2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@wow tmm hocam yapalım günü saati ve tag i belirleyelim
-
@sansebastianozn yarın akşam 9-10 arası yapalım herkese uyarsa hocam.
-
@wow valla bana uyar da bakalım kaç kişiden ses çıkacak?
-
Arkadaşlar rica ediyorum mahir ünalın mail adresine mail atalım. Herkes birkaçtane atıversin.
-
@wow denetmen yardımcılığı bekleyenlere de haber verelim. İşkur istihdam uzmanlığı bekleyenlere de. Sadece iş teftişi belirterek yazdıralım. Şunu bir aradan çıkartalım artık
-
@Baumol Hocam valla organize olup hep birlikte tweetse tweet, telefonla aramak gerekiyorsa telefonla arayalım. Bekle bekle nereye kadar. Amerikan başkanı dahil herkese haber verin
-
Twetterda iş müfettişleri hakkını arıyor diye tag açmışlar. Müfettişler de dertli 2014 ten beri atama bekliyorlar
-
@wow Amaç ne acaba bakanlıktaki cidden anlamak mümkün değil. İhtiyacın yoksa alma aliyosun madem sürüncemede bırakma !
-
@Müşrif zevk alıyorlar insanları mağdur etmekten herhalde hocam. Neyse ben akşam dediğim gibi 9-10 arası Twitter ve instagramdan bakanlıktaki üst yöneticilere durumu yazıcam. Görürler görmezler, açıklarlar açıklamazlar kendi bilecekleri iş.
-
@wow hocam tag olacak mı yoksa durumu izah edecek şekilde metin mi yazalım?
-
@sansebastianozn Hocam zaten kimseden ses çıkmıyor. Tag olayı olmaz, durumu anlatırım dilim döndüğünce. Tag için ya kalabalık ya da para lazım. Bizde ikisi de yok maalesef
-
@wow Ankara'da olan varsa bakanlığa gidelim ne dersiniz?
-
Sgk teftiş açıklanmış.
-
Evet umarım iş teftişte açıklanır
-
Vallahi usandım yıldım..Açıklanmayacak mı artık?
-
@Müşrif bakanlığa gitsek kimle görüşücez ki hocam.
-
@wow Danişmaniyla veya gorusebileceğimiz en yetkili kişiyle.
-
Benim anlamadığım neden 17 aylık açıklanmayan bir sonuç varken daha az bekleyen açıklanıyor tabiki de bekleyen arkadaşlar için sevindim iyi de oldu bakanlıkta bir kıpırdanma yaşandı fakat neden yani bizim alımla ilgili bir sıkıntı mı var acaba ?
-
@sansebastianozn Aynen ben de bunu düşündüm.Bizim alımla ilgili bir sıkıntı mı var sadece?
-
@sansebastianozn kararname bekleyen iş müfettiş yardımcıları bakan hanım hakkında dava açtılar, savcılığa verdiler (haklı olarak) ondan dolayı bekletildiğimizi düşünüyorum ben.