2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@Pinky sgk müfettişiligi ilanı mı bekleniyor hocam yakın zamanda.
-
@LioN yok onu demiyorum evet içişleri ve göç idaresi iyi yönetiyor onu defalarca konuştuk alımlar mı iptal diye düşündüm ihtiyaç mı yok ya da çok sonraya mı ertelendi diye düşündüm hiç duyuru bile olmadığı için teşekkürler hocam
-
@mami1616 yok hocam bu başlıpın adını yani iş müfettişliği yazacağım yerde sgk müfettişliği yazmışım
-
Arkadaşlar kendim kamu denetçiliği kurumuna dilekçe ile başvurdum. Cevap malumunuz idari başvuru yolu tüketilmediği için bakanlığa gönderilmiş. Bakalım cevap verecekler mi. En azından bir şey yaptım daha önce idareye başvuran arkadaşlar kamu denetçiliğne başvursa belki daha etkili olurlar
-
@sdu_ank ben de söylemiştim beraber bisey yapalım diye.Bu kadar bekledik bi bu kadar daha beklemeye mecaliniz var mı?Olumlu olumsuz sonuç öğrenmek istiyoruz sadece.Daha bunun göreve başlama süresi var.Onu da unutmayalım..Ben de pazartesi denetcilige başvurumu yapacağım.Ilaveten Bakanlığı arayıp hukuki başvuruda bulunacağımi ileteceğim..Artik ciddiye alınma vaktidir bizim için.Ayrica böyle bir adım attığınız için kendi adıma teşekkür ederim.
-
@kpsssss rica ederim benim bir beklentim yok kazansamda gitmeyeceğim ancak artık arkadaşlar beklemesin diye yaptım inşallah hayırlısı olur.
-
Daha önce KDK ya başvurduk sonuç elde edemedik. Teftiş kurulundan bana söylenen " yukarıdan biri şu sınavı açıklayın demedikçe bu bakan açıklamaz sonuçları " şeklindeydi. Bakan değişmedikçe kimse beklemesin burayı bence artık.
-
-
Daha önce ben de başvurmuştum. Bakanlığa kararı gönderdiler bakanlık cevap vermedi. Böyle olunca 2. Kez başvurmamı söylediler kdk dan. 2. Kez başvurunca daha detaylı cevap istiyorlarmış. Ancak şöyle bir sıkıntı var. 2. Kez başvurunca kimlik bilgilerinizi açmanızı istiyorlar. Ayıp ya. Kdk nın bu uygulaması çok hatalı...
Birşeyler yapmalıyız
-
@sınavuzmanyrd KDK ya başvuruda böyle bir durum yaşayacaksak kime gidelim nereye gidelim der susarım...Ayrica cevap vermemek ikinci kez başvurmak...KDK 'nın etkinliği nerede o zaman?
-
@kpsssss maalesef hocam durum bu. neresinden tutsan elinde kalıyor
Bakanlık yanlışından vazgeçmiyor -
Gunaydin herkese.Bir gelişme yok değil mi arkadaşlar?
-
Bir etkinlik falan mi yapsak ya da cumhurbaşkanlığına gitsek durumumuzu izah etmek için bir sonuç elde edebilir miyiz arkadaşlar?
-
@kpsssss hocam kendimizi yormanın bi manası yok bakan değişmeden bu süreç sona ermez maalesef..
-
Akıl alır gibi değil 2017 de açılan sınav hala açıklanmamış benim merak ettiğim şu zaman aşımı diye bir şey var mı böyle durumlarda?
-
@kpsssss vallahi durumunuza üzülen bir kardesiniz olarak etkinlik yaparsanız katılırım.
-
Arkadaşlar selamlar.
18 ağustos saat 20 00 da
#ZehraBakanımİşMülaktAçıkla etiketiyle iş müfettiş yardımcılığı mesleğe giriş mülakat sonuçları için etkinlik yapılacaktır inşaallah.
Bekleyen beklemeyen herkesin katılmasını talep ediyorum. Zira açıklandıktan sonra 100 kişilik müfettiş yardımcılığı ilanı bekleniyor. İhtiyaç var sağlam duyum.
Yayalım
-
@sınavuzmanyrd hocam biz bu mülakata 86 kişi girmiştik. geçen süre içerisinde o 86 kişinin birçoğu başka kurumlara yerleşti. ben feragat dilekçesi vermek için açıklanmasını bekliyorum umarım en kısa sürede açıklanır da başlarsınız
-
Mülakat sonucu açıklandığında, kazanacak olan arkadaşlar için soruyorum. Acaba sevinecekler mi veya ne kadar sevinecekler? O işte ne kadar özverili olabilecekler?
-
Yarın tekrar bir etkinlik mi yapsak?Cuma gündem yoğun olacak gibi duruyor.Tam bu yoğunluk öncesi sesimizi duyuralım.Olabildigince tüm bürokrasiyi etiketleyerek bir etkinlik yapalım.Facebook gruplarında vs.de diğer arkadaşlardan katılımları için ricada bulunalim.