Sevgili günlük geçen gün ananemim bana kız arkadaşın zenginmi bari o sana baksın demesinden sonra kpssye ara verdim bu kadar zoruma giden bi laf olmamıştı umudum halkbank inşallah sonuç yarın açıklanacak sonuç iyi olursa yine burada belirtirim
Muaccelalacaklı
@Muaccelalacaklı
Muaccelalacaklı tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: Sevgili Günlük📝
-
RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@regista inşallah hocam inşallah işsizlik tak etti sokağa çıkmıyorum insanların sorularını duymamak için hayal kuramıyorum gençliğimizi zaten yaşayamıyoruz bari ilerisi için hayallerimiz elimizde kalsa
-
önce 19unda açıklancak dediler sonra internet sitesini takip edin dediler sınavları gibi sınav sonrası hizmetleride saçma
-
Madem böyle yapacaksanız hiç tarih vermeseydiniz o zaman iyice şamar oğlanına döndük
-
Okeydeki eşimin komşusunun akrabası halkbank genel müdürlüğünde görevli istanbulun baraj puanı 55'e düştüğü dedikodusunu duymuş
-
Acaba bi dahaki haftayı bulur mu? Açıklayın artık ders çalışamıyorum aklım hep halkbankta 1 aydır adam akıllı ders çalışmıyorum çok geriye gittim
-
Kısmetimizde varsa olur stressiz iş yorulmadan ekmek yok bunu en iyi işsiz arkadaşlarım bilir istifa eden arkadaşların demek ki daha iyi planları, imkanları varmış
-
RE: Bedelli Askerlik 2018
bedelli yakın zamanda gelecektir arkadaşlar malum çok önemli bi seçimin arefesindeyiz ayrıca bu işler hep şöyle yürür önce sosyal medyadan bi olay kasıtlı olarak dillendirilir hükümet kanadı önce biraz susar sonra sesler artınca konuyla ilgili ilgili bakanlıktan red açıklaması gelir hemen ardından biraz sonrada cumhurbaşkanı veya başbakan konuyu meclise getirir en bariz örneği çözüm sürecidir böyle kaç tane hayatta olmaz dediğimiz şeyler oldu bu ülkede
-
Sonuçta sınava girenlerin 3 katı mülakata alınacakmış bu durumda sınavda kendine güvenenlerin işine gelecektir hakkımızda hayırlısı olsun hakeden kazansın inşallah
-
Bence bu sene kpssye çalışanların kazanacağı sınav olacaktır farkettiğiniz gibi geçen senelere oranla alan ağırlıklı bir sınav o yüzden bu sene biyoloji mezunları edebiyat mezunlar vs şanslı değiller ayrıca nitelikli grubun kariyer gruplarına başvuracağınıda göz önüne alırsak puanların çok yüksek olmayacağı kanaatindeyim
Muaccelalacaklı tarafından gönderilen son iletiler
-
Arkadaşlar istanbul servis 60ın altına düşmüşmü
-
@adam-smith bende düşünüyorum ama benimde ingilizce sıkıntı bakalım nolacak
-
Sizi bilmiyorum ama benim hevesim tamamen kaçtı artık olsa da olur olmasa da olur sadece açıklanırsa kpssye tam konsantirasyon çalışcağım için mutlu olurum
-
Kısmetimizde varsa olur stressiz iş yorulmadan ekmek yok bunu en iyi işsiz arkadaşlarım bilir istifa eden arkadaşların demek ki daha iyi planları, imkanları varmış
-
ben mezun olduktan 2 hafta sonra kariyer.netten bi denetim firmasında asgari ücrette masa başı işte çalıştım 15 gün durdum oranın bana göre olmadığını düşündüm ve o anki şımarıklığımdan dolayı istifa ettim ama şuan pişmanmıyım evet pişmanım ama oda hayatımda büyük bi tecrübe oldu bundan sonra işime 4 elle sarılcam işsiz olduğum süreçte başımdan geçenler bi ömür için iyi bir tecrübe oldu hocam
-
Facebookta okudum arayan kişilere şubatı bulabilir denmiş
-
Eğer birgün açıklanırsa aranmamak için mesai saati bitiminde açıklanacaktır.