2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Biz yedeklere sgk dan sıra gelebilmesi için buradan atanan arkadaşların feragatine ihtiyacımız var .. arkadaşlar bir çaba gösterip bizlerde size destek olalım twitter üZerinden..
-
@yabgu elinizden geldiğince atın hocam
-
Arkadaşla twit atalım
-
ben çok attım bakana ve bakanlığa hiç bi şey çıkmadı ki bu saatten sonra ne işe yarayacak. Milletinvekili gazete haberi ile bi sonuç elde edemezken ne fayda
-
Arıyoruz tweet atıyoruz ama malesef elden bir şey gelmiyor
-
Bir çözümü yok mu bu durumun?Kördüğüm oldu iyice süreç...
-
Ankarada yaşayan varsa kuruma gidecek soruşturacak ya da kendimizi külliyenin önünde yakmaya çalışırken ana haber bültenlerine çıkmayı başarabilirsek.
-
Hiç bir gelişme duyum yok mu acaba
-
Bir duyum bile ilaç gibi gelecek...Allah ım sen büyüksün.Yüzümüzü güldür hayırlısıyla...
-
silinmiştir
-
Yazdım ama silinmiş ileti nasıl oldu anlamadım
Whatsap grubu var iş teftişi katılmayan varsa ekleyebiliriz ortak hareket ediyoruz orada ne kadar cok olursak o kadar iyidir -
@bo Hocam forumda daha kalabalık olsak olmaz mı Forum kurallarını şöyle hatırlatalım;
Bu nedenle silmiş moderatör arkadaşlarımız iletinizi.
-
@mk-ank link paylaşmadım. Yazılan gibide bir amacım yok kesinlikle.bu forumun cok faydasını gördüm ve kesinlikle hak veriyorum forum kuralları için yazılanlara ama Bizim sürecimiz 2017 de başladı 2020 deyiz ve hala bitmedi o yüzden ben herhangi bir sıkıntı görmedim yazdığım iletide
-
@wow hocam bir gelisme var mı en son aktardığınızdan farklı olarak
-
Yarın sabah 10.00 da Sayın Bakanımız CNN Türk'te olacakmış.Süreç hakkında bilgi alabiliriz belki.. Takipte olalım..
-
Arkadaşlar ekşi sözlükte adınıza açılmış başlık mevcut ve her şeyi eleştiren ekşiciler bile destek olmaya başlamış size, şimdiden 4. Sayfa açılmış bile.
Destekleri esirgemeyin, mülakatlarınız çabucak açıklansın. Uplasanız bile kâfi. -
Şubattan prk umudum yok açıkçası.Hatta Marttan da.En erken Nisan gibi açıklanabilir diye düşünüyorum kendimce...Hakkımızda hayırlısı olsun...
-
Bakanın gönderilerinin altına yorum yapalım arladaşlar . Yeni ilan gelmesi / varolan alımlarda önümüzün açılması için beklemediğim halde çabalıyorum
-
Gerçekten bu kadar emek harcayan insanlara yazık
-
Sayın Cumhurbaşkan'ımıza konuyu nasıl taşıyabiliriz acaba?CİMER mi tek yol?Twitter dan da ulaşmak zor.Süreç beklemekle nihayete ermeyecek çünkü...