kpss a grubu 2018'e evde hazırlananlar
-
merhaba evde hazırlananlar için kitap önerileri bekliyorum.
-maliye içinelimde lider pareto maliye var konu anlatımı için yeterli midir?
-iktisatta konu için defter notum var ve yüksel bilgili çıkmış sorular var
-muhasebe konu için ferhat yıldız almayı düşünüyorum yeterli gelir mi?
-hukuk güncel konu anlatımı ne almalıyım? hukukta güncellenmeyen kısım hangileri eski notlardan bakabilir miyim?başka kitap önerileriniz var mı konu,soru bankası olarak teşekkürler
-
@mercekhatun
-Pareto hakkında hiç bilgim yok.Tek diyebileceğim çıkmış sorular elinizde olsun mutlaka.
-İktisat için konu anlatımı kitabınız olsun bir tane Nurdan Aslan,Erdal Ünsal,Erol Bulut ,Yüksel Bilgili,Zeynel Dinler seçenekler arasında.Size uygun olanı seçip alın. Özgün soru için analizi alabilirsiniz elinizdeki kitabın yanına.
-Muhasebe için Alican Dovletov bence Ferhat Yıldız'dan daha iyi.Konu anlatımı ve sorularını alabilirsiniz.
-Hukuk için mutlaka çıkmış sorular olsun elinizde.Dönüşüm yeterli geldi bana.Eski notlarınız ne kadar eski?Anayasa,idare,ceza ve cmk'de değişiklikler var.Ama kitap değiştirecek kadar değil.Değişikliklerin olduğu dosyalar var facebookda filan.Onları alıp elinizdeki kaynakları kendiniz de güncelleyebilirsiniz.Kitap alacaksanız da Themis'in dershane fasiküllerini tavsiye ederim. Pdf linki facebookda vardı belki burada da vardır paylaşabilecek birileri. -
@mercekhatun hocam hukuk icin konu anlatimi olarak sohoyu oneririm. 2 kere girdim kpssye. Ikisinde de guzel netler yaptirdi bana. Soru bankasi olarak da konsensus iyidir..
-
http://forum.tercihiniyap.net/topic/1893/2018-kpss-a-grubu-lisans-alan-sınavı-hazırlık-platformu
Platformumuzu da inceleyebilir istisare edebilirsiniz dostum:)
-
youtube daki musa çiçek in iktisat videolarını bulamadım acaba silinmiş mi?
-
@leventgöktuğ cevabınız için teşekkürler maliyede 4t düşünüyorum bir de. elimde hukukta lider ayrı ayrı olan konu anlatımı var 2016 o zaman değişiklik olmayan kısma bakıp diğerlerinde ekleme yapayım iktisatta erdal ünsal ağır diyorlar diğerlerine bakarım
-
@magduriibfli evet konsensusu duymuştum teşekkürler
-
@osmanlı silindi maalesef kardeşim, ben de senin gibi mağdur oldum, dvdsini çıkarmışlar, https:// www. isemkitap. com/kitap/sinavlara-hazirlik-133/isem-yayinlari-kpss-a-grubu-iktisat-dvd-seti-2017
-
@yigido89 cevabınız için teşekkür ederim. Daha dün farkettim emin olmak istedim onun için sordum moralim çok bozuldu Musa hocanın anlatımını çok beğenmiştim tam bir hayal kırıklığı iktisattan eksik konularım vardı bende ona güveniyordum hukuklarıda silmişler galiba neyse hakkımızda hayırlısı olsun
-
@osmanlı yenilerini yükleyeceklermiş çok yakında onun için silmişler eskileri hukukları da güncelleyip yüklerler
-
Ben geçen sene A Kadroya gitmiştim.İstediğim olmadı bu sene kendim denemeyi düşünüyorum.Dershanenin kitapları bana yeterli geldi ancak hukuk için konsensus şart.Maliye sürekli tekrar ve kısa kısa notlar etkili olur.Muhasebede ise sürekli soru çözümü ve çözümlü soru bankası olursa gayet etkili olur.
-
KPSS a grubu için WhatsApp grubumuz mevcuttur. Katılmak isteyen arkadaşları beklerim.
-
@mercekhatun Rica ederim.Başarılar.
-
@mercekhatun evet yüklemeye başlamışlar ikitsatı ama 3. videodan sonra gizli video diyor . Bu ne demek? nasıl izleyecez parayla falan mı acaba? Hukukları da aynı şekil yapmışlar. İlk 3 video açık sonrası gizli