanacak falan. Alismistik bu duruma hem
-
birazdan "kısmet değilmiş xD " diye twit gelmese bari
-
Dayanın 10 dakika daha sonra başkan düşünsün sabaha kadar hani nerede başkanım twitlerini
-
@economistic hocam telefonlarını versenız bızde arasak
-
Resmen heyecanımı kaybettim uykum geldi
-
@dembaba devlet işi bu ya ne kaderi kısmeti hocam. Bir şey dersen bunu yapacaksın. Hani işine özen falan arıyorlar ya bizde? Gerçi bunlar der şimdi 1000 kişiyle dalga geçse nolcak başına bir şey mı gelecek sanki.
-
Hayır o degıl formumuzda ıhtıyar arkadaslar var el vıcdan bu saate nası dayansınlar.
-
Bir enteresan durum. Ciddiyetsizlik mi yoksa başka bir aksilik mi? Umarım ki geçerli mazeretleri vardır. Bu kadar insana bu orantısız ve gereksiz heyecanı yaşatmak ayıptır.
-
Yahu ankarada kimse yok mu kalkın gidin sgk ya yapın bişiler ateş yakın önünde mangal yapın ne bilim işte takipte olduğumuzu bilsinler hissettirin burdayız deyin cama taş atın bişiler yapin
-
@ZıplayanPırasa hasta ihtiyar uyudu kız iyice yaşlandı hastaneye yatırdık gecenlerde
-
@ParadoX aman abı daha yenı benı hasladı amann