YÜKSEK LİSANS HAKKINDA HER ŞEY
-
@agor teşekkürler hocam
-
Arkadaşlar tezli yüksek lisans yapan biri aynı zamanda bakanlıkta çalışıyorsa bunu nasıl sürdürecek? Derslere nasıl katılacak? DPT bu konuda izin verme zorunluluğu yok diyor. Nasıl olacak bu iş?
-
@veblenist okul inisiyatif uygulayabilir, amirleriniz göz yumabilir, ders seçimini uygun saatlere göre yapabilirsiniz. Hocam genelde de bu şekillerde yapıyor çalışan arkadaşlar.
-
@agor anladım, sağ olun hocam. Bu sene Gazi açmayacak deniyor. Bunun sebebini anlayamadım pek. 2018-2019 sezonunda yok mu?
-
@veblenist hocam Gazi sosyal bilimler enstitüsü Hacı Bayram Veli Üniversitesi'ne bağlandı. Alım da yapıyorlar, başvuru tarihlerini bilmiyorum ne yazık ki.
-
@agor hacı bayram Veli nedir ya
-
@veblenist aynı soruyu ilk günden beri biz de ekip olarak soruyoruz. Cami ismi olarak güzel, dini değerler ile uyumlu fakat üniversite adı olarak koymak biraz sorunlu geliyor bize.
-
@agor ondan ziyade neden gidip Gazi’nin Enstitüsünü ona bağlarsın! Bu kadar mantıksız bir şey olamaz.
-
@veblenist hocam ilgili fakülteleri öğrenci sayısı fazlalığını sebep göstererek bağlayınca enstitülerde bağlandı. Mantık mı? Bu tip konularda mı?
-
Marmara Üniversitesinde iktisat tezli yuksek lisans yapan var mi acaba ? Ders secimleri basladi fakat kac ders secmek lazim, hangileri secmeli hangileri degil bilen var mi ? Ne sitede bir aciklama var ne de telefonla birine ulasilabiliyor.
-
Muhasebe Finansman’da tezli yüksek lisans yapan, dersleri seçebilmiş birisi de beni aydınlatabilirse çok iyi olur. Seçimi yapamadım bekliyorum öyle. @beyaz02
-
Arkadaşlar bu tezli yüksek lisansta devam zorunluluğu çalışan biri için sorun. Nasıl hallediliyor bu konu?
-
@veblenist hoca inisiyatifi ile, hoca onay vermezse çözülemiyor hocam.
-
Yüksek lisans öğrencisi iken bedelli askerlik başvurusu yapan var mı arkadaşlar
-
@agor hangi üniversitelerde kolaylık oluyor acaba? Bu konu resmen karambol. Koskoca sistemde bu konuyla ilgili bir düzenleme yok. En azından tezli yüksek lisans yapanlar için devletin belli bir kolaylık yapması gerekiyor ya da üniversitede bu kişiler için devam zorunluluğu kaldırılmalı.
-
@veblenist hocam akademisyen yetiştirme derdine düşmüş okullar buna izin vermiyorlar, sabah ders koyan okullar var inadına, kendince haklı olanlar da var bu işi boşuna yapanlar da, forumda yapan varsa fikir verirse güzel olur, devam zorunluluğunu sorun yapmayan okullar hangileri?
-
@veblenist eğer bakanlık çalışanıysanız Yıldırım Beyazıttaki hocaların geneli anlayışlılarmış hatta banka mufettisleri var derse gelmiyorlar bile demisti arkadaşım
-
@roadrunner teşekkür ederim hocam.
-
Arkadaşlar tezli yüksek lisansa başladım kaydımı yaptım fakat ingilizce muafiyeti geçemedim. Tecil için bi sorun olur mu ve öğrenci olarak gözükecek miyim acaba ? Öğrenci belgesi alabilir miyim yani Var mı bilgisi olan bu konuda ?
-
@suaybg ingilizce muafiyet öğrenci olmanızı engellemez yalnızca ingilizce dersi almak zorunda kalırsınız o kadar.