Sevgili Günlük📝
-
Sevgili günlük ,
Boşver şimdi Kpssyi , kaymakamlığı , sevgiliyi , üzüldüğün konuyu , canını sıkan tüm olayları ......
Yaslan arkana . Kapat gözlerini ve içinden 5'e kadar say ve gözlerini aç .
9 insan hayatını kaybetti , o 5 saniyede ...
Bir başkası başka bir gün 5'e kadar saydiginda senin hayatta olacağın garanti mi ?
Değil demelisin şuan . Peki hala devam mı edeceksin üzülmeye ? Yoksa biz arkamiza yaslanıp 5'e kadar sayalım mi : )
Hayatının kıymetini bil ve gülümse : ) -
@suigeneris
Oh be işte bu:) böyle umutla bakmak lazim geleceğe:)
Elinize, yüreginize saglik. -
@1903bjk Birşeyleri harekete gecirdiysem ne mutlu : )
Bu arada ben de Besikt'Ask'liyim : ) -
@suigeneris
Zaten cok skintiliz, zor bi surecin icindeyiz, daha da kotu olmayalim.Birbirimize umut dolu seyler soyleyelim, hala hayatta oldugumnuza ve nefes aldigimiza sukredelim.Bizim yasadigimiz hayati yasamak isteyen, ölümlerle, caresiz hastaliklarla boğusan insanlar varken bizim biraz silkinip kendimize gelmemiz gerkiyo.
Yasaaa:) Besiktasli olmak bi ayricaliktir -
Sevgili günlük
InsaAllah iibfli arkadaslarim 4001 kadrosu yazmaz da bizim de yüzümüz guler. Amin. -
@ebruuu hocam kadro sayısı 15 geldi. Beklenenin çok altında gördüğünüz üzere.
-
@antimülakat malesef hocam oyle
-
Sevgili günlük, hayata karşı samimiyetimi kaybettim. Kendimden hiç memnun değilim. Bencilligimin haddi hesabı yok.
Bu gidişle kaybedenlerden olacağım. Yok mu bunun kurtuluşu? -
Sevgili günlük
Hoş buldum. Evet bayadir yazmıyorum. Ne mi yaptım . biraz ders çalıştım evdekiler gelenler gidenler derken zaman su gibi geçiyor. Bugün hangi malligi yaptım dersin. Mesaj attim. Ona mesaj atmak ne biliyor musun ateşe dokunup yanmayacagini düşünmek. Özlüyorum insan bu kadar şerefsiz birini özler mi be. Sen hep gül diyen insan yüzünden bir aydır aglamam hayatın kendine has dengesi galiba. mutsuzluk hastalığına mi yakalandim acaba. Neyse günlük her şeyin böyle olması gerekiyormuş. Bunlar zor sınavlar Allah beterinden korusun. Çalışmam lazım hem de çok. Bu arada merak ediyorum bu tertemiz duyguları çamura atan tipler o çamurdan cikabilecekler mi. O çamurdan elini uzatsa tutmayacak kadar değişsin her şey ..aminn -
Sevgili günlük...
Sana ilk yazışım (zaten yazacak aktivitem de yok neyse ) ve belki de son yazışım olacak çünkü defalarca yazacak aktivitem yok. Ders çalışmaktan beynimin ağırlığı arttı sanki neyse tribe giriyorum yine iyi geceler. Bu arada sevgili günlük emek veren herkese Allah inşallah Devlet Kapısını nasip eder. -
Merhaba günlük seni genelde okuyorum. Ama yazmak bu güneymiş. Pek yazmayı beceremem okumayı tercih ediyorum genelde bugün yazmak istedim. Bu hayatta hep bir sınav içindeyiz kimimiz varlıkla, kimimiz yoklukla, kimimiz azlıkla, kimiz çoklukla. Kimisinin eşi sınavı, kiminin eşinin olmaması, kiminin çocuğu kiminin çocuğu olmaması, kiminin dayısı kiminin dayısı olmaması , neyse liste böyle uzayıp gidiyor işte günlük. Biz bişeyler için çalışıyoruz çabalıyoruz tam olacak diyoruz ama olmuyor. Yeniden başlıyoruz, başlamamız lazım çünkü hayat devam ediyor. İstediğimiz olsa bile bu sefer sınav başka şeyler çıkarıyor karşımıza ve devam ediyor. Ölene kadar da devam edecek. Bu hayatta öğrendiğim birşey de sevgili günlük, kimsenin hayatına dışardan bakıpda ya ne güzelmiş dememek gerekiyor sanırsam çünkü herkesin bir hikayesi var gerçekten ve yarın ne olacağını bilmiyoruz. Önemli olan sanırsam vicdani olarak rahatsız olacağımız şeyler yapmaktan kaçınmak ve yaşamaya devam etmek. Yoksa çoğu şeyi kontrol edemiyoruz etmeye çalışsakta olmuyor daha çok yoruluyoruz.
