Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
referanssız bu iş olmuyor anlasılan sıralamada 60 lardaydım yedek bıle degılım
-
Hakkıyla kazanan arkadaşları tebrik ederim, benim önümde 2 mülakatım daha var kafam belki biraz o yüzden daha rahat.
Bunun dışında bu sayfada çok emek veren, etkinlikleri kovalayan bir nevi sayfanın moderatörlüğünü yapan arkadaşlar umarım kazanmıştır. En çok sizin kazanmanızı isterim.
Ama şunu söylemeden de edemeyeceğim, herhangi bir topluluğun listeleri ile giren arkadaşlar varsa eğer şunu bilsinler; dün başka bir toplululuğun listeleri ile girenlerin durumu ortada. Bu dünyanın hesabı bu dünyada görülüyor!...
-
Galiba sıralamada en önde olanları baştan elemişler.
-
Kendime ne kadar sevindiysem @yldzkrc hocam @ParadoX abime bir okadar da üzüldüm. Belki klişe olacak ama olmaması daha güzel kapılar açılması içindir. Yoksa burada tanıdığım kadarıyla kalbinde zerre kadar kötülük bulunmayan sizler için başka bişey düşünülemez. Sizlerden güzel haber aldıkça bende çok mutlu olacağım gerçekten.
-
Arkadaşlar;
Başarılılar 70 puan ve üstü olarak kendi arasında sıralanıyor. Yedekler 70 ve üstü ancak kontenjandan artı olanlar.
Başarısız olanlar ise; 70'in altında kalanlar olarak kendi aralarında sıralanıyor. Başarısız'ların özellikle sıralandığını söylemek lazım. Çünkü Başarısız olma limitiniz var bir daha başvurmak için. O yüzden sıralanıyor başarısız olanlar da.
İstatistik ve İİBF kendi arasında sıralanmış ve yukarıdaki kural geçerli.
-
Simdi bu 3 kisiye baktim milletvekili referansli arkadaslarin 3 ude asil bunlara beddua mi etmek gerek ne yapmak gerek..
-
Vay be ortada dolaşan üç isimde kazandı mı şimdi?
-
başarısız 86, Rabbim kazananları hayırlı kılsın, ümit eerim hak edenler kazanmıştır, ben çok inanmıştım gerek belgelerimi göndermem de yaşadığım aksiliklere rapmen ulaştırabilmem gerek mülakat esnasında zor yer bulurum derken kolayca SGK Balgat ta yer bulup kalmam ama olmadı işte her işte bir hayır vardır, Allah her şeyin sahibi ve takdircisidir elbet vardır nasibimiz başka yerde, yeniden kazananları tebrik ederim işleri hayırlı olsun
-
@paretowilfredo Yedek yani İİBFli kişiler arasında yedek oluyor hocam yanlış anlamadım değil mi ?
-
@paretowilfredo hocam iibf yedek 10 şans var mı ?
-
@gmsmustafa Boşver hocam beddua etme her şeyin hesabı görülür ama bu dünya ama obur dünya.
-
@şakagibi Yedek 10 iyi sıralama kardeşim. Şansın olacaktır. Konuşmak için erken ama 10'a kadar sarkacağı kanaatindeyim. Bi kadroları ve tercihleri görelim daha net konuşuruz inşallah.
-
mülakatta, cumhurbaşkanı seçilirse tek adam olur mu diye sorulan bir kurumda bakana giden isimlerin seçilmemesi ayıp olurdu. benim işim var çok da şeyimde değildi de torpilsiz bi umut bekleyenlere üzüldüm hakketen.
-
@wesley10 Aynen kardeşim çünkü ilk listeler de kendi aralarında yapıldı iki alanın. Karma yapılmadı mülakatlar. Bunda da ayrılmış. Çakışmalar var çünkü sıralamalarda.
-
@atiba Cok aci hocam ya insan hazmedemiyor goz gore gore referansla girdiler yani hepimizin hayalleri planlari vardi..
-
@paretowilfredo teşekkürler hocam
-
............................
-
@eomer hocM nerde hocam şu mılletvekılıne giden ısımler.göremedim fotosunu
-
Bu 3 kişinin isimleri nelerdi hatırlayan var mı.Bana özelden yazarsa iyi olur.
-
................