2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Bu mülakata katılan arkadaşlar hiç dava felan açmayi dusunmediler mi merak ettim. Böyle bir rezillim nasil olabilir
-
Gidip gitmeme veya bekleyip beklememe sorunu değil asıl mesele.Yazili bir sınav ve yine o seviyede bir mülakat için emek verdik.(Ankara dışından gidenler için maddi boyutu da var.)Aciklasinlar ne yapabilmişiz onu görelim o bile yeter kendi adıma.
-
@schossow99 2017 ye bakmadan iş müfettisligi gördum, o yüzden şaşırdim dostum
-
İnsanların emekleriyle, umutlarıyla ve en önemlisi gelecekleriyle alay ediyorlar resmen.Bu ilanının sorumluları üzerilerinde hiç vebal de mi hissetmiyorlar?
Kurumların işe alım sürecine bir üst sınır getirilmeli ve kurum kültürü oturtulup,kişi etkileri asgari düzeye çekilmelidir.Kişiler geçici kurumlar kalıcıdır. -
Twitter da herşey için gündem yaratılıyor.Bizim haklı durumumuz için de 1 gün gündeme giremez miyiz?Hepimiz tanıdık herkesten destek istesek gundeme gireriz ve bir cevap alabiliriz belki yetkili birinden...
-
2021 deyiz.2017 de yazılı sınava girmiştik.2018 de sözlü de tamamlanmıştı.
-
Hakkimiz olan şeyi sadece 1 mülakat sonucunun açıklanmasını bekliyoruz...Biseyler yapalım...
-
Neden hiç dava acmadiniz
-
Bunu kazananlarin cogu zaten bi kuruma girip uzmanliklarini yada mufettisliklerini almislardir. aciklasalar da bisey olmaz
-
Fıkralara konu olacak bir olay
-
Bunun mülakatına giren arkadaşım önce başka kurumda uzman yardımcılığı oradan da hakimliğe geçti.
Evlendi çocuğu oldu.
Şaka değil gerçek:) -
Hep hadi biraz daha bekleyelim diye diye ne dava ne başka birşey düşündüm kendi adıma.Ama artık başka bir duruma evrildi süreç.Her boş kadroya genel müdür yardımcı vs . ataması yapıldı bizim mülakatın üzerine.Bizim için şartlar olgunlaşmadı mı vakit mi yoktu?
-
Ayrıca hep çoğu kişi başka kurumu kazandı gitmez zaten deniliyor. Öyleyse pazartesi hepimiz arayıp feragat ettiğimizi söyleyelim bakanlık da rahatlasın biz de. ..Basligi da forumu da meşgul etmeyelim..
-
Vallahi de billahi de pes. Aynı dönem giren Müfettiş yardımcılarının ve uzman yardımcılarının yeterlik sınavları geldi, bu sene içinde Müfettiş/Uzman olarak atanacaklar ama bunlar liste açıklamayı bile beceremediler.
Aynı dönem alınan kişiler başmüfettiş olduğunda bunlar daha yeterlik sınavı yapamaz kanımca.
-
@babanınoglukemal Bu da var işte.Sonucu açıklayıp kazandığımızı söyleseler bile kaybettiklerimiz ne olacak?Şimdiye muhtemelen biz de yardimci değil müfettiş olacaktık.
-
@sedatinho nereden biliyorsun dostum. Burada uzun yıllar emek verip hakkını arayan insanlar var. Öyle açıklasalar ne olacak felan yazmak sana kolay. Başına gelirse anlarsın bizi.
-
Yarın bekleyen varsa hala teftişi bir arayalım mi?Bisey elde edebilir miyiz?
-
Kaç defa aranıldı kaç defa arkadaşlar bakanlıktaki belli başlı kişiler ile görüştü maalesef sonuç elde var kocaman bir SIFIR
Direk bakana ulaşıp derdimizi birinci ağızdan anlatmak lazım demesi kolay şu an ama başka çare yok gibi :man-shrugging:
Direk bakanlık makamına bir çiçek mi yollasak acaba bakanımız çiçekleri çok seviyor Instagram hesabından arada sırada çiçek görselleri paylaşıyor belki ilgi çeker üzerine de bir not 3 SENEDİR MÜLAKAT SONUCU BEKLEYEN İŞ MÜFETTİŞ YARDIMCISI ADAYLARI
(Onca süreç ve bekleyişten sonra aklıma gelen sade bir fikir) -
bu ilan ve sürecinde yaşananları birinci elden okuyabileceğimiz biri özet geçebilir mi acaba travma yaşatmaycaksa? ibretlik olması adına
-
@düdüklütencere2
27 Eylül 2017 ilan geldi
2 Aralık 2017 kurum sınavı yapıldı
13 Mart 2018 kurum sınavı açıklandı
10-20 Nisan 2018 mülakatlar yapıldı
.
.
.
.
.
.
11 Ocak 2021 halen daha sonuçlar açıklanmadı ...