2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@modigliani-0 arkadasım kimseye duyumlarını yazan arkadaşlarımıza bir şey demiyoruz teşekkürler ediyoruz ama birde gerçekler var bu duyumlarla yaşamak umut fakirin ekmeği gibi oluyor bu arada sizin dediğiniz gibi hocam okuyup geçebilirler bizim yorumlarımızıda
-
Haftanın ilk günü inşallah bu hafta neticelenir.Kurumu arayarak da kendimizi hatırlatabiliriz
-
Sonuçlar için arayan oldu mu ne zman açıklanır acaba
-
çok üzülerek aldığım bir duyumu paylaşıyorum. Tabi ki umarım doğru değildir. Ancak ne yazık ki sınav sonuçlarının açıklanması rafa kaldırılmış. Akıbeti de belli değilmiş. Ne derece doğrudur bilemem çünkü Aydın'da sayın bakanın danışmanı seçimden sonra açıklanacak her şey hazır demişti bir arkadaşımıza. Ben duyunca şok oldum bu yeni bilgiyi. Bilgi Bakanlık özel kalemden. İnşallah Aydın'daki duyum doğrudur inşallah.
-
@economistic bu duyum sadece iş teftiş için mi sgk müfettişlik sonuçlarını da kapsıyor mu? Bir de direk siz mi sordunuz özel kaleme
-
@economistic hocam duyumunuza çok büyük saygı duyuyorum ancak böyle bir şeyin olacağını sanmıyorum. Çünkü 10 ayı aşkın süredir insanları bekletip en sonunda biz sizi almıyoruz demeyeceklerini düşünüyorum. Tamam bürokrasi çok yavaş işliyor hatta hiç ilerlemiyor bile ama çocuk oyuncağı gibi yapacaklarını sanmıyorum. Listede bulunup çalışmayanlar sadece bunu bekleyenler de olabilir. Tekrar saygı duyuyorum duyumunuza ama ben böyle düşünüyorum.
-
Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi sınav sonuçların açıklanması olası değil gibi. Aylardır bakanlıkta hiçbir şey imzalanmıyor. Bakanın değişmesi çok büyük ihtimal. Giderken imzalar mı hiç sanmıyorum olası yeni bakan imzasına kadar süreç uzayabilir. Umarım aksi olur.
-
@invincible ben de sınav iptal falan diyeceklerini sanmıyorum. Ama bir gerçek var ki o da iş müfettiş yardımcıları yeterliliklerini verdikleri halde 4.5 yıl bekletildiler. Bizim mülakatın üzerinden1 yıl geçti. Normal bir vakit bile değil. Kimse açıklama yapmıyor. Bunun üzerine daha bekleyecek aylar var belki yıl var diye düşünmeme sebep oldu. Bu beni dehşete düşürüyor şu an.
-
@snmrhn, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
ordun
direkt ben sormadım. diğer sınavları bilmiyorum.
-
Sayın Cumhurbaşkanımıza ulaşılmadığı sürece iş müfettiş , SGK müfettişliği,İş ve meslek danışmanlığıda açıklanmaz hatta Bakan değişimi olursa mülakatlar bile yenilenir artık bu durumu görelim malesef
-
@economistic hocam yeterliliklerle mülakat sonuçlarını kıyaslamayın.Mülakat sonuçlarını 4.5 yıl bekleyecek halimiz yok
-
@mirliva inşallah yaaa. Benim umudum bitti
-
Yok mu bir haber ?
-
Birisi durum değerlendirmesi yapsın
-
@sınavuzmanyrd tünelin ucu çok kötü bir yere çıkıyor
-
Cimer fos çıktı
Kamu denetçiliğinemi yazsak bide napsak -
@paretowilfredo kardo bu vaziyetlere yorumun var mıdır seçimde geçti
-
@yunusemre_58, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Seçim sonuçlarının açıklanmasından 2-3 hafta içinde açıklanacağını ve KPSS sınavından önce yeni alım olacağı duyumunu aldım
Amacım bilgi kirliliği oluşturmak ve insanların genel geçer bir havaya sahip olmasını sağlamak değildir
Aktardığım bilgiler kimseyi bağlayıcı değildirKardo duyumunla ilgili yeni gelişme yeni bir duyum var mı
-
Bakan Hanım twitter hesabında imd sonuçlarının saat 18 de açıklanacağını söylemiş. Bakanın tweetinin altında toplanalım, iş teftiş ve sgk teftiş sonuçlarını bekleyen arkadaşlar...
-
Var mı bir duyumu olan arkadaşlar