2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@lion iibf'nin talihi iş müfettişliği mülakat aşamasıyla kapanmıştı. Inşallah sonuçlarla birlikte talihimiz yeniden açılır.
-
Yedek de belirleselermiş keşke. Kaç kişi başlayacak merak ediyorum.
-
Acaba kazananlardan şu an kaç kişi başka bir kurumda işbaşı yapmadılar? Herkese hayırlı olsun
-
Çok enteresan yaa. Biz daha üniversite okuyorduk o zamanlar. Kazanan arkadaşlar belkide süreci bile bıraktı. Belki bazıları girdiğini bile unuttu mülakata. Ne güzel gelmiştir şuan başka yere atanmamış ve ümidi kalmamışlara. Hayırlı olsun. İnşallah bizede kısmet olur.
-
@yakup-cemil hocam sgk denetmenligi ile ilgili yeni bi duyumunuz var mi
-
bu alım süreci neden 3 yıl sürdü neden bu kadar beklendi...eminim bunu hiç bilemeyeceğiz..çoğu arkadaş başka kurumdadır..yedek liste olsaymış iyiymiş... listedeki bir arkadaşım 9.pro
-
Hayırlı olsun çok uzun bir süreci olmuş. Kazanan arkadaşlar adına çok sevindim şaşkınlardır büyük ihtimal ben listede bi isimi biliyorum şuan sayıştayda böyle iyi kurumlarda olup düzenini kurmuş olanlar için çok bişey ifade ettiğini düşünmüyorum madem süreci bu kadar uzatmışlar bari yedek olsaymış. Neyse açıkaldılarına şükredelim yılan hikayesine dönmüş bi olay. Umarım yakında ilan gelir diyerek temenni de de bulunmuş olayım
-
bu listedeki insanlar çoktan hayatını kurmuştur
-
Ümmeti Muhammed bugün kıyamet günüdür. İş Müfettiş açıklanmış.
-
Tek kelimeyle rezillik. Başvurmadım bişey yapmadım ama aşırı sinirlendim.
Kazanan arkadaşları tebrik ederim. -
Daha önce atanmamış ve bu ilanla atandığını öğrenen biri var mı? Varsa hislerini paylaşsın nolur ben artık burada umutları tükenmek üzere olan birinin mutluluğunu görmek istiyorum. Hepimize motivasyon olur
-
Dalga geçiyorlar herhalde. Kırtasiyecilikte çağ atlamışlar. İnşallah bir daha böyle bir şey yaşanmaz
-
@duryy şaka gibi sonuç listenin yarısı kaymakam müfettiş zaten Allah yardımcımız olsun ne diyim ya
-
Çalışma yeri maaş vs. Bilgi sahibi olanlar biraz bilgi verebilirler mi? Ankarada mi başlayacağız ilk?Bir de hemen başlatırlar mi sizce?
-
@kpsssss Meslek tanıtımı var hocam;
https://www.tercihiniyap.net/meslek/is-mufettis-yardimciligi-meslegi-maasi-ve-sinavi-h3180.html
-
@kpsssss, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Çalışma yeri maaş vs. Bilgi sahibi olanlar biraz bilgi verebilirler mi? Ankarada mi başlayacağız ilk?Bir de hemen başlatırlar mi sizce?
Bu soruları bu forumda sormak en çok senin hakkın kardeşim. Hayırlı ugurlu olsun bunca bekleyişe. Çalışma yeri ankara'dır. 3600 ek gösterge sanırım yardimcilik maaşı 6500 TL den az olmaz. Bizahmet hemen başlatsınlar. Bir 3 yılda bunun için beklemeyin.
-
@lion Cok teşekkür ederim çok sağ olun.Hamdolsun sonuçları görmek nasip oldu.Grup başkanlıklarında çalışma imkanı yok mu mesela ben Istanbulda yasıyorum istersem Istanbulda çalışma imkanım olur mu?Bir de turneler çok olmuyor diye duymuştum.
-
Kardeşim grup başkanlığı mevzusunu pek bilmem. Lakin mesleğe girer girmez olur mu öyle birsek muamma. Çünkü temel eğitim vs süreci var malum. Ankara'da ilk etapta kalınabilir. Turne konusunda ise mufettisliklerin turneleri genelde benzer olur. Helede mesleğin ilk donemlerinde. Dolayısı ile iş mufettisligide belli bir turne süresine tabiidir. Az olacağını sanmıyorum pek süre olarak.
-
@kpsssss Hayırlı olsun dostum Yukarıda yer alan meslek tanıtımında sorularınıza bir hayli yanıt var. Ben hazırlamıştım taaaaa o zaman Allah muvaffak etsin dostum, dilerim bunca bekleyişe değer.
-
Ne yalan söyleyeyim ben bu listenin açıklanacağını hiç sanmıyordum, kesin iptal olur gözüyle bakıyordum çok şaşırdım.
Öncelikle @kpsssss ye ve diğer tüm bekleyen adaylara hayırlı olsun diyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum