Navigasyon

TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    • Ziraat Bank 2022 Uz.Yard. Sınavı

B

Sınava girecek arkadaşlar için; ben geçen seneki alımda Ziraat'e girdim. Sorularınız varsa veya sormak istediğiniz ön yargılarınız cevaplıyım.

SINAVLAR
    • İDARİ HAKİMLİK ÇIKMIŞ SORULAR

M

Arkadaşlar merhaba. Malumunuz 2017 sonrası çıkmış soruların yüzde 10'u mevcut. 2017-2021 arası idari hakimlik çıkmış sorularının tamamı pdf şeklinde elinde olan var mıdır acaba? Bir türlü ulaşamadım. Kasımdaki sınava çalışıyorum ve cikmis sorular burada cok kritik bir oneme sahip. Elinde olan ozelden paylasirsa cok memnun olurum. Herkese iyi calismalar.

SINAVLAR
    • 2021 Sayıştay Denetçiliği Sınavı

T

2020 yılı için süreç henüz tamamlanmadıysa da, bu yıl hazırlanacak olan arkadaşlar, bence burada yerimizi alalım.

Geçen yıl sınava girmiş olan arkadaşların da tavsiye ve yorumlarınızı bekleriz.

Herkese başarılar.

SINAVLAR
    • 2022 KIZILAY PERSONEL ALIMI

A

Cevap: Kızılay 2021 Personel AlımıMERHABA KIZILAY 2022 PERSONEL ALIMINA BAŞVURUP SÜRECİ BEKLEYENLER VARMI ACEBA, SÜREÇ NE KADAR SÜRÜYOR NASIL İŞLİYOR BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM

SINAVLAR
    • 2021 Kaymakamlık Sınavında 60 Soruya Yakın Tutturan Yayınevi?

T

Öncelikle bu başlığı açmamın sebebi sadece merak insanları yanlış yönlendirme gibi bir şey arzusunda değilim sadece sınavdan sonra otobüsle evime dönerken duyduklarımı yazıyorum eğer bu gerçekse birisi bana hangi yayınevinin kaynakları olduğunu söyleyebilir mi? yaşadığım olay tam olarak şöyle aştiden evime dönerken benimle birlikte otobüse binen beş altı kişi aralarında bir yayınevinin yaklaşık olarak sınavdaki 60 soruya yakın soruyu tutturduğunu konuşuyordu hatta ben sorduğumda aynı yayınevinin geçen seneki sınavda da 40 soru tutturduğunu söyledi yayınevi ismi sorduğumda lafı eveledi geveledi pek bir şey söylemedi sınav sonuçları açıklanmadan önce facebookta da bir yayınevi hakkında bu tarz bir konuşma gördüm 2021 kaymakamlık sınavına giren arkadaşlar var mı böyle bir şey? gören duyan varsa bu yayınevi hangisiyse biz de faydalanalım

SINAVLAR
    • 2021 TCMB İLANI

1

TCMB uzman yard. ilanı bu yıl gelir mi? Gelirse tahmini ne zaman? 2020'deki mülakat sonuçları hala açıklanmadı diye biliyorum çünkü

SINAVLAR
    • Kızılay Personal Alımı

M

Herkese merhaba, haftaya ingilizce videolu mülakata gireceğim. Sorular hakkında yardımcı olabilecek biri var mı? Ne gibi sorular soruluyor, kaç dakika sürüyor ve nasıl işliyor süreç? Bilgisi olan lütfen bilgilendirebilir mi acaba?

SINAVLAR
    • 2021 Kaymakamlık Sınavı

?

Merhabalar arkadaşlar. Bu başlık altında 2021 Kaymakamlık çalışmalarımıza start verelim. Başlıkta bol bilgi ve yönlendirici işlere el atalım. Birbirimize yardımcı olalım.

Hepinize verimli ve hayırlı bir çalışma diliyorum. @antimülakat

SINAVLAR
    • 27 mart 2021 gelir uzmanlığı yeterlilik sınav soruları

A

Sınav dün yapıldı ve sonuçlar açıklandı. 89 aldım. Hatırladığım kadarıyla soruları yazayım.

emsal bedelin tanımını verip bu nedir diye sordular. zirai mahsul maliyet bedeli değerleme ölçülerinden hangisi doğru verilmiştir diye sordular. Cevap bu. kaçakçılığa iştirak edene kaç kat ceza verilir? hangisi kurumlar vergisi mükellefi değildir? olay örgüsü vardı. Gecikme faiz hangi zaman için hesaplanır diyordu? Benzer soru 2020'de de var. tasfiyeye giren kurumun vergi tarhiyatı ve cezası kime tebliğ edilir (uzun bir olay vardı) hangisi cebren tahsil şekillerinden değildir? Ammede hangisi vezne görevi değildir hangisi bağlı kuruluştur hangisi destek hizmetleri grup müdürlüğü görevidir? hangisinden iki tane kurulmaz? Sicil yoklama hangisi ihtiyati haciz sebebi değildir? yurtiçi gündelik miktarı nasıl tespit edilir?
      SINAVLAR
    • Kızılay 2021 Personel Alımı

