2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@wow direk bakan hanıma mı yoksa bakanlığa mı hocam dava ? Bilginiz var mı?
-
@sansebastianozn bilmiyorum hocam valla
-
Dün denetmenlik için aradığımda iş müfettiş yardımcılığınida sordum onunla ilgili bir bilgimiz yok dedi özel kalem sekreteri
-
@sansebastianozn denetmenlik için ne dediler hocam
-
@erciyes38 bu ay içinde açıklanacak dediler
-
Hayırlı Cumalar.Ne olacak bizim durum arkadaşlar?Kaldık öylece.Duyumu tahmini önerisi vs. olan varsa paylaşabilir mi?
-
@kpsssss Ben geçen gün rehberlik ve teftiş başkanlığının iletişim numarasını aradım
Telefondaki hanımefendi maalesef bilgimiz yok dedi
Malum 18 ay olacak çok uzun bir süre dedim biliyoruz ama ne zaman imzalanırsa dedi -
@paretowilfredo hocam sizin bizim süreçle ilgili bir bilginiz var mı acaba ?
Malum SGK teftiş açıklandı ve bizimkinden daha az süre beklemiş olmasına rağmen bu mantıklı görünmüyor bunla ilgili yorumunuz veya öngörünüz var mı ? -
@sansebastianozn Ben birkaç hafta önce özel kaleme yazdım durumu sormak için.Gördü ama cevap vermedi.Bu sorunun çözümü sadece Sayın Cumhurbaşkan ımızda galiba.
-
@kpsssss Bilmiyorum artık hocam çözümün neresi olduğu
Bu kadar da olmaz ayıptır yani
Diyecek bişey bulamıyorum -
@sansebastianozn Dostum Bakan hanım son dönemde üst üste imzalar attı. Bekletilen Bakanlık içi başka işlere de imza attığını biliyorum. Buna alım sonuçları da dahildi lakin Iş teftiş ile alakalı olarak kurula dair hiçbir iş ilerlemiyor. Bir kısım müfettiş halen kadrosuna geçemedi. Bunun dışında İstihdam uzman yardımcılığı için sorduğumda halen soruşturma sürüyor dendi. Aklıma yatmasa da diğer süreçleri bilince kabullendim. Ancak dediğim gibi iş teftişe dair kurulun işlerinde komple bir bekleme söz konusu. Bu yüzden yorum yapmak çok güç. Artık hiçbir mantıklı izahı yok.
-
@paretowilfredo hocam imza attı derken bunun içine denetmenlikte dahil mi
-
@paretowilfredo üstad denetmenlik listesi için imza atıldı mı bilgin var mı bu konuda?
-
@paretowilfredo Teşekkür ederim hocam sağolun
-
İyi miyiz
-
Özel kalemi mail yağmuruna tutma fikri nasıl
-
gelin birlik olalım
-
Bir kişi aynı maili 5 kere atsa
20 kişiden 100 mail eder
-
Böyle bir sınav var mıydı ya Allah Allah?
-
Arkadaşlar halihazırda başka kurumda olup ya da yeni açıklanan bir sınav sonucuna göre (örn: sgk teftiş ) asil listede olan adaylardan artık benim yerim burası ben iş teftiş olsa bile geçiş yapmayacağım diyenler kesin olarak varsa aramızda sizlerden açshb/rehberlik ve teftiş başkanlığına mülakatınızın değerlendirilmemesi , hakkınızdan feragat ettiğinize dair dilekçe ile bilgilendirme yapmanızı rica ediyorum.
Hak verirsiniz ki teftiş kurullarında ilan edilen aday sayısı ile mülakatlar sonucu kadroya alınan aday sayısı eşit olmuyor daha az oluyor. Geçmişte bunun örneği vmy olsun iş teftiş olsun çok görüldü. O yüzden bu tarz düşüncede olan arkadaşlarımız geçtiğimiz bu yolların ne kadar zorlu olduğunu kendileride çok iyi bilmektedir ve bu yüzden hala atanamayıp sadece bu mülakat sonucunu bekleyen ben gibi arkadaşlarımızın yararına olacağı şüphesiz bir gerçektir.
Eğer bakan/bakanlık ilan sayısı 80 olsa bile kafalarında daha az bir sayı belirlemiş olabilirler az önce dediğim örnekler gibi.
Arkadaşlar vicdanınızın bu konuda hassasiyet göstermesini temenni ediyorum.
İş teftiş whatsapp grubundada paylaşmanızı ve bu şekilde tanıdığız birisi varsa durumdan haberdar etmenizi rica ediyorum.
Ayrıca nihai listenin oluşmasınada katkısı olacağını düşünüyorum.