Sevgili Günlük📝
-
Sevgili günlük, işim olsun istiyorum artık çok istiyorum kazandınız yazısını görmek istiyorum saatlerce ağlamak istiyorum sonra sadece mutluluktan, mutluluk gözyaşları diye bişey var yaa düşünsene ne garip çok mu şey istiyorum çok mu zor gercekten çok yoruldum beklemekten sabretmekten bigünü daha işsiz bitirmekten çok yoruldum cuma günü mülakatım vardı ama biliyorum olmucak haketmek için ne yapmalıyım çok ders çalıştım ben çok şey biliyorum gözlerim bozuldu yaa psikolojim bozuldu daha kaybetmem gereken ne var işim olsun istiyorum günlük çok istiyorum ama tabiki hayırlısı olsun istiyorum
-
Sevgili günlük ,
Yeni yilda hak eden kazansin istiyorum. Ben de memur oluyum istiyorum. Hani tisört bastiriyim üzerine de dikkat memur yazdiriyim istiyorum. Ne bilim iste güzel bi seyler olsun mucize olsun ve memur oluyum iste oh be diyim bitti diyim atiyim kitaplari rahat bi uyku cekiyim. -
Toz pembe bir yılın ardından yeni yıla az kaldı günlük. Ömrümüzden 1 sene, senin yapraklarından da 365 tanesi gitti. Ne değişti dersen bende çok şey değişti, sende epey bir arkadaş edindin buralarda. Herkesin güzelliklerden bahsettiği bir yıl için bize yeni sayfalar gerek, sana 2018'de çok iş düşüyor
-
Sevgili günlük,
Dün ankaraya kopkoyu bulutlarin hakim oldugu yagisli bi hava hakimdi. Ama bu sabah bi uyandik, masmavi bi gokyuzu var. Dün yagan yagmurda fazlasiyla islandigimiz icin bolca söylendik, ama bugun bu güzel hava icin tek bir güzel söz bile etmedik. Birazdan yine hava bozsa söylenmeye baslariz. Cunku insanoglu böyle, güzelin kiymetini yasarken bilemiyoruz. Yeteri kadar sükredemiyoruz hayatimizda sahip oldugumz hicbir seye. Yüzümüzde ufak bi sivilce ciksa ah vah etmeye baslariz, ama gözlerimizin guzelligi, elimizin ayagimizin saglamligi, saglikli olusumuz yani onca guzel hersey siliniveriyor bir ufak sivilceyle. Hep de bundan kaybediyoruz bence. Minik ve degersiz bi soruna takilip hissedilmesi gereken onca güzelligi hissedip sukredemiyoruz. Aslinda gercekten cok ama cok nankoruz.
Ailem icin minicik bir sey yapsam, mesela o aksam yemegi ben yapsam ya da cayin yanina kek vs yapsam hemen “ooo ne kadar guzel olmus” diye tepki vermelerini isterim. Ama kekin güzelligini agizlarina bile almayip koydugun tabak kötüymüs deseler asiri üzülürum, kizarim vs. Ama bana sahip oldugum bunca guzel seyleri veren Rabbime ne kadar az sükrediyorum, sahip oldugum onca guzelligi gormeyip hep söyleniyorum. Bu beni bazen cok uzuyor gunluk. O’nun sevgisi,merhameti oyle fazla ki biz tesekkur etmesek bile bize veriyor nice guzel seyler. Mesela ben benim yaptigim keki birakipta surekli sikayet eden birisine asla bidaha kek yapmazdim. Bi de kendimizi merhametli sanışımız filan yokmu..
Ah be gunluk.neyse.. koca bir sene gecti iste yine. Hayatin üzüntüleri, korkulari, stresleri her daim bizimle olcak. Buna 2017 de kpss-is vs vesile oldu 2027 de baska bir konu vesile olcak. O yuzden insallah 2018 de her ne sekilde yasarsak yasayim hep guzellikleri gorebildigimiz, sevdiklerimize her gun onlari cok sevdigimizi hissettirebildigimiz, ve encok da O’nun sevgisini her daim damarlarimizda hissedebildigimiz bir yil yasariz.
O’nun verdigi ve vermedigi her sey icin binlerce sukur olsun
Yazimda da kekten bahsettim canim cekti, kalkip da yapayim birazdan bizimkilere. Umarim begenirler yoksa bidaha yapmam -
@kismetnasip bir kekte bu forum için yapsanız bizimde canımız çekti
-
@eeengineer55 ya hocam demeyin oyle hakkinizi helal edin:(( keske mumkun olsaydi.. ama zaten pek becerikli sayilmam:) o yuzden cok bi sey kacirmadiniz bence️
-
@kismetnasip afiyet olsun hocam. Becerikli olma konusunda bence mütevazi olmayın bu kadar. Eminim çok beğenilmiştir kekiniz.
-
Sevgili günlük, o gemi birgün limana gelecek inanıyorum getiricem o gemiyi ama gelene kadar ben ne hale gelirim onu bilmiyorum hani yaşlı adam ve denizde adam o kocaman kılıçbalığını limana götürebilmek için hayatı pahasına uğraşıyo didiniyo azmediyo pesetmiyo ya sonunda karaya varıyor ama balıktan geriye sadece iskeleti kalmış elimde kalanlar beni mutlu edecek mi acaba gençlğim hayatımın en degerli en güzel günleri kitap sayfaları arasında günden güne yok oluyo bigün olacak biliyorum başarıcam inanıyorum ama kazandıklarım kaybettiklerimi karşılayabilecek mi onu bilmiyorum değecek mi bunca şeye unutturabilecek mi bana bu günlerimi..
