2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
ben nişan yaptım askere gittim geldim sizin mülakat açıklanmadı hala Allah sabır versin valla.
-
@paretowilfrеdo @paretowilffredo @albertcamus memurlar net haber yaptı bugun forum tercihini yap olarak sizde haber yapabilir misiniz? hala bekliyoruz malum süreci
-
Şaka mı bu ya 3 yıldır açıklanmayan mülakat mı olur ? A grubu sabırla sınanıyor hiçbir açıklama yapılmıyor süreçler anormal bir hal aldi ! Amaç yıldırmak mı ?
-
Bu sınav açıldığında kpss sonucumu öğrenmiş ve ben de mi çalışıp girsem acaba demiştim. Daha sonra bilmediğim konular çok olduğu için diğer sınavlara girdim ve sınavdan 7 ay sonra iş başı yaptım, yetkiyi alalı çok oldu yeterlik tezimi teslim ettim ve sınava çalışmaya başlayacağım ama 76 kişinin sonucu halen açıklanmadı. 2.5 ay sonra 5. Takvim yılına sarkmış bir alım olacak. Vallahi pes billahi pes kimse demiyor mu biz ne yapıyoruz diye.
-
Biraz daha beklerlerse, sınav ilani geldiği gun yeni doğmuş cocuklar okula başlamış olacak, ha gayret Aile ve Calisma Bakanlığı, az kaldı başaracaksınız..
-
Bu yılı da es geçmesinler bari...Şurda 2 ay kalmış yılın bitmesine...Isteseler işe bile başlatırlar yıl bitmeden.Ama sanmıyorum bu yıl da böyle geçecek zannımca...
-
Aile(?) ve Çalışma(ma) Bakanlığı
-
Yeni yeni alımlar yapılıyor.Bizim 3. yılımız doluyor hala ses seda yok.Bizimkini açıklayıp tekrar ilana çıksalar en erken 2023 te sonuçların açıklanması...Bu kadar mı zor?Ya da bu kadar mı kolay bazı şeyler?Allahım sen gör halimizi...
-
380 iş müfettişine 'odaları boşaltın' talimatı - https://www.memurlar.net/haber/935050/
-
Güzel yorum
-
Bu haber bir sonuç verir mi? Bakalım inşaallah verir.
-
@kpsssss bence bu haber "daha siz bekleyin biz iç işlerimizi halledeceğiz" anlamına geliyor
-
Bence bu ilani zimnen iptal ettiler
-
2020 bitmeden bir haber gelse artık ne güzel olur...
-
@ejdrhym, içinde söyledi: 2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
Arkadaşlar merhaba.
Ben mülakat sonuçlarının haziran ayinda açıklanabileceğini dusunuyordum ama erken seçim süreci nasıl etkiler doğrusu bir fikrim yok.
Eğer seçimlerden sonraya kalırsa çok uzayabilecegini düşünüyorum fikirleriniz nelerdir...Bu nasıl bir tahmindir kardeşim...
-
4 sene geçmiş hala bu ilan için beklentisi olan var alış artık öyle biri yokkkkk bile bile yandı yüreğimmmmmm
-
Ulan ilan geldi sandım, napiyosunuz!!?
-
İş müfettişlerini evden çalışmaya zorlayıp odalarını boşalttırdılar yanlış hatırlamıyorsam. Bu 3 yıllık ayıp bakanın ayıbı.
-
@sedatinho 2017 yazıyor başlıkta ilan gelse 2017 mi yazar ?
-
Sonuçlar açıklansa gitmeyi düşünen varmı