2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
2 sene önce bugün girmiştik sınava evet tam tamına 2 sene önce vay be ayıptır
-
Bütçe görüşmelerinden önce denetmenlik sonucları aciklanacakmis deniliyor.Bizi de unutmazlar diye umuyorum inşaallah.
-
@kpsssss denetmenlik işkur ve bu sınav yıl bitmeden açıklansın lütfen
-
@kpsssss inşallah
-
Yani bizden sonra başlayan Denetmenlik süreci bizden önce açıklanırsa biraz garip olur.O zaman bizim alımla ilgili ciddi ciddi endişelenme zamanıdır bana göre.
-
@kpsssss aynen hocam iş müfettiş yard. , ve
İşkur istihdam uzm yrd. Acıklanmıcak galiba cok sonra yapılan aynı bakanlıgın mülakatları acıklanıyor .. hemde sayı olarak cok fahanaz kişinin girmesine ragmen -
Böyle sorumsuz,egolu,ne yaptığını bilinmeyen insanlara yetki verirsen olacağı bu.Millet referans için bakana ulaşmaya çalışır biz mülakatı açıklasın diye.Keşke bu mülakata hiç girmeseydim.
-
@kpsssss, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Yani bizden sonra başlayan Denetmenlik süreci bizden önce açıklanırsa biraz garip olur.O zaman bizim alımla ilgili ciddi ciddi endişelenme zamanıdır bana göre.
Demiştim.Aciklamasi da yok bu durumun bence.Bir gariplik var.Yine de hakkımızda hayırlısı olsun...
-
İnşallah sizin dediğiniz gibi olmaz. Bu yıl bitmeden açıklanır açıklanmazsa zaten ruhuna fatiha okunur artık.Bize bunu reva görenlerde umarım karşılığını görürler. @pareto_wilfredo
-
iş teftişle bakanın sorunu olduğu belli.sebebini kimse bilmiyor.arada biz garipler kaynıyoruz.rabbim her şeyi görüyor.çarkı bozuk düzende böyle insanlar süreci daha da beter hale getiriyor.bize çektirdiğinin daha beterini yaşatır Allah....
-
Alın terimiz var ya.Cefa feda var bu sürecin içinde.Görmezden gelinilecek bir süreç yok.Hamdolsun ki herşeyin üzerinde olan İlâh var ki Tevekkül ediyoruz...
-
@paretowilfredo Ustad iş müfettiş yardimciligi mulakatiyla ılgili bir gelişme yok mu yeniden haber yapma durumunuz olur mu ? @sansebastianozn
-
@paretowilfredo sizce açıklanması için neler yapılabilir yardimlarinizi bekliyoruz
-
@CanArat hocam geçen hafta cuma günü imzaya sunulmuş liste. Listeyi sunan personel güvenlik soruşturmalarını koymamış, bakan hanım da güvenlik soruşturmalarını ekleyin öyle getirin demiş. Güvenlik soruşturmalarını bulamamışlar. Teftiş kurulundan çıkan dosyada güvenlik soruşturmaları da listeye ekliymiş oysa ki. Bence yakındır açıklanması. (Bilgiyi müfettiş bi abimden aldım.)
-
@wow umarım öyledir hocam bugün aradım kurulu ama Sayın Bakan Hanımda dediler liste imza için bekliyor dediler anlamadım
-
@CanArat kurul 2 senedir bakan hanımda imzada diyor hocam ben aramıyorum artık
-
@wow anladım hocam sizde haklisiniz 21 ay geçti artık ama tek çare yine ariyoruz
-
@wow, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
@CanArat hocam geçen hafta cuma günü imzaya sunulmuş liste. Listeyi sunan personel güvenlik soruşturmalarını koymamış, bakan hanım da güvenlik soruşturmalarını ekleyin öyle getirin demiş. Güvenlik soruşturmalarını bulamamışlar. Teftiş kurulundan çıkan dosyada güvenlik soruşturmaları da listeye ekliymiş oysa ki. Bence yakındır açıklanması. (Bilgiyi müfettiş bi abimden aldım.)
Bu cuma için umutlansak o zaman?Olabilir mi sizce?
-
@kpsssss hocam bu cuma olur mu bilmiyorum ama 21 ay bitiyor neredeyse hep birlikte biseyler yapmalıyız Sayın Bakan Hanıma Devlet büyüklerimize zor durumda olduğumuzu anlatmamız lazim
-
Ne yapalım derseniz yapalım.tweet atalım,teftişi veya bakanlığı arayalım.ayni zaman diliminde anlaşarak yapılırsa dikkat çeker ancak..