Sevgili Günlük📝
-
Sevgili Günlük;
Son iki yılbaşına umutla girmiştim ama o iki yılda da işe girebilmek nasip olmadı. İş nasip olmadı ama Allah'a sonsuz şükürler olsun ki sağlığımızdan da olmadık elimiz, kolumuz, bacağımız tutarak ders çalışabildik sıkılınca dışarı çıkabildik, gezebildik... Umutla gireceğim bu üçüncü yılda inşallah hakkımızda hayırlı olan mesleğe girmek nasip olur. Bunu sadece kendim için değil burada benim durumumda olan tüm arkadaşlarım için istiyorum çünkü buradaki herkes çok değerli gözümde.
Aynı zamanda 2018; vatanımıza, milletimize yönelik tehditlerin son bulduğu, ülkece daha mutlu, huzurlu, beraber yaşayacağımız dönemin başlangıcı olur inşallah.
-
Bu hafta fazla uykusuz kaldık sözlük kardeş, yeni yıla uykusuz girmeyiz inşallah.
-
Sevgili günlük elimde dört mülakat var, birinden biri olsun lütfen artık, çok çalıştım çok uykusuz kaldım çok ağladım. Artık mutlu olmak istiyorum
-
Sevgili yilin son gununun gunlugu bazen her sey cok zor geliyor yapamayacak gibi hissediyiorum korkuyorum ama calismaktan baska da elimden ne gelir diyorum umarim herkesin bu ikilemden kurtuldugu őnűnű rahatca gorebildigi sirtini huzurla yasladigi basit ama huzurlu bir yil olur iyi ki varsin gunluk
-
günlük kardeş nolcak benim bu güzel ülkemin güzel kardeşlerimin ve benim halim ne zamana kadar bu işsizlik bana bi söylermisin o kadar emek verdik ailemi.z o kadar külfete katlandı Sence bu ülkenin Atatürk'ün güzel evlatları ne zaman mutlu olacak ne zaman. Yoksa biz hep birileri mutlu olsun diye mi bi ömür geçircez.Hani bi filmde diyodu ya "Bizler tarihin ortanca evlatlarıyız"Gerçekten öyle mi?
-
Sevgili günlük..
Allah belanı versin emi...️ -
Sevgili günlük son zamanlarda en çok istediğim şey görünmez olmak kimse beni görmesin bana bişey sormasın istiyorum hiçbiri beni anlamayacak zaten hangisine anlatabilirim ki ben çok çalıştım aslında puanımda fena değil ama işte alım olmuyor desem kim anlar ki beni öz abim bile bana gelmiş diyor ki sen nie atanamıyosun herkes atanıyo otur çalış bi sene sende atan cevap bile veremedim anlatmak için çaba göstermeme değer mi benim için hayat çok zor günlük o kadar zor ki ancak bu kadar zor olabilirdi..
-
Günaydın günlük.
İnsan ömrü hep bir şeyleri birilerine defalarca anlatmakla geçiyor. Şöyle kimsenin birbirine bir şeyi ikinci kez anlatmadığı, rahat rahat kafa dinlediğimiz zamanlar olmayacak mı? -
günlük sevgili, insanlar çizgilerini aşarak saygısızlıklarını sürdürüyor ve bu beni gün geçtikçe daha da soğutup uzaklaştırıyor.
-
sevgili günlük.
referanssız bir ülke isterdim. -
Sevgili günlük, günlerin çoğu birbirinden farklı değilken sana niye ihtiyaç duyulur? İlgi ve bilgi alanımızla dokunduğumuz insan sayısı gün içerisinde üç haneli rakamları bulmaz iken, ne yaşamış olabiliriz de sana ballandıra ballandıra anlatalım!
-
3-5 gün zorunlu tatile çıktım günlük kardeş yarın döncem inşallah
-
Sevgili günlük
Bugün de ilan gelmedi ve biz hayallerimizi başka baharlara sakladık.
Ordumuz seferde 3 şehidimiz var. Allah onlardan razı olsun. Mekanı cennet olsun. Ruhları şad olsun. -
sevgili günlük
sgk denetmen yardimciligi mulakat sonucu 4 ay olacak hala aciklanmadi
neden? -
Evet günlük ilk mülakatımdan elendim bugün gördüğümden beri de ağlıyorum günlerce ağlayabilirim hatta aylarca bile ağlayabilirim o kadar üzgünüm ki anlatabileceğimden çok daha fazla sadece yaşayan birisi anlayabilir herkes hayırlısı diyor evet tabiki hayırlısı ama bu kelime benim acımı dindirmeye yetmiyor var mı öyle bi kelime yok malesef şimdi otur ve ders çalış çalışabilirsen pesetmezsem bigün kazanıcam biliyorum ama bugün bu yaşadığım üzüntüyü hiçbizaman unutamıcam sanırım
-
@themis19 geçmişolsun
-
@hgrotius saolun şmdi çok taze ya hiç geçmicek gibi geliyo ama geçmeyen acı yoktur heralde:((
-
@themis19 hiç yaşamadığım bir duygu ama hayal ediyor aylarca emek ver yazılı sözlü sonuç bekleme ve olumsuz sonuç zor olduğuna eminim. Bir an önce toparlanmaya çalışın.
-
Sevgili Günlük,
Çınarının sonbaharı kadar insana zamanın ne kadar lüks olduğunu hatırlatan zor bir durum yok bu dünyada. Düşünüyorum da rolleri değişecek yaşa ne çabuk geldik. Onun yaprak dökümüyle düşsem de yine onun gölgesinde nefesleniyorum.
Bana dediği gibi her gece hayal kurarsın, sabah olur gerçeklere uyanırsın. Güneş doğar, elini yüzünü yıkarsın.
Günaydın... -
@themis19 inşallah ikincide olur.