GUY MÜLAKAT SORULARI
-
ALINTI
komisyon bana şimdi ben muhasebe değerleme olcutlerinden bir tanesini soyleyecem gerisini sen getir dedi, 1) alis bedeli, sonra sen devam et dedi -
ALINTI
Bna sorulanlar; maktu vergi, kurumlar vergisi, mukellef nedir tarh teblig tahakkuku acikla idari islem nedir iki soru daha vardi ama hatrlayamiyorum. -
ALINTI
1.komisyon
Dışlama nedir
Tam rekabet nedir
Bebek endüstride tezi nedir neden korumak için diye sordu daha cok kendini ifade aile hakkında sohbet havasında gecti komisyon 3kişi ve cok iyiler. -
ALINTI
5.komisyon. Bölüm kamu yönetimi. Vergi nedir, zorunlu karşılık oranı, ortodoks iktisat politikaları, bütçeyle alakalı sordular. Sgknın gelirleri merkezi bütçeye dahil edilebilir mi, spk bütçede nerede yer alır -
İstanbul soruları mı zor ya,bana zor geldi o kolay görünen soruları Bile cevaplayamcm düzgün cümle ile açıklamak zor iş ,hakkımızda hayırlısı
-
ALINTI
1)Kamulaştırma ve devletleştirme nedir
2)Muhasebenin kurucusu kimdir
3)Amortisman nedir. Amortisman ayırma yöntemleri nedir
4)Tebliğ nedir
5)J eğrisi nedir
6)Tobin vergisi -
Bildiğim her şeyi sormuşlar bana bilmediğim yerden gelir bu gidişle
-
@hü.sbky ama okadar kisi var ve daha kac hafta var illaki ayni sorulardan da gelmez mi temel bazii sorular ozellikle
-
@nrzmrh gelsinnnn
-
Arkadaşlar çok özür dilerim bişi sorucam, mülakata giderken herhangi birşey goturucez mi acaba , ne bilim diploma filan istiyorlar mi ?
-
@ecc kimlik yeterliymis
-
arkadaşlar dün sorulmuştu ama cevaplandı mı bilmiyorum mülakata girince kendini tanıt sorusuna neler söylenmeli..
-
İstanbul için (ekonometri)
- Arbitraj nedir?
2)Sanal para (bitcoin) nedir? Neye göre değer kazanır veya kaybeder?
3)Giffen paradoksunu açıklayın.
- Arbitraj nedir?
-
ALINTI
19-09-2017 guy mülakat soruları- verginin gelir ve ikame etkisi?
- vefgi stopajı yapmakla yüküml olanlar?
- karsıladtırmalı üstünlük teorisini acıkla?
4)Neden maliye bakanlıgı?
Komisyon 2
5)dara kaybı nedır?
6)doların bu kadar yükselme sebepleri kuru düşürömrk icin önerilein nelerdir? - merkez bankaları neden bagımsız? Bagımsızlıktan kast nedir?
8)kamu harcamalarının artısının acıklayan görüşlerden bahset kim hangi teoriyi ortaya attı
9)son dönemde tr ekonomisinim bu kadar hızlı büyümesinin sebrpleri?
-
Tövbe estafurullah.
-
@ali27 bu tek bir mulakat degil dimi? Bu kadar soruyu tek kisiye mi sormuslar?
-
ALINTI
Arkadaşlar selam 1. Komisyon Ağrı işletme bölümüm
Gelir uzmanı ne iş yapar ?
Bireysel talep eğrisini sağa sola kaydıran nedenler ?
Toplam talep eğrisini kaydıran nedenler ?
Gabin nedir ? -
ALINTI
mülakat sorusu siyasi partilerle ilgili yasakları inceleme komisyonuna başsavcının reddi halinde kaç gün içerisinde başvuru yapılır -
ALINTI
Merhaba arkadaşlar İstanbul için girdim mülakata bölümüm iktisat
Sorular
1)yoksullaştıran büyüme nedir?
2) İki tane telefon var birinin fiyatı bir tl diğerinin fiyatı beş tl bu telefonların talep esnekliği hakkında ne söyleyebiliriz talep esnekliği kaçtır?
3) yetki gaspı nedir?
4) yetki tecavüzü nedir? -
ALINTI
meclis baskanlık divanı uye sayısı kac arkadaslar mulakat sorusu?