Sevgili Günlük📝
-
@cemre Amin hocam saolun inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını bir an evvel alırız
-
Sakin bir gün geçirdim günlük kardeş fırtına evveli sessizlik değildir inşallah.
-
Acaba diyorum; biz bu deveyi güdecekmiyiz yoksa bu diyardan gideckmiyiz
-
Atanayım atanayım diye kendimi paraladım, çalışmaya başlayınca da biraz şükürsüzlük yaptım, beğenmedim işi falan. Sonra çat bir hastalık... şimdi işe gidemiyorum. Sabah yine doktora gideceğim yine rapor. Geçen hafta da böyle geçti. Çok basit gibi görünebilir, sadece öksürük ama hayatı zindan etti bana. 8 gündür ne uyuyabiliyorum, ne konuşabiliyorum. Ne doğru düzgün nefes alabiliyorum. Kaburga ve ciğer acısı da ekstraları...
Sağlık her şeyin üstündeymiş. Çok iyi anladım.
Şükürsüzlük yapıyorsanız yapmayın yani cidden
Burayı amacı dışında kullanmamışımdır inşallah uyku tutmayınca buraya sardım. Sorry. -
Kafalar çok karışık günlükçüüm, dağılır bu kara bulutlar inşallah.
-
Baba oğluna günlük tut demiş, babası günlük tutmayan oğlu, bu sözü tutmamış. O da oğluna günlük tut demiş ama hem babası hem de dedesi günlük tutmayan oğlu, günlük tutmamış. Derken günlük tutmayan aynı anda hem torun hem de oğul olan torunda oğluna günlük tut demiş, hem babası hem dedesi hem de büyük dedesi günlük tutmayan aynı zamanda hem torun oğlu, hem torun hem de oğul olan bu kişi de günlük tutmamış. Bir zaman sonra büyük dede hakkın rahmetine kavuşmuş. Aradan geçen 2-3 yıl içerisinde de hem oğlu, hem torunu hem de torununun oğlu tarafında unutulmuş. Üçünün bir arada olduğu bir günde akıllarına kiminin babası, kiminin dedesi ve kiminin de büyük dedesi gelmiş. Yaptıklarını nereden hatırlayacağız, çok anısı vardı rahmetlinin demişler. Sonrasında ne yüz bulup sana sorabilmişler, ne de bir çare bulup kapı çalmışlar günlük kardeş
-
Sevgili günlük şimdi daha iyiyim üzülmüyo değilim ama daha az üzülüyorum hani Mevlana’nın bi sözü varya ‘olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir ‘ daha iyisini bulamam heralde:) ama demekki hayırlı değildi benim için buna inanıyorum kendime bi hafta süre verdim bu süre içinde istediğin kadar üzül ağla düşün ama sonunda kendini toparla dedim ve güzel bi hafta geçirdim uzun bi zaman sonra kendim için bişeyler yaptım sonra farkettim ki ne kadar çok erteliyorum herşeyi eglenmeyi mutlu olmayı ya en basitinden bazı sağlık sorunlarım için doktora gitmeyi bile erteliyorum aslında fazlasıyla saçmalıyorum ben bu süreci öyle ya da böle yaşıycam zaten kendime eziyet etmemin bu süreci cehenneme çevirmemin hiçbir faydası yok ki bi daha bu yaşlarımı yaşayabilecek miyim hayır o zaman hayatımın degerini kıymetini bilmem gerek böle düşününce ders çalışmak bile daha zevkli geldi sanki galiba sanırsam:)) öyle işte günlük herşey o kadar güzel olacak ki sen bile şaşıracaksın ben inanıyorum sadece biraz zaman, sabır, şükür, ve dua..
-
Arkadaşlar elinize bir defter alıp, ya da mobilden not defteri açıp, orda yazabilirsiniz. Buraya ilan takip etmek, fikir alışverişi yapmak için giriyoruz. Sizi kırmak değil amacım, kusura bakmayın ama benim düşüncem bu.
-
Bugünde işe gitmek için erkenden uyanıp süslenip püslenip Allahım çok şükür o kötü günler geride kaldı atandım ben ya diyemedim.. Ama inşallah sabrım tükenmeden derim ..
-
@ordinal-fayda bana dediniz heralde hocam ama bu bi forum bu sayfada kpss sayfası değil güncel sayfa yani benim anladığım kadarıyla günlük olarak açılmış bi sayfa o yüzden ben buraya arada bi yazıyorum günlük olarak ama genel bi rahatsızlık oluşturduysam kusura bakmayın dikkat ederim bundan sonra
-
@ordinal-fayda Hocam çok yanlış geldiniz bu başlıkta günlük tutuluyor futbol başlığı da var alışveriş başlığı da var yalnızca sınav konuşmuyoruz.
-
@themis19 hocam estağfurullah, olur mu öyle şey. Ben sadece ilan amaçlı kullanıyormuşum demek ki. İyi akşamlar
-
@kilici öyle olmuş heralde
-
Günlük kardeş, canım günlüğüm dün gece forum tercihiniyap olmaksızın geçmek bilmedi :’( neler yaşadık Allah bilir bir de biz.
-
Seni bile özledim kereta
-
@ordinal-fayda hocam ister istemez güldüm hakkınızı helal edin nedeni ise zamanında guy ilanı beklerken azıcık muhabbet etsek "az ötede oynayın" diye baya azar yerdik. Sizin iletiyi görünce yok artık burda da mı yaa dedim ben bu başlığı ilan takip etmekten yorulan bunalan arkadaşlar akşam yatarken bi iki cümleyle içini döksün diye açmıştım. Yani aksine siz baya yanlış yerde ilan arıyosunuz:)
-
@bombiksmori estağfurullah. Yanlış yerde ilan arıyorsunuz derken “forum.tercihiniyap.net”i kastetmiyorsunuz heralde:)))
-
@ordinal-fayda yazdıklarımdan bunu anlamış olmanız da garip dilerim beklediğiniz ilanlar çabucak gelir. İyi çalışmalar iyi forumlar
-
Zamanı ikiye böldüm.İnsan zamanı ikiye böler üçe böler beşe bölermis. Dayaniyorum derken tuketirmis kendini. Sevgili günlük yeni güne başladık. Aylardır doğru düzgün uyumuyorum.ne anlatayım ben sana hangi sözle hangi dilde. Sonumuz hayrolsun.
-
Ah be günlük bekle bekle nereye kadar. Bugün de memur olamadik...