Sevgili Günlük📝
-
Sevgilii günlük!
Yıllardır yalnızca ilk sayfayı doldurabildim. Beni affet.
-
Sevgili Günlük,
bugün yine çok bencildim. Bu gidişle yatacak yerim olmayacak. Zira toprak olsam kabul etmem kendimi. -
Sevgili Günlük;
Aylardır sanki bişey bekliyo gibiydim. Ne olduğunu ne zaman geleceğini bilmeden öylece bekler buluyodum kendimi. Belki de beklenen budur? Belki de olmaz denilen şey olur? O vakit bekleyelim görelim... -
sevgili günlük hayat neden bu kadar saçma ?
-
Sevgili Günlük;
Bir ev kızının asli görevi olan "artan yemekleri büyük tencereden küçük tencereye alıp özenle dolaba yerleştirme" işlemini de yaptığıma göre artıkın köşeme çekilebilirim. Köşe dediysek oturma odası yani. Bugün babama amelelik yaptım. Ev işi yapmaktan çok daha atraksiyonlu olduğundan olsa gerek daha bi istekle yapıyorum:) fekat daha yorucu tabiki. O halde uyuyalım, uyuyalım ki dinlenelim.. -
Ulan Günlük
İçimde o kadar büyük bir yazma isteği var ki sanki başlasam yıllarca yazacak gibi ama gel gör ki nereden başlayacağımı bilemiyorum. Hayal kırıklıklarından mı aylar süren bekleyişlerden mi yoksa belirsizliklerden mi... Kafamda dönen onca sorunun hangisini yazayım önce? Önce hangisine cevap arayayım? -
Sevgili Günlük;
Büyük günü kazasız belasız atlattık çok şükür. Inşallah doğru bi karar almışımdır. Ne zormuş ve ne garip bi his.. Allah ım yolumuzu iyilere çıkar ve bizi birbirimizle imtihan etme.. -
Sevgili Günlük...
Sana yazdığım birbirinden bağımsız ve bütünlük arz etmeyen konulara bir yenisini daha eklemek istiyorum. Günler çok çabuk geçiyor günlük, yeni güne günaydın demeden uyku moduna giriyoruz. Hayat gerçekten 23 yaşından sonra çok acımasız ilerliyor daha öncede söylemiştim bunu. Hayata dair bazı şeyleri değiştirip daha dolu yaşamak gerekiyor orası açık ama değiştirmekte ilerleyen yaşta zor geliyor:(
-
Sevgili Günlük ;
Neden mi birkaç gündür yazmadım? Aslında yazmamak değil de yazamamak diyelim. Hayatıma farklı bi yön verme kararı aldım ve sözlendim. Zira hayat büyük bir hızlı akıp gidiyor. Durup seyretmenin hiçbir faydası yok. Bir yerinden tutmak gerek.. Bende öyle yaptım. Bu defa oluruna bıraktım. Çünkü fazlasıyla yorgunum. Kırgınlıklarımı tamir,eksilmişliklerimi tamam etsin diye birine ' evet' dedim. Hâlâ şoktayım. Umarım bu fikre çabuk alışırım....... -
Günlük kardeş, sizin oralarda da havalar soğudu mu bilmem ama burası kışın çetin geçeceğini haber verecek kadar soğudu. Son yıllarda İzmir'de yaşadıktan sonra, birden iç bölgede bir yerde yaşamaya başlamak Türkiye'deki bölgesel farklılıkların ne kadar hissedebilir olduğunu gösterdi bana. Buralarda insanlar her anlamda daha kapalı, kafaları daha yorgun ve yoğun, o yüzden hep bir gerginlik ve asabiyet hakim. Deniz insanın rahatlayabilmesi için önemli bir şeymiş günlük kardeş. Yakınlarında varsa bir şehir denizi olan, oralara göçmeni tavsiye ediyorum.
-
Sevgili Günlük;
28 inde nişanım var. Sen de davetlisin:) -
@bombiksmori Allah tamamına erdirsin
-
Kıymetli günlük
Beklemekle geçen günlerime her gün bir yenisi ekleniyor.Hayatımın son 3 yılı sabır kelimesinin vücut bulmuş hali.Günün birinde tüm bu yorgunluklar geçer mi dersin? Bekleyelim günlükcüğüm,bekleyelim ki görelim.Peki bu sevgisizlik son bulur mu? İnsanın insandan,köpekten,kediden,kuştan,ağaçtan,böcekten,doğadan nefreti sevgiye dönüşebilir mi dersin? Günün birinde başka bir hayata uyanır mıyız acaba? Daha insanca bir hayat mesela.Çok soru sordum farkındayım sevgili günlük.Bir ara kafa kafaya verir cevaplamaya çalışırız.Şimdilik iyi uykular. -
Saygıdeğer günlük,
Kötü bir söz gibi düştük dillere
yanlış bir yol seçmişiz haberimiz yok
ümitle bağlanıp kötü günlere
göz yaşı ekmişiz
haberimiz yok.Saygılarımla..
-
@bombiksmori canim benim hayirli ugurlu olsun️ Allah tamamina erdirsiin
-
@sınavuzmanyrd teşekkürler hocam:)
-
@kismetnasip teşekkürler hocam:)
-
Kıymetli @niloya:)
5 sene önce üniversiteden mezun oldum. Bir hafta öncesine kadar hayatım hep sabretmekle geçti. Sabır taşı olsa çatlardı hani.. Hep şanssızlıklar,bir türlü nasip olmayan çalışma hayatı vs vs.. Bide bunların üstüne aile ve çevre baskısı gelince nefes alacak ufacık bir pencerem dahi kalmamıştı. Bu süreçte ailevi bir meseleden dolayı bi şehre çook fazla gidip gelmek zorunda kaldım. Artık nefret ettiğim bi yer oldu. Şu mesele bi bitsin bi daha senin adını bile duymak istemiyorum eyy şehir dedim içimden:) sonra ne mi oldu? Evleneceğim kişiyi bir hafta önce karşıma çıkardı bu şehir ve sanki benden özür diledi.. Allah öyle büyük ki; bana yepyeni tertemiz bi kapı açtı:) Ümitsizliğe düşüp, aceleci davrandığım günler için utandım. Kulunu darda bırakmıyor, sadece bazen bi köşeye sıkıştırıp tastamam kendine dönmesini bekliyor.. Yani ben böyle yorumladım. Ha imtihanlar bitti mi? Elbette ki hayır. Ama dayanma gücüm arttı. Çünkü Allah bana aradığım yoldaşı buldurdu:) Dilerim sizin de sabrınızın sonu selamet olur ki öyle de olacaktır. Buna eminim. Tecrübeyle sabit:) -
@bombiksmori nasıl güzel yazmışsınız️ inşallah yolun sonu maviliklere çıkar deyip sabrediyorum.Beşeriz şaşırıp kalışımış ondandır diye düşünüyorum.Allah şaşırtmasın,daha zoruyla sınamasın inşallah bizleri.Çok tebrik ederim hocam,Allah bir yastıkta bir ömür yaşlamayı nasip etsin inşallah Bundan sonrası için takvimden yırtılan her gün bolca mutlulul,bolca huzur,bolca bereket getirsin.Sevgiler
-
@niloya başkaları bana söylediğinde inanmakta güçlük çekiyodum. Ama inanın yolun sonu maviliklere çıkıyomuş:) Güzel dualarınız için de çook teşekkür ederim. Daha iyisi, daha güzeli en hayırlı suretle ve en hayırlı zamanda gelip sizi bulsun inşallah:)