Sevgili Günlük📝
-
@bombiksmori hocam malum senin evlenme işlerin olcak, alıncak çok şey var. Nişanı atlat, indirim dünyasına hızlı bi dönüş yap ama watsons gratis filan bu haftasonu yuzde elli indirimde cogu urunde. Bi bak derim
-
@kismetnasip ben sevdim hocam, tutumlu insan iyidir. Siz gereksiz almazsınız, ben sizi anladım şu kadarcık karşılıklı yazılarımızda. Aldınız da vardır bildiğiniz:) @bombiksmori hayırlı olsun.
-
@impressiveunit bilemiyorum ki hocam gerekli mi aliyorum gereksiz mi:) alirken hepsi gerekli gibi geliyor ama sonradan bi pismanlik cokuyor️ Cok tesekkur ederim Yasasin indirim
-
Günlük hiç yazmadım ama teşekkürler Tercihini Yap, sigarayı bıraktım. Ne zaman canım çekse ilgili ilgisiz yazıyordum 1 yıl olmuş içmeyeli.
-
@kismetnasip Gratis diyince aklıma Beyoğlu Zencefilli Gazoz ve Splat Blackwood geliyor. Var mı indirim?
-
@onuktekin hocam onlari tam bilmiyorum ama sanirim onlarda olmayabilir yuzde elli
-
@kismetnasip Teşekkür ederim hocam. Gazozda indirim olmaz da şimdi baktım Splat Blackwood için de yok.
-
@onuktekin splat blackwood için internete bakin hocam. yüzde elli olmasada 2-3 lira indirim oluyor bir de ucretsiz kargo firsatini yakaladiniz mi ohh mis .
-
@baymayanbayan Hakikaten bakayım Ücretsiz kargo önemli
-
Yeni başlık açtık konuyla ilgili alışveriş oraya bekliyoruz dostlar Başlık adını koruyalım.
-
Kıymetli günlük
İnsanın kalbi bir yerden sonra kırılmaz sanırdım yanılmışım.Bir sınırı yokmuş aslında.Bir de aklımın başına hep sonradan geldiği durumlar var.Şöyle bir bakınca hayatıma ne kadar da çoğunu başkaları için yaşamışım.Üstüme vazife dahi olmayan şeyleri yükleyip omuzlarıma koşturup durmuşum yüklerimin ağırlığının farkına dahi varmadan.Kendime nefes alacak yer dahi bırakmamışım.Başkalarına kıyamazken ne de güzel kıymışım kendime.Kimseye anlatmamayı huy edinip ne güzel atmışım içime.Evet şimdi benden kötüsü yok çünkü kıyamadığım başkaları değil kendim çünkü içimde tutmuyorum çünkü her şeyi vazife edinmiyorum..Ailen,arkadaşın,sevgilin hayatında ki sıfatı ne olursa olsun insanların ortak noktası günü geldiğinde yapmasaydın diyebilmesi sanırım günlükcüğüm.Bir çırpıda kolayca yapmasaydın ya da bundan sonra yapma deyiverirler insana.Emek mi? Boşver girmeyelim oralara.Zira vermeseydin demenden korkuyorum.Onca verilen emeğin karşılığı bir avuç saygısızlık hepsi bu aslında.Üzerinde düşünmek saçma belki de.Uyku vakti günlükcüğüm en çok da gerçeklere uyanma vakti.Kal sağlıcakla -
Sevgili Günlük;
Gelecekte tüm dünya sözleşip uzaya yolculuk için bi saat belirlesek, biz hâlâ google a " saat kaç" diye soruyo oluruz ve kesinlikle o buluşmaya da geç kalırız.
Sevgili Günlük;
Saat kaç? -
Sevgili günlük, nasılsın?
Çalışırken kafamı kaşımaya başladım ve bir şey düştü aklıma.
Kutlu Nebi'nin ahlakıyla ahlaklanmak.
Teknoloji gelişti, yoğunuz.
İmtihanlarımız var, yoğunuz.
Gülmeyi unutacak kadar yoğunuz.
Komşuluk ilişkilerimiz bitti, eş dost akraba keza.
Sosyal olamadık o sıra dünyayı kurtarmak için ders çalışıyorduk zira.
Çok kaptırmış olacağız ki kendimizi dahi kurtaramadık.
İslam çok uzaklaşmış olamaz, uzaklaşan bizleriz, uzaklaşan bizler, uzaklaşan biz, uzaklaşan... -
Sevgili günlük,
Bugun mutluluktan icim icime sigmiyor. Cunku mulakat kiyafetimi aldim evet belki suan icin giyecegim bir mulakatim yok, hatta kazandigim bi sinav bile yok ama olsun hep hayalimde bugun avmde gordugum kesim bir takim isterdim,ama hic bir yerde denk gelmezdim. Bugun aniden karsima cikti, vakit erken de olsa aldim ne yapayim️ Suan ise sevincten icim icime sigmiyor. Kucukken annemlerin bana bayramlik aldiklari zamanki sevincimi yasiyorum ayni Tipki onun gibi bas ucuma asacagim mulakat kiyafetimi. Insallah ugurlu gelir ve girebilecegim bi mulakatim olur:)
Mutluyum gunluk.hamdolsun -
@kismetnasip yazınızı okurken ben bile mutlu oldum hocam ,inşallah en kısa zamanda kıyafeti önce mülakat akabinde iş hayatında giymek nasip olur Allah mutluluğunuzu daim eylesin
-
@kismetnasip insaAllah giyebileceğin bir isin olur tez zamanda. Zira benim takimim var kac mulakattan elendim inan ben bile hatirlamiyorum.
-
-
@kismetnasip insaAllah hocam tesekkür ederim guzel temennilerin icin.
-
@kismetnasip
Caniiimmm Insallah o kiyafeti ilk olarak en cok mutlu olcagin kurumun mulakatinda giyersin ve bidaha giymene gerek kalmadan gonlundeki nasip olur sana ben de buyuk bi heyecanla giyip fotograflar falan cekmistim ama sildim hepsini moralim bozulmasin diye -
@1903bjk canim benim..biliyormusun senin cok cok guzel bir yer olcak Allahin izniyle.ve sen iyiki olmamamis guy diceksin.buna cani yurekten inaniyorum. Rabbim sonu mutluluk olan binbir tane foto cekmeyi nasip etsin ins️️Hem belki ayni yerde oluruz,bizim de birlikte resmimiz olur.belli mi olurAllah cok buyuk..duayla sabirla bekleyelim bakalim..