Beylikdüzü Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı (3 kişi)
-
İlanda yazılı sımavdan 70 üstü alanlar mülakata kalabilir yazıyırdu. Aradığımda yazılıdan 73 aldığım yazılıdan en yüksek alanın 79 aldığı söylendi. Zaten 70 altı alan kişiler mülakata cagrıldıysa ki böyle olup olmadığını açıklamadıkları için bilmiyoruz. Sınav mahkemelik olacaktır
-
@tarhanaçorbası ilanda şöyle bir ifade var: Yazılı sınavda başarılı sayılabilmek için her soru grubundan en az 60 puan alınması ve bu grupların not ortalamasının 70 puandan aşağı olmaması gerekir.Ben bunun uygulandığını düşünmüyorum açıkcası bunu gözetmeden 70 üstünü alanları çağırdıklarını düşünüyorum zaten Atatürk ilke ve inkılaplarından soru yoktu sınavda nasıl en az 60 alalım o soru grubundan :))
-
Bu alım için 21 kişi mülakata girdi.10 kişiyi elemişler.11 kişiyi kuruma çağırmışlar. “Biz aranızdan müfettiş seçmekte zorlandık.Hepiniz bizim için aynısınız.Üç kişi müfettiş alacağız,kalan sekiz kişi için ise kabul ederseniz 5 bin küsür maaşla sözleşmeli kadro vereceğiz”demişler.
-
@asımın-nesli 5 bin küsür maaşla sözleşmeli çalışacak kişilerin statüsü ne peki cidden çok saçma ya. İnşallah hak hukuk yenmez, umarım yenmiyordur(!).........
-
@füreya şu an yeni başlayan bir merkez uzman bile "5 bin küsür" ile başlamıyor işe diye biliyorum...... tuhaf
-
Afedersiniz ama oha ya neler dönüyo agzimi bozcam simdi
-
@asımın-nesli Aslında güzel düşünmüşler neticede 3 kişilik ilanda 11 arkadaşımız iş sahibi olacak,kazananlara hayırlı olsun ama süreç daha şeffaf yürütülmeliydi kurum burda hatalı çok soru işareti var
-
@paretowilfredo hocam bi el atin duruma:)
-
Müfettiş olanlar maaşın ne kadar olduğunu bi ara yazsın bari
-
Arkadaşlar o 11 kişiden birisi olarak birkaç bir şey söylemek istiyorum.
Öncelikle tarhanacorbası'nın yazdığı gibi mülakat sonuçlarının belirli olmadığını düşünmüyorum. Sadece bize açıklamadır ki onu da güvenlik soruşturmaları bitiminde istenildiği takdirde - ki çoğu kurum direkt açıklamıyor zaten - mülakat ve sınav sonuçlarınızı öğrenemezseniz tamamiyle hak veririm.
Kurumun yaptığı şey amatörlük, uzunca yıllardan sonra ilk defa alım yapıyorlar sanırım, onun etkisi olabilir ama burada büyütüldüğü kadar bir olay olduğunu düşünmüyorum açıkçası.Yedeklere sözleşmeli personel teklifi hakkında bir bilgim yok malesef, yaparlarsa da 8 kişi daha fazladan iş sahibi olacak. Bu da ayrıca güzel bir şey tabii her ne kadar 5000tl gibi bir maaş teklif edeceklerini düşünmesem de.
-
@tarhanaçorbası aradigimizda sinav puanımızi ve basari sıramızı söylüyorlar mi?
benim konustugum personel bizim bilgimiz yok dedi.
siz kiminle konustunuz hatirliyor musunuz? -
@mcagatay o zaman sözleşmeli personellik teklifini şu aşamada değil de kazanan müfettişler belli olduktan sonra yeterli gördükleri kişilere teklif götürselerdi bence şuan yasanan kaos yasanmazdı. Ama tabi ki herseyden önce yazılı sınav ve mülakat puanı da açıklanması zaten gerekiyor ve bu sınava girenler için de bir hak. Şimdiki mevcut durumda insanların kafasında soru işareti olması çok çok normal. Ne açıklanan bir puan var ne de bu yerleşenler daha belli olmadan seçilen 11 kişinin şu aşamada neden isimlerinin zikredildiği.
-
@füreya şu anda kimseye sözleşmeli personel teklifi yapmadılar ki zaten. Ben de az önce yukarıdaki arkadaş yazınca gördüm, doğru mudur değil midir onu da bilmiyorum çünkü evrakları götürdüğümde bana böyle bir şey söylemediler.
Güvenlik soruşturması bitiminde kazananlar açıklanacaktır. O zaman istemeyiz halinde sınav ve mülakat sonucunuzu açıklamazlarsa tamamiyle hak veririm tekrardan söyleyeyim. Ama şu aşamada dediğim gibi bu kadar büyütülmesine anlam veremedim -
Sonuclar aciklanmis. Küsuratli mulakat puani verilerek kil yapi kadro disi kalmak. Ne diyelim hak eden kazandiysa ne alâ ama baska seyler döndüyse benden yana hakkim helal degildir.
-
Bu nedir ya küsüratli mülakat puani vererek inandiriciliğa oynayip, adaylari salak yerine koymaktan sıkılmadi mi bu kurumlar artik. !
-
İlk 11 de olup aranmayan var mı benden başka ? 11 kişi muhabbeti neye göre yapıldı acaba ya da doğru mu öyle bir şey
-
Asil - yedek diye bişey yazmıyor. Kesin kazanan ilk 3 mü şimdi?
-
@füreya ilanda şu yazıyor çünkü
Müfettiş Yardımcılığı Giriş Sınavını kazanmış sayılmak için sınav puanının 70'ten az olmaması gerekir. Sınavı kazananların durumu; Sınav Kurulu tarafından en yüksek nottan başlanılmak üzere bir tutanağa bağlanır. Giriş sınavı puanının eşitliği halinde; yazılı sınav notu yüksek olan aday başarı sıralamasında öncelik kazanır. Yapılan değerlendirme sonucunda giriş sınavını kazanan adayların listesi, başarı sırasına göre kadro sayısı kadar asil ve yedek olacak şekilde Beylikdüzü Belediyesi ilan panosunda ve web sayfasında (www.beylikduzu.bel.tr) duyurulacaktır. Giriş sınavını kazanan adaylara ayrıca yazılı olarak da bildirim yapılacaktır13-MÜFETTiŞ YARDIMCILIĞINA ATAMA:
Sınavda başarılı olan adaylara gerekli tebligatlar yapılır. Kazanan adayların tebliğ tarihinden itibaren 15 iş günü içinde atamaları yapılmak üzere insan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekir. Sınavı kazanan adaylar; bu süre içinde müracaat etmemeleri durumunda haklarını kaybederler ve yerlerine yedek listedeki adaylardan sıra ile atama yapılır.
İlan olunur.