-
Sevgili Günlük bugün 2. sınıfa giden yeğenim heyecanla arkadaşıyla çöp kutusunun başında kalem açarken sohbet etmesini anlatıyordu:) bir an o güzel günlere gittim. Acaba günlük ilerki sayfalarında böyle mutluluklar var mı?
-
Sevgili gunlük sabah danistayin sinavina girecegim ama sanki kurum sinavi degil de tekrar kpss ye girecekmis gibi bir heyecan basti simdiden. Bi yandanda düsunuyorum sinavi gecsem sanki mulakati gecebilecek miyim? Her seferinde bu sefer olacak diyorum ama o sefer gelmedi sanirim. InsaAllah bu sefer olacak gunlük.
-
Sevgili günlük, dün 9 yaşındaki yiğenim bana hala sen işe başlayınca kendine ıphone X al telefonunuda bana ver dedi bende napcan sen bu yaşta telefonu dedim oda bi kahkaha attı hala zaten sen işe başlayana kadar ben üniversteye bile başlarım dedi:(( küçücük çocuğun dalga konusu oldum resmen çok bozuldum ve çok üzüldüm:(((
-
Sevgili günlük geçen gün ananemim bana kız arkadaşın zenginmi bari o sana baksın demesinden sonra kpssye ara verdim bu kadar zoruma giden bi laf olmamıştı umudum halkbank inşallah sonuç yarın açıklanacak sonuç iyi olursa yine burada belirtirim
-
Günlük kardeşim işin gücün Goygoy !
Hiçbir derde çare değilsin ! Dinlediklerini de anca not alıyorsun. İnsan arada bir moral verir, çay ikram eder, sohbetin ortasında geçenlerde de yanıma birisi geldi diye cümle girişi yapar. Varsa yoksa dinleyeyim, kulak vereyim sonra gitsinler! 2018'de şu moduna bir çeki düzen ver.Mekan sahibisin mekanı sahiplenmiyorsun! Ağır konuştum yılbaşına moral sıfır gir diye
-
Günlük kardeş, biliyorsun pek tadımız tuzumuz yok bu aralar önümüzdeki yıl bişeyler düzelir mi ne diyosun? 2018 bizim senemiz olur mu ki aceba
-
@muaccelalacaklı eskiden bu şakalar gülerdik. şimdi o kadar dolmuşuz ki en basit şakada alınıyoruz... bende sizin gibiyim Allah yardımcımız olsun.
-
Sevgili günlük cok mu şey istiyoruz be, sadece kendi hayatimizi kuralım mutlu olalım istiyoruz. Koskoca ulkede iş bulmak bu kadar mi zor olur! Cok yoruldum günlük en kotusu de umudum kalmadı artık.
-
Sevgili günluk bu erkeklerin isi de zor. Isi olmayinca evlenemiyorlar. Ama biz oylemiyiz? Baktim ders calismaktan bunaldim evlensem mi napsam diyorum. Sonra maglum gene kitaplara gomülüyorum
-
Mart 1'e kadar istediğim yer dahil mülakatlarım sonuçlanmazsa yurtdışı devam edeceğim ve ne olursa olsun iş sorun etmem daha, bir de teknik kasacağım artık. En azından süreci hızlı... Bu ne ya! Özeli ya az paralı ya çok işli devleti hep çok beklemeli.
-
Sevgili günlük, ilgöç ilanını gördüğümden beri ağlıyorum, elim ayağım uyuştu. 20 kişi alacakları yetmezmiş gibi bir de 8 puan türünden çağırmışlar. Daha da beteri gönlümün efendisi KDGM ile aynı güne koymuşlar sınavı. 2018de göz boyamak için yüklü alım yapılacak diyorlar lakin ben balık hafızalı değilim. 2017 deki gıdım gıdım yapılan alımları ve şimdi döktüğüm gözyaşını unutmam. Cuma günü hürmetine ağzımı bozmayacağım Rabbim sana havale ettim.
-
Canım günlükcüğüm,
Ya nedir bu 31 aralıkta aşırı abur cubur yeme düşüncesi anlamış değilim. Görende koca sene kıtlıktaydık da 31aralıkta kıtlık sona ercek sanır. Evin mutfağı şuan canan karatayın içine girince komaya gireceği bir mutfak halini aldı. Ve hepsini 31 aralığa kadar yemek yasak azcık fıstık yiyim dedim kardeşim “ya onları pazar günü yiyecektik” diye trip attı. Neyse bekleyelim bakalım pazarı:) anlaşılan 1 ocağa +2 kilo ile giriş yapacağız
2018 umarım çok güzel geçer herkes için. Umarım herkes senin sayfalarını mutluluk dolu satırlarla doldurur. Tabi 2018imizin daha güzel geçmesi için 2017yi gerçek manada anlamamız gerekiyor. Yılın son kalan şu saatlerinde bi herkes bi iç değerlendirme yapar umarım.
Nedendir bilmem 2018 çok sempatik geliyor. İnşallah antipatiklik,gıcıklık,hain domdomluk yapmaz bize neyse şu pazar gelsin de abur cuburları yiyelim keyiflenelim bakalım. Yan komşuda söz verdi çiğköfte yollayacakmış sanırım her ev bizim ev gibi:)) “ya kilo alacağız” dedim yan komşuya, 1 ocakta detoks yaparsınız dedii........... o amcanın ağzından detoksu da duyduma ya daha ne diyeyim️ ülkemde değişik şeyler de oluyormuş....:)
Her şeye rağmen ufak şeylerden mutlu olabilen bi ailemin olması en büyük şükrüm. Allah yokluklarını vermesin. Maddi şeyler önemli olsa da esas olan insanın iç huzuru. Sadece 2018de değil, ömrümüzün her senesinde, her anında iç huzurumuzun olması duasıyla hadi gel artık 2018, biz hazırız️