2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Etiketleme
-
SgkİsTeftis MulakatSonucu destek olalım gencolar
-
@aslan-reyiz
Ben katilamadim. İstanbul'da iftar vakti gec olunca ben yetisemedim etkinlik saatine;(
Verim alinabildi mi? Ya da herhangi bir reaksiyon? -
ilanın verilmesiyle beraber tedaş müfettişlik alımı 4 ayda, adalet bakanlığı kontrolörlük alımı 5 ayda sonuçlandı bu ise 1.5 yıllık oldu nerdeyse hala bir gelişme yok
sınıfta kaldın çalış-ma bakanlığı otur sıfır! -
Hayırlı Geceler Arkadaşlar. Sizlerden ricam SGK Denetmenlik ilanına hemen başvurmayın. 17’sine kadar vakit var belki o zamana kadar açıklanır Kazanabilirsiniz. Ve başvurudan feragatta edemeyeceğiniz için 1 kişinin mülakata kalamamasına sebep olabilirsiniz. Lütfen biraz bekleyin arkadaşlar Teşekkürler..
( Lütfen bu konuda Empati yapın ) -
Arkadaşlar özel kalemi arama etkinliği yapalım iş sgk istihdam ve denetmenlik bekleyen tüm arkadaşlar olarak özel kalemi arayalım
-
0 (312) 296 60 69 arkadaşlar bu özel kalemin numarası
Açıklanmayan mülakatlar için arayıp soralım. -
Özel kalemi aradım ilgili bu konu hakkında bilgiye sahip olmadığını söyledi not alıp ilgili yerlere ileteceğini söyledi herkes başkasından birşeyler bekleyeceğine üzerine düşeni yapıp arasa aslında daha çabuk sonuç alınır arkadaşlar litfen sizde arayın.
-
Bu başlığı gördükçe geriliyorum. Allah yardımcınız olsun. Umarım en kısa zamanda açıklanır.
-
Yaklaşık 5 yıldır yeterliliğini verip, müfettişliğe terfi bekleyen müfettiş yardımcılarının bu sabah Resmi Gazete'de yayımlanan kararla mağduriyetleri son buldu. Beklenen diğer adımlarında sür'atle atılmasını umuyoruz.
-
@tibeout çünkü insanlar mahkemeye verip yaklaşık 1 milyon tl tazminat almışlar.
Yoksa yine bekleteceklerdi -
@merasim34 memurlar netin haberine göre tazminat ödememek için ataması yapılmış anlamını çıkardım ben. Bizim konuda bir gelişme yok galiba. Burayı bekleyip de plan yapan herkesin burnundan geldi. İnşallah Sn. Bakan Hanımın çok çok istediği bir şey uzun süre sürüncemede kalırda bizi biraz olsun anlar.
-
Haftanın son günü bir süpriz beklemiyorum ama hiç mi gelişme yok ? Neyi beklediğimizi biliyor muyuz ?
-
@xxxkara Hocam ben dün bakanlığa, iş müfettişi bi abim vardı onu ziyarete gittim. Bakan hanımın teftiş kuruluyla alakalı hiçbir evrakı imzalamadığını söyledi. 7-8 yıldır müfettiş yardımcısı olanların bakan hanıma karşı mahkeme kararını uygulamadığından dolayı savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu, bu şekilde onların kararnamesini imzaladığını ve daha sonra Cumhurbaşkanının imzaladığını söyledi. Biz daha bekleriz gibi geliyor bana
-
@wow kararnamenin zorla imzalandığı belli. tazminat ödememek için onaylandı. bizden ne istiyor neyi bekliyor anlamadım. içimiz çürüdü valla.
-
Fiyasko
-
İibf tarihinde bir ilk oldu sanirim bu. Tamam uzayan surecler oldu eyv ama bunda artik tuz koktu yav. Harbiden yazik. Bakanlik bu sinavi yaptigini unuttu mu acaba ciddi ciddi. ALLAH sabir versin bekleyenlere.
-
Daha ne kadar bekleyeceğiz acaba ? Vallahi bıktırdılar
-
@wow gelecek olan beklenir.Aynı durumdan müzdarip olduğum için söylüyorum. Planınızı hiç açıklanmayacakmış gibi yapın.
-
@Baumol Herhangi bi plan yapmıyorum artık üstat. Çok şükür işim var zaten, açıklanır da listede olursak geçiş yaparız, olmadı burda devam ama beklemek aşırı yordu