Beylikdüzü Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı (3 kişi)
-
Hocam muhtemelen 11 kişiyi de aradılar pazartesi günü güvenlik soruşturması için, ben salı günü gittiğimde evrakları halletmeyen kişi sayısı azdı. Cuma gününe kadar bekletmezler diye düşündüm bilgi vermek için, belki de yanılıyorumdur.
-
@mcagatay Ne evrakı istediler hocam,başvuruda bütün evrakları verdik zaten
-
Daha sınav sonuçları açıklanmadan belli kişilerden güvenlik soruşturması formu istendi. Ne yazılı sınav puanı ne mülakat sonuçları belli değil. Devamlı söylenilen şeffaflık sözde kalmış gibi duruyor.
-
Bu bilgileri nereden aldınız arkadaşlar ben aradım henüz belli değil dediler
-
@akman92 aradığımda söylediler bana. Kazanamamıssın sonuçlar yakında açıklanır kazananlarım işlemleri hızlı olsun diye onlardan belge istedik seklınde söylediler. Bu durum ne etik bir davranış ne de usule uygundur.
-
@mcagatay bu 11 kişi içinden tekrar mı eleme yapacaklar 3'e indirip ne değişik şey olmuş öyle ya
-
Başlığı kilitleyesim geldi. Daha neler artık.
-
@füreya hocam ne yapmaya calısıyorlar anlamadım. Bimer’e şikayette bulundum. Daha yazılı sınav puanlarını ve hatta mülakat sonuçlarını açıklamadan kimilerinden belgeleri istemeleri kabul edilebilir bir durum değil.
-
@tarhanaçorbası yok zaten bu durumları yaptıklarını bizzat arkadasımdan biliyorum. O girdi sınava ve geçenlerde onu da aramışlar öğrendim şimdi
-
@paretowilfredo hocam daha mülakat belli değil bazı arkadaşları arayıp belgeleri istediler. Ben aradığımdada o arkadaslar zaten kazandı işlemleri hızlı olsun diye böyle bir sey yapıldı dediler.
-
@tarhanaçorbası Bir şey diyemeyeceğim dostum. Evet çok şey görüyorum biliyorum senelerdir kurumlarda ama bu kadar alenileşmesi gerçekten üzücü ve düşündürücü. Hayırlı olsun bakalım.
-
Sınavda ve mülakatta liyakate emeğe çok önem veriyoruz rolleri kestiler bir de usule uysunlar önce böyle bir şey görülmüş mü ya
-
@zemberekdişlisi hocam liyakat kalmamıştı onu öğrenmiştik ama ahlakın da kalmadığını görmüş olduk. Böyle bir durum kabul edilemez. Kaybettiysek kaybettik sen listeyi açıkla biz bilelim yani.
-
@tarhanaçorbası 11 kişiyi aramışlar aranıp elenseydim daha da kızardım iyi umutlandırmadılar bari
-
@zemberekdişlisi kaybettiğimiz bile açıklanmadıki Belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’na facebook üzerinden durumu anlatan mesaj yazdım sizlerde yazın başkan dikkate alacaktır.
-
@zemberekdişlisi 11 kişiden 3'ü müfettiş, kalan 8'e sözleşmeli memurluk mu teklif edilecek acaba belediye içinde. Anlam veremedim ki. Çok saçma.
-
@füreya aynen öyle dediler. Ancak kaybettiysek bile kazanan ve kaybedenlerin sınav ve mülakat puanlarını öğrenmek hakkımızdır.
-
@tarhanaçorbası orası tabi ki öyle. Puansız olarak ad soyad listeli mülakata kalanlar listesi vardı bi
-
@füreya Ben de 11 kişiye anlam veremedim 3 asil 2 yedek olacak diyorlardı
-
@zemberekdişlisi hocam geri kalan istediği taktirde sözleşmeli olarak çalışacak denildi. Başkan Ekrem imamoğlu’na sınav ve milakat sonuclarunım acıklamması ıcın facebookdan mesaj gonderın