O

Herkese merhaba arkadaşlar,
      Kızılay'a daha önce başvurup online sınava gireniniz oldu mu?
      Yapılan sınavda Genel Kültür-Genel Yetenek olduğu söylendi ancak konu içeriği olarak detaylı bilgisi olan var mıdır?
      Teşekkür ederim

SINAVLAR
    • KIZILAY LOJİSTİK UZMANI ALIM MÜLAKAT

T

Mülakat sürecini tamamlayıp dönüş bekleyen arkadaşlar ?

SINAVLAR
    • Hacking-Carding-courses.

J

Silinmiştir

SINAVLAR
    • Resmi bir IELTS | TOEFL sertifikası edinin.

L

Dünya çapında 10.000'den fazla kuruluş tarafından kabul edilen yüksek öğrenim ve küresel göç için dünyanın en popüler İngilizce dil testi, akademik ve profesyonel hedeflerinize ulaşmanın anahtarı olabilir.

Herhangi bir nedenle sınava giremeyen veya kurumlar, işverenler veya elçilikler tarafından istenen puanı alamayanlara gerekli yardımı sağlıyoruz.

SINAVLAR
    • 2018 idare hukuku ve anayasa huku

H

Cevap: 2021 Kaymakamlık Sınavı
      Elimde Ahmet Nohutcu 2018 basım idare hukuku ve anayasa hukuku kitapları var çok fark oldu mu? Güncellik bakımından? Olduysa da nasıl tamamlayabiliriz?

SINAVLAR
    • Duy—- Ağrı—

K

Duy ağrı kimler kaç puanla yazdı.

SINAVLAR
    • Halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümü kaymakamlık adaylığı sınavına girebilir mi?

L

Arkadaşlar yazdığım gibi halkla ilişkiler ve tanıtım direkt sınava girebiliyor ve halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümüyle benzer dersleri çok %80 oluyor mu emin değilim. Eşdeğerlik belgesi gerekli mi onu da bilmiyorum çünkü halkla ilişkiler bölümünü zaten direkt okuyorum. 2 yıl sonra mezun olacağım için çalışmaya başladım 2 ay oldu iyi de gidiyor cevaplandırırsanız sevinirim.

SINAVLAR
    • Halkbank 2021 Yılında Personel Alımı Yapacak mı?

M

Merhaba arkadaşlar ben Halkbank'ın en son ilanini kaçırdım sizce bu yılda alım yaparlar mi fikriniz nedir? (Sorma sebebim bu yıl alım yapmazsa sanirim yaş sınırina takilacagim) cevaplarınız için simdiden teşekkür ederim.

SINAVLAR
    • GUY ERZURUM

C

Arkadaşlar merhabalar,Erzurum tercih eden var mı? Tercih ettiyseniz puanınız nedir?

SINAVLAR
    • Yapmayın, etmeyin, kendinize yazık etmeyin arkadaşlar..

H

Re: 2021 Kaymakamlık Sınavı

SINAVLAR

Ders Programı

SINAVLAR
    4
    4
    1646
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • M
      muammer414 Son düzenleyen: Antimülakat

1. sınıfa geçtim https:// i.hizliresim .com/9dk63k.jpg bu ders programını ygs için uygulasam iyi olurmu
      Antimülakat 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • Antimülakat
        Antimülakat @muammer414 Son düzenleyen:

@muammer414 öncelikle şunu belirtmek lazım, kimsenin ders çalışma programını bir başkası belirleyemez. Ben gece çalışmayı severim, bir başkası sabah erken, bir başkası da akşam. Bunun net bir düzen içermesi gerekmez. Burada önemli olan hangi zaman diliminde motive ve kafanız rahat çalışabiliyorsunuz. Üzerinde durulması gereken asıl mesele günlük çalışma, bunu ilke edinirseniz, saatlerce çalışmanızın veya belli saatlerde çalışmanızın bir önemi kalmaz, sadece günü gününe çalışın. Bütün mesele burada gizli.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • rahimoglu
          rahimoglu Son düzenleyen:

Ders çalışırken kendi yemen içmen ve uyku düzenin gibi her şeyi dikkate alman gerekli. başkasının programı ile olmaz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
          • O
            ozlemk Son düzenleyen: aliveli

Calisma Programi icin guzel bir arac var. kendi ihtiyaclariniza gore programinizi olusturabiliyorsunuz. baglanti uzerinden ucretsiz olusturulabiliyor. oncelikle uye olunmasi lazim siteye...

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • 1 / 1
            • İlk ileti
              Son ileti
            Tercihini Yap | Devlet Kredileri