2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@karhan
18 Eylül 2017 İlan
2 ARALIK 2017 Yazılı Sınav
11-20 Nisan 2018 Mülakat -
Yeterligi verenler iş müfettişi olarak atanmış resmi gazetede var
-
Bir tane sesimizi duyacak kimse olmaması hiç kimsenin yardımcı olmaması ve ilgilenmemesi gerçekten çok acı 23 ay dilek olay ama herkesin başına gelince anlayacağı bir süreç yaşayan bilir
-
Beklemedeyiz...Bayram öncesi açıklasalar bari...
-
Bakanlık Müfettişi olacak insanlarız böyle bir süreci hakediyor mu bu kadro?
-
@paretowilfredо Üstad iyi ya da kötü bir gelişme yok mu?
-
Forumdaki tüm arkadaşlar bir duyumu olan varsa buraya da yazarsa çok iyi olur.Herkes duymuştur diye düşünmeyelim duymayanlar da olabilir.Surec uzadıkça uzuyor.Bi tanıdığı olan sorduran vs. Yok mu aramızda?
-
Bütün duyumlar hisler herşey bakanın imzasından geri dönüyor maalesef..
-
Ne istiyorlar bizden anlamadım ki.Kime ne yaptık bu mülakata girerek?Allah ım sen duy sesimizi...Bi tek sen duy...
-
Editeditedit
-
teftiş kısa çalışma ödenekleri ile uğraşıyor , kısa vadede açıklanma ihtimali yok. umut verici tek şey oluşan iş yoğunluğunun fazla olması sebebiyle yeni müfettişlere ihtiyacın olduğunun görülmesi. işler biraz hafifler ise durmuş olan süreç yeniden başlayabilir.
-
Biz beklerken devamlı yeni birşeyler çıkıyor zaten.Şu da geçsin bu da bitsin de öyle diyoruz mütemadiyen. kısa calisma ödeneği yoğunluğunu yeni müfettiş adayları ile değil başka kurum personelleri ile gidermeyi tercih ediyorlar ayrıca.Size ihtiyac yok kusura bakmayın desinler ben varım.Yoksa bu gidişle bekleyen derviş....
-
Yani bu sürecin bekleme ile vs alakası kalmadı gerçekten. Aylar yıllar geçti. Sanıyorum ilk defa böyle birşey oluyor a grubu alımlarında. Eğer sınav iptal edildiyse alımdan vazgeçilmiş ise bu açık bir şekilde ilan edilmeli. Kangrene dönmüş durumda olay. Bu sürecin içinde değilim lakin süreç içinde olan arkadaşların artık organize olup radikal bir adım atması gerekiyor diye düşünüyorum. Kaybedecek birşey yok şu aşamadan sonra. Bakan hanıma ivedilikle ulaşılıp birinci ağızdan süreç hakkında bilgi alınmalı. Cimer olur fax olur mektup olur Ankara'da buluşulup bakanlığa gidilebilir. Yani bunu yapmak için 50 kişi olmayada gerek yok. Sürecin içinde olan 3 tane aday bir araya gelip bu bakanlığa gitme aktivitesini gerçekleştirebilir. Kamu denetciliğine başvurulabilir. Eğer hala bu sınavın sonucunu ciddi ciddi bekleyenler varsa bütün bunları yapabilir. Lakin sanıyorum bu sürecin içinde olanlar ya başka kurumlara atandı ya özelde birsekilde iş buldu. Sanki çokta bekliyormuş gibi bir hava yok. Dediğim gibi gerçekçi sonuç odaklı bir çaba gerekiyor. Bakan belli bakanliğin adresin belli. Uzayda değiller yani. Sayın Bakan hergun açıklama yapıyor birsekilde cidden ulaşılıp süreç hakkında bilgi alınmalı artık. Bu bekleyiş menfi ya da müspet sonuçlansın artık. Yazık günah yılan hikayesine döndü vesselam.
-
@CanArat
Gerçekten inanılır gibi değil.. tesadüfen denk geldim okudum ve çok şaşkınım açıkcası. Bence bu kul hakkından başka birşey değil. Rabbim bekleyenlere sabır versin -
Bakanlığa gidildi, kdk ya başvuruldu başkanıyla görüşüldü, İbrahim kalına söylendi, bakanın eşine söylendi, teftiş baskanıyla konuşuldu, vekillere söylendi, bütçe komisyonunda bakanın yüzüne karşı söylendi youtube da videosu bile var. İstediği meslek bu olup hala bekleyen var ama hala sonıç yok. Bakan imzalamıyor listeyi
-
@bo hep beraber etkinlik yapalım diyecektim ki. Neler neler yapılmış. İnanın aklı almıyor insanın. Allah kolaylık versin.
-
Daha yazmadığım şeylerde var. Tamamen keyfiyetten bekliyoruz bu arada herkes bilsin bunu. Eskiden bürokratik tembellik vardı şimdi sadece tembellik var bürokrasi kalmadı. 20 nisan 2020 de 2.yılımız bitti Allaha şükür
-
Sayın Cumhurbaşkanımız'a mı da bu durum götürüldü mü?Bekleyen tüm adayların GVS sine bakılsın.Vatan haini değiliz çok şükür.Neyimiz sıkıntı da bekletiliyoruz.Tembellik ise neden?Keyfiyet ise neden?Herşeyin bir nedeni var.Bizim bir yanlışımız kusurumuz varsa bunu da açıklasınlar biz de öğrenelim.Vazgecelim beklemekten.
-
Cumhurbaşkanımıza mektup yazsak bekleyen herkes imzalasa.Meramimızı ciddi açık ve güzel bir üslupla dile getirsek olmaz mı?
-
Bakan sorumluluk almak istemiyor bu konuda. Cumhurbaşkanına ulaşabileceğimize inanıyorsanız yapalım ne gerekiyorsa ama ben pek inanmıyorum açıkcası.