2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Askere gittim geldim gene açıklanmadı. Kaç bayram geçti açıklanmadı. Ne denir ki ...
-
@xxxkara kendimizi hatırlatmamız lazım. Bakanın gündemi şu aralar işçi ve memur toplu sözleşmeleri. O olaylardan sonra toplu hareket edip, arayalım, tivit atalım. Bekle bekle nereye kadar
-
@wow bakan yardımcılarından randevu alınma ihtimali yok mudur acaba bence en etkili yöntem yerinde ziyaret olur
-
@garip Siyasi bağlantısı olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler belki hocam. Ha diyince bakan yardımcısı randevu verir mi bilmiyorum ki
-
Ankara civarında olan arkadaşlar olaya el atarsa çok iyi olur.Ben uzak olmasam kovalardım. Arkadaşın dediği gibi kendimizi hatırlatmalıyız.Beklemek bizim için bir şey ifade etmiyor.
-
@xxxkara katılıyorum hocam artık somut adımlar atılmalı
-
şaka mı bu? hala mı sonuçlandırılmadı ?
-
Bakan teyze özellikle açıklamıyor, bu saatten sonra biri veya birilerinin çıkıp dava açması lazım.
-
Yok mu bir duyum
-
Bu sinav 2017de yapildi hala aciklanmadi mi nasil is bu Arkansas? Mulakat safhasi gecti mi Peki ?
-
Zam olayı da çözüldü ama sıra bize gelmez. Seçim dediler. Ertelendi yine bekledik. Kabine değişikliği deniyor. Aylar geçti giden gelen yok. Bu insanların hiç mi vicdanı yok ? Ayıp gerçekten. Ailem bile sormaz oldu mülakatı. İşin içinde kim varsa hakkımı helal etmiyorum. Rabbim her iki tarafta da hesabını sorsun inşallah.
-
Ne diyonuz şimdi
-
Daha ne kadar bekleyeceğiz arkadaşlar 18 ay ? 20 ay ? 24 ay ?
-
İş müfettiş yardımcılığı sonucunu bekleyenleri sabirlarindan dolayı takdir ediyorum. İstenilen puan türünde derece yaptım fakat şu durum sevinmeme engel. Neden niye yani hangi mantık açıklayabilir 2 yıl ya 2 yıl !! Bakanlığın bu sınavı unuttuğunu düşünüyorum başka bir açıklaması olamaz !
-
Mevcut bakan gitmeden açıklanması olası değil gibi gözükuyor. Bakan hanım bu sorumluluk altına girmeyecek gibi. Tek olası senaryo sınava katılan arkadaşların varsa bakan hanıma direkt olarak ulaşıp açıklanması için baskı yaratması.
-
ya arkadaslar 2 yil ne demek yani bence bu sinav zamanasimina ugramis gibi. yazik emeklere yazik yuh diyorum
-
Arkadaşlar akşam bi saat belirleyelim. Toplu halde bakanlıktakilere tweet, instagramdan yorum yazalım. Hatırlatalım kendimizi.
-
Kesinlikle böye şeyler yapmamız lazım ama ben bu bakan varken herhangi bir gelişme olacağını pek sanmıyorum (umarım yanılırım) denetmenlikte o kadar etkinlik yaptık bir sonuç çıkmadı.
İş müfettişleri derneği ne işe yarıyor acaba kendi meslek mensubu adayların sorunlarına değinmiyorlar mı? -
@sansebastianozn Hocam biz toplu halde ( en azından 15-20 kişi olsak) sesimizi duyurmaya çalışalım. Gerisi onların bileceği iş. İş müfettişleri derneğinden ziyade rehberlik ve teftiş başkanlığı demiyor mu ne oldu bizim 80 müfettiş adayı ben onu merak ediyorum
-
@wow rehberlik ve teftiş ne oldu diye soruyor tabiki ama son imzacı bakan hanım ne zaman imzalamak isterse Daha o kadar sorun mevcut anlatmaya zaman yetmez