2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
teftiş kurulu yeniden düzenlenmeden açıklanmayacaktır. Teftişte işler hala karmaşık.
-
@hebenneka, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
teftiş kurulu yeniden düzenlenmeden açıklanmayacaktır. Teftişte işler hala karmaşık.
Karışıklığın bizi bulması...Allah yardım etsin...
-
Bu kadar ah alan bi kurum ve bakanlık elbette iflah olmaz. Yazık içimiz çürüdü beklemekten. Beklemeye olan inancımız bile kalmadı yahu.
-
Subat sonuna kadar aciklanacak demisti bi arkadasim umarim doğrudur.
-
iş teftiş sınavına girdikten sonra 2 yıldır çalışıyorum kurum hala sonuçları açıklamadı işi olmayıp bu kurumun alımları açıklamasını bekleyenlerin Allah yardımcısı olsun.
-
@gökyeleli neler denmedi ki hocam. Bu bakan açıklamayacak. Bakan değişirse ( hepimizin duası) belki açıklanır.
-
Inşaallah böyle bir sınavın yapıldığını unutmamışlardır...
-
Şubatın son haftası güldür yüzümüzü artık...
-
Bu sınavın açıklanmasını bekleyen işsiz arkadaş var mı acaba
-
Benim Kpss puanım yoktu bu ilan geldiğinde 2018 de puan aldım atandım işe başladım bu nasıl iştir arkadaş alım zamanaşımına uğrayacak
-
@merasim34 galiba işsiz yok. Buna şükrediyoruz.
-
İşsiz değiliz çok şükür ama mesela alım gerçekleşseydi hemen, nerdeyse 2 yılımızı doldurmuştuk müfettiş yardımcısı olarak...
-
Bu ilan güncellenince yazmadan edemedim. Sg denetmen yardımcılığı grubunda mülakata giren ortak arkadaşlar vardı. Acaba burada kendileride bekliyor olabilirler mi .?
-
@yabgu ben varım hocam 10. Pro denetmenlik oldu şükür ama hala bunu bekliyorum gerçi 9. Proya girip atanıp hala bekleyen arkadaşlarda var
-
@sansebastianozn hocam 10.pro asiller ne zaman başlıyor bi bilgin var mı?
-
@bcbc3434 Mart ayı içinde deniliyor ama tam bir bilgim yok maalesef
-
@sansebastianozn inşallah olur ya . Gerçekten çok fazla bekletildi. Yeni ilan gelmiyor haliyle de.. acaba etkinlik vs mi düzenlesek twitter üzerinden
-
@yabgu çok şey yapıldı hocam. Bakanın umrunda değil. En tepeden talimat gelmedikçe açıklanmaz.
-
Yazık çok yazık
-
Bu başlığı devamlı görüyorum ve teyit etmek için soruyorum, bu ilan 2017'de geldi ve hala sonuçlanmadı mı