2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Herkese iyi akşamlar.Bir gelişme duyum vs. var mı?
-
Ne zaman iş başı yapılır tahminen? Bilgisi tahmini olan var mı?
-
@83istanbul hocam öyle bi şey yazmışsın ki, sonuçlar açıklandı sandım ya. Mülakat açıklanmadı ki iş başını düşünelim
-
@wow sgk müfettişlik ile karıştırdım desem arkadaşlar kusura bakmayın yedek sırası bekliyorum. Stresten herşey çorba oldu.
-
@83istanbul Hayırlısı olsun hakkınızda
-
@kpsssss malesef bir gelişme yok.Bakan hanımın keyfine kaldık.İçimiz çürüdü beklemekten...
-
el insaf
-
https:// www. memurlar. net/haber/865672/
Güzel haber inşallah etkisi olur -
@sansebastianozn Soruya cevap verilmese de en azından böyle Bi süreç olduğu hatırlatılmış oldu. Belki insafa gelirler
-
@wow inşallah hocam
-
Bu hafta hayırlı haberler almak nasip olur inşaallah..
-
Şu olay tam bir rezillik başka hiçbir açıklaması olamaz bence. İnşallah en kısa zamanda açıklanır arkadaşlar.
-
Bu hafta da ses yok. Var mı bi duyumu olan arkadaşlar ?
-
Hayrettin Nuhoglunun yazılı soru önergesinden birsey çıktı mı cevap vermiş mi bakanlık
-
@erciyes38 ben TBMMnin sitesine baktım öyle bi soru önergesi bulamadım..
-
@gerçekhayl şimdi bi daha baktım düşmüş sisteme imza da diyor bu gidişle bi okadar da orda imza da bekler herhalde ..
-
Basliktaki 2017 yi gordukce 2020 ye ne kaldi ki diyorum, gercekten ilginc bir alim sureci. Allah kolaylik versin.
-
Yarın Bakanlığın bütçe görüşmesi varmış bisey yapamaz mıyız sonuçların açıklanması ile ilgili?
-
19.11.2019 Bütçe görüşmelerinde bakan hanıma sorulmuş cevap yok.
-
2 Aralık 2017'de yazılı sınava girdik, tam 2 yıl oldu. Sonuçlar hala açıklanmadı. Yazıktır, günahtır ya