2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@kpsssss hocam hep birlikte olmamız lazım Sayın Bakan Hanıma Devlet büyüklerimizin programlarına gidip durumu anlatmamız lazım bence yada @Aslan-Reyiz teb yardım alabiliriz
-
Herk3si almışlarmıdir acaba malum alim sayısından daha az kişi vardi
-
Hep beraber bakanlık özel kalemi arasak mi bugün?Bir baskı oluşabilir belki.
-
@kpsssss hocam numarayı yazın isterseniz arayalım
-
0312 296 60 69
Bugün bekleyen herkes bir kez ararsa iyi olur arkadaşlar.Ayni cevabı alsak bile... -
@kpsssss aradım bizim bir bilgimiz yok cevabı aldım
-
Ben de aradım listeler Bakanlık ta cevabından başka Bir cevap vermediler.
-
Arkadaşlar soru önergesi verilmesi konusunda sonuçlanmasını hızlandırabilirsiniz. Sgdy olup feragat edecek olan var mı? .. en azından biz bekleyenler içinde sizin atanmanız önemli
-
@kpsssss hocam bir daha aradım telefonda cikan hanımefendi personele sorun isterseniz bilgimiz yok dedi anlamadım.
-
son bir buçuk senedir alınan cevaplardan başka bi şey yok elde.
@wow hocam veya @pareto_wilfredo üstadın bi duyumu varsa o başka
bi de 2018 de yazan @Sucuklu_Oralet ve @modesteptt vardı gaipler duyum paylaşan.. -
-
Durumu yeniden haberleştirdik dostlar.
Ayrıca twitter hesaplarımızdan da paylaştık. Umarım bir etkileşim alınabilir. Doğrudan Cumhurbaşkanı'na yöneltmek daha faydalı sanki bu talebi. O nedenle bu noktadan hareket etmeye çalıştık.
-
@paretowilfredo Üstad çok tesekkür ederiz bu süreçte bizim yanımızda olduğunuzu bilmek güzel ve sizlerinde Devlet Büyüklerimize bildirme imkanınız olursa seviniriz
-
@CanArat İletiyoruz ve hatta soruyoruz da dostum. Ancak hiç kimse net bir fikir sahibi değil malesef. SGK'nın açıklanma sürecinde İŞKUR ve SGK için yakında derken konuştuğumuz kişiler İş Müfettişliği için malesef bir şey diyemediler. Kimse bilmiyor neden açıklanmıyor olduğunu ne yazık ki.
-
@paretowilfredo tesekkürler Üstad Sağolun Rabbim yardım etsin bize ne diyelim
-
Bu hafta güzel haberler alacağımız bir hafta olması dileğiyle
-
O hafta bu hafta olur inşaallah...
-
@Aslan-Reyiz hocam denetmenlik sürecinde baya bi yere ulaşmıştınız. Bizim bu iş için de acaba o yerlerden bi sorgululatabilir misiniz rica etsek ve mümkünse..
-
@gerçekhayl arkadaşlar gazetelerde ve Twitterda bir milletvekili Mülakat Sonuçlarının açıklanması ile ilgili açıklama yapmış ve bazı gazetelerde de açıklamaları yayınlanmış
https://mobile.twitter.com/eczburhan/status/1216968973729902592
-