Açıköğretim 2017-2018 kayıt dönemi
-
İkinci üniversite olarak iktisat düşünen var mı?
-
uluslararasi ilişkiler (ingilizce) e başvurmayı düşünüyorum bu sene yeni açmış galiba ilgimi çekti başvurcam bakalim:)
-
@aliveli hayir ama isletme dusunuyorum ben
-
@economicsx neden işletme ?
-
Aradigim baslikoncelikle hayirli bayramlar.Arkadaslar ben de 2.universite kapsaminda okumak istiyorum hukuk fakultesi mezunuyum tamamen zevkine okuyacagim.Bolumleri inceledigimde lisans programlarindan maliye ve ingilizce ua iliskiler on lisanstan ise sermaye piyasasi menkul kiymetler ilgimi cekti.Maliyede hukukla ortak ders cok oyuzden bana katkisi olmaz diye dusunuyorum ancak diger 2 bolum bana katki saglar mi yorumlarsaniz sevnirim
-
Ben adaletten bu sene mezun oldum, yerel yönetimler okumak istiyorum içeriği ilgimi çekti. Bi de bir çok ortak ders var muaf olabilir miyim acaba bile var mı
-
@genclerbirlikli valla ben muaf olunuyor diye biliyorum.
-
@aliveli öyleyse okulu yarıladım sayılır
-
@genclerbirlikli hocam benden açıktan adalet okumak istiyorum.Sonra da DGS ile hukuka geçmek istiyorum bu mümkün mu?
-
@ErtuğrulBEY mümkün elbette, derslere biraz asılıp ortalamayı yüksek tutarsanız iyi olur çünkü ortalama da hesaba katılıyor
-
@genclerbirlikli hayir muaf olunmuyor sadece daha once de aof okumussaniz 3 ders sadece sayiliyor
-
@aliveli Ozel sektordeyim suan ve olurda burada kalirsam diye isletme dusunuyorum. Ama maliye de aklimi celmiyor degil. Biraz kararsizlik oldu suan.
-
@genclerbirlikli hocam ben açık ogretimden gececem ordan geçiş de sıkıntı olmaz değil mi? Bide sizce not ortalama kaç olmali. Son soru DGS 120 soruda kaç yapmak gerekir.
-
@ErtuğrulBEY olmaz hocam, ortalamayı tutabildiğiniz kadar yüksek tutun. Dgsden de baya yuksek yapmak lazim iyi bi yer istiyorsanız 50 şer net gerekir türkçe ve matematikten. Yani 120 de 100 net.
-
@genclerbirlikli eyvallah kardeşim benim.
-
uluslararası ilişkiler ingilizceye başvuruyum dedim 585.50 TL ücret çıkardı dönemlik bana çok gibi geldi başka başvuran var mı? ne kadar diyor sizde?
-
@russellwestbrook yıllık 1171 lira yapıyor çok pahalı ya vazgeçtim o yüzden
-
Aof bürosunda kayıt nekadar sürüyor acaba? 5 10 dk lik birşey mi yoksa bi yarim saati aliyor mu
-
@economicsx her bir aöf kaydı 10 dk civarı sürüyor ama başvuran çok maalesef.
-
Bende İsletmeye on kayıt yaptırdım ama kesin kayıt için belgelerle Aof burosuna mi gitmem gerekiyor yoksa mail gelir mi universiteden kesin kayitla ilgili?