-
Sevgili günlük,
Bazen onemsiz ama dogru okuyabilirsen buyuk onemlilik arzeden seyler yasiyoruz bence. Bugünde ben aslinda cok sacma bi konu olsada manevi yonden beni cok etkileyen bir sey yasadim. Almam gereken bi kiyafet vardi, bugun de o kiyafeti bulmak niyetiyle disari ciktim. Sanirim 50tane magaza gezdim, Hepsinde de ya beden bulamadim ya istedigim model yoktu. Girecegim tek bi tane magaza kalmisti her zaman baktigim yerlerden. Oraya giderkende dua ettim, Allahim o magazada tek bi tane ceket olsun oda small olsun benim olsun raziyim dedim,tabi umutsuzdum asiri ama o duayi ettim. Yol ustunde giderken daha once hic bilmedigim bi magaza vardi, hic ilgimi cekmese de iceri girdim. Dedim sizde boyle boyle bi ceket varmi, yok bizde dediler, icimden olsa sasardim dedim, neyse sonra magazadan cikiyordum ki asagi kati gordum. Yorgunluktan ölüyordum normalde hic inmezdim o merdivenleri ama ne hikmetse indim. Sonra uygun fiyatli hirkalar vardi onlara bakarken bianda elime o aradigim ceket geldi. Ve small beden. Ciddi manada bi saskinlik yasadim, hayal goruyorum sandim. Penyelerin icinde o ceketin ne isi vardi hala anlamis degilim. Neyse kiza sordum bunlarin yeri nere diye, aa dedi o tek kalmis heralde yeri yok dedi. Ve gercekten yarim saat once ettigim dua gercek oldu hic bilmedigim ve daha once girmedigim magazanin alt katinda buldum tek kalan small bedenli ceketimi.
Magazadan ciktim ciddi manada aglayasim geldi,gozlerim doldu. Aslinda nice milyonlarca animiz var gormezden geldigimiz, umitsizligin pencesine dusmus sekilde rabbime dua etmedigimiz. Halbuki O vermekte ne kadar bonkor, ama biz istemekten bile ne kadar aciziz. Ya da hep bize herseyi verebilcek makamdan degilde baska yerlerden medet umuyoruz, ne kadar buyuk yanlis yapiyoruz. Umutsuzluk seytandan..bazen yasadigi kirginliklardan dolayi insan kalbi dua etmeye bile kusebiliyor istemsizce, ama kusmemiz lazim.olmadiysa duamiz Allah daha hayirlisini verdi diyebilmek ve kararlica istemeye devam etmek lazim. her duanin kabulu var, ya bizim istedigimiz gibi ya da daha guzeli.. sadece bunu kalpte hissetmek gerekiyor.
Allah bizi O’ndan uzaklastiracak her seyden uzaklastirsin insallah️ Bol duali guzel gunlere sevgili gunlukcugum.. -
Ne zor şey şu belirsizlik.Hiçbir şey değil de bu belirsizlik insanı fena tüketiyor.
-
Sevgili günlük öğlen öğlen yazıyorum ama idare et. daraldim. İki satır okuyorum aklımda bi yıgın düşünce çıkıp dağlara doğru koşmak istiyorum aslında ama ders de çalışmam lazım. O da olmuyo. Hiç fal bakmazdim çünkü geleceğe dair hiç bi merakım yoktu şimdi inanmıyorum ama falcı baciya filan atasim geliyor. Tovbe.Bi de sanırım inşallah yani su süreçte sigara alkol baslamazsam bi daha başlamam diye dusunuyorum. Biri geliyor hayatınızın içine edip gidiyor be ne kolay her şey. Dertsiz kul yok dermansiz dert yok. Bazen hayatın elinde balonlarla süpriz kiz süpriz yaptık sana diye biyerlerden çıkmasını bekliyorum. Ama gerçekte olan kayaların paldır küldür üstüme gelmesinden ibaret. Hayırlısı..
-
@cemre Hocam başkası sizin ne halde olduğunuzu umursamadan sizi üzüyorsa siz de kendinizi üzmeyin. Sonradan çok pişman oluyor insan boş yere kendimi üzmüşüm yıpratmışım diyerek.
-
@kilici haklısınız bazen içinden çıkilmiyor iste.. tesekkur ederim.
-
Sevgili günlük
Ben aslında bunları buraya hem zor zamanlar geçirdiğim için hem de unutmayım diye yazıyorum. Bi de hiç bi sosyal mecrada içimizi dokemiyoruz. Evet bizim canımızı sıktığımiz şeyler bir başkası için pırlanta gibi bir hayat. Bunu düşününce yaptiklarimdan sükürsüzlügümden çok utanıyorum. Tabi kimsenin sorununu da hafife almamak lazım. Her şey dozunda yani. 2017 ne çabuk bitti. Her manasıyla uğursuzluk abidesi bir yıl. 6 mulakattan elendim . şimdi belki yazılı sınavları da gecemem. Ama geri dönmenin ilerlemeye hiç bir faydası yoktur o yüzden olduğu kadar devam. 2017 seni hiç sevmedim 2016 yi da sevmezdim. 2018 allah rızası için yalvariyrm sana be isim gücüm hayatım olsun. Vay saftirik gonlum vay bi daha kağıt mendil gibi kullanılıp atılma diye yaziyom. Ders al. Hakkını helal etme . Bak sakın diyorum yok seneler geçmiş acı çekiyormuş merhametmis neyse ya duruma göre bakarız:)Sen dur sen hayat en iyi öğretmendir. Allah tüm guzel kalplerin yardımcısı olsun. -
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba sevgili günlük:)
Bugünün tarihine bakınca içimdekileri yazmak istedim. Geçen sene tam bugün Ankara da kaymakamlık sınavındaydım. Önüme gelen her sınava deli gibi başvuruyodum. Zira mezuniyetimin üstünden geçen onca seneye rağmen hâlâ işsiz olmak beni delirtiyodu.
Ve bugün üzerinden tam bir sene geçmiş. Şu an nişanlıyım ve çalışma hayatına dair en ufak bi hayalim dahi yok:) Oysa bi işim olmazsa ölecekmişim gibi hissettiğim zamanlar çok uzakta değil. Demem o ki hayat her an büyük bi sürprizle karşınıza çıkabilir. Tecrübeyle sabit:) Sizin için yazılan kader hayal ettiğinizden çok daha muhteşem. İnanın -
@bombiksmori inanki yazdigini gozyaslari ile okudum.
Hep mutlu ol️ -