Merhaba sevgili dostlar. Buyurun bakalım içeri :)
-
Tekrardan merhaba dostlarım. Umarım iyisinizdir. Umarım her şey yolundadır. Şöyle bir şey düşündük. Biliyorum dürüst insanların oluşturduğu bir platform burası. Çıkarları için yalan söyleyecek ve hakka girecek insan sayısı az burada. Bu yargımıza istinaden dostlar bizi yanıltmayacağınızı umarak bu işe giriyorum.
Dostlar maddi durumu kitap almak için el verişli olmayan kardeşlerim vardır burada. Onlara elimden geldiğince yardım etmek istiyorum. Onlara alamadıkları kitapları hediye etmek istiyorum. Bana özelden ulaşın her ay 4 kişiye fotokopi olarak kitap yollayacağım. Orijinal almak isterdim ama o zaman en fazla 2 kişi faydalanırdı böylesi daha iyi olur. Her ay 4 kişi. Lütfen ama lütfen maddi durumu uygun olmayan dostlar yazsın. İyi günler dilerim. Akşam mesajları okuyacağım. -
Up
-
Alkışlanacak hareket.
-
@Priss helal olsun hocam.Inşallah işe girdikten sonra bizde böyle duyarlı hareketlerde bulunuruz.
-
@Priss
Ne kadar hayirli bi yardim, Allah razi olsun
İşe girdikten sonra bu ve benzeri yardimlari yapmak bana da nasip olur insallah -
2 kişi yararlansın da kitap yazarlarının hakkına girilmesin derim.
-
@sınavuzmanyrd o kitap yazarları (soyguncular) demek istiyorsun sanırım kitap fiyatlarından da haberin yok galiba. Bu durumun en temel hakkımız olan eğitimde nasıl bir esitsizlige yol actiginada dikkat çekmek isterim.
-
@elisa doğru çok pahalı. Birkısmı kitaplarını güncelleme zahmetinde bile bulunmuyor. Ama bu fotokopinin meşru olduğunu göstermez. Sonuçta serbest ticaret almak zorunda değilsin. Ben doğru bildiğimi söyledim karar sizlerin. Bu arada malını yüksek fiyata satmak soygunculuk değildir.
-
Fotokopi olarak yollamak bana da yanlış geldi. 2 kişi olsun orijinal kitap olsun fikrindeyim.
-
fotokopi iyidir... orijinal kitap yolla diyen arkadaşlar kendileri atanınca orijinal yollar inş..
-
@sınavuzmanyrd çok haklısınız. Hak yememek için orijinal kitap alma taraftarıyım her zaman ama ya öğrencinin yenilen hakkı ne olacak?
-
Kitabın sabit maliyetleri karşılanalı yıllar olmuş,
İlk emek dışında hiçbir emek sarfedilmeksizin dolara endeksli gibi fiyatı yükseltilmiş,
"Nasıl olsa mecburlar(!)" zihniyeti ile fiyatları şişirmekte bir behis görülmemiş ise,Bunun adı kısa ve öz soygundur. Sömürüdür.
Bunca fahiş kârın olduğu yerde alternatif yollar aramak bu insanların hakkıdır.
Serbest piyasa olsa da, sosyal bir devletin topraklarında bunca sömürü haksızlıktır o nedenle aldıkları ve alacakları her karşılık mübahtır.
Özellikle bu yolla kıt imkanları ile sınavlara hazırlanmaya çalışan çocukların gençlerin geleceği ile oynamak pahasına dava açan,
Utanmaksızın kitabının arkasında KUL HAKKI edebiyatı yapanların kendileri ile yüzleşme vakti gelmiştir.
Fotokopi yanlıştır ama buna mecbur edenler bir eylem olarak değil şahsiyet olarak yanlıştır.
İlla ki bu devran dönecektir. Bugün Yükselen, Yarın düşecektir.
Saygılar ve sevgiler.