Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@ümitvar hocam özellikle ÇSGB ile inanılmaz çakışma var. Ben de senin gibi düşünüyorum çünkü merkez uzmanlıklar tercih sıralamasında bir adım öne geçecektir. Bu yüzden ÇSGB ve SGK yı tercih edecek arkadaşlar nedeniyle beklemede kalınmış olabilir
-
Kurumların bekletmelerine mana verebilmek için beynimizi yaktık bu dönem. Sonuç beklemekten helak oldu gençlik. Rüya yorumlarına başlayanlar var artık tahmin yürütebilmek için diğer sayfalarda. Allah sonumuzu hayır etsin.
-
Yine Başkanlığı aradım yine söylenen internetten takip edin. Ancak yeni sınavların açıldığını ve mülakat sonucu bekleyen nispeten puanı iyi olan arkadaşların mülakatlar açıklanmadığı için başvurup, düşük puanlı arkadaşların önüne engel teşkil ettiğinden filan bahsettim biraz. çok doğru düşünüyorsunuz ancak bize kesinlikle hiçbir şey söylenilmiyor, tek bildiğimiz şey netleşir netleşmez siteden direk yayınlanacağı dedi. Referandum öncesi ya da sonrası konusunu da sordum kesinlikle bizlere bilgi verilmiyor ne söylersem yalan olur dedi bayan. Bir kaç kişi daha arayıp aynı konuları gündeme getirse belki üst tarafa bu konu iletilir ve belki nispeten hızlanabilir süreç diye düşünüyorum.
-
SGK uzman yardımcılığı ve SGK Teftiş sonuçları açıklandı arkadaşlar. Darısı başımıza
-
@ParadoX kardeşim ben de aradım ve aynen sizin dediklerinizi söyledim ama nafile, birşey bilmiyorlar cidden. Arayasım da gelmiyor artık
-
........................
-
@-Deficit- E artık o arkadaşlardan da bir feragat almak lazım dimi Hakkımızda hayırlısı inşallah kardeşim
-
@ParadoX bugün arayan var mı?
-
@mlhsrp valla arkadaslara sormak lazım hocam ben dün aradım söylenenleri yazdım yukarı
-
Sgk uzmanlığı ve müfettişliği kazananlar dışında ön görüşmeden sonra mülakata hiç gelmeyen kaç kişi var net olarak biliniyor mu ki?Şimdi mükerrer sayım olmasın.
-
Sgk uzmanlik ve mufettisligi kazanan dostlar eğer kesin karar verip gitceklerse feragat etseler di iyi olurdu daha kurum listekeri aciklamamisken
-
@senolforum Hepsi aynı kadro özlük hakları açısından maaşları da aynı sanırım, daha çok kişinin mutlu olabilmesi için feragat şart ama kimsenin böyle bişi yaptığını sanmıyorum. Bir yeri kazanan diğerlerini unutuyor çekip gidiyor. Artık şu sonuçlar acıklansa da biz de işimize baksak, çok sıkıcı oldu bu süreç
-
Vakıflarda turne olayı olduğu için sgk müfettişlik ve uzmanlığı kazananlar muhtemelen feragat ederler gibime geliyo
-
Bugün kurumu arayan oldu mu arkadaslar?
-
Ben aramayı bıraktım açıkçası. Cevap alamıyoruz çünkü. Derse odaklanmak en iyisi.
-
@NnN hocam VMY ye girecem ama bu sonuçlar açıklanmadan açıkçası konsantre olup ders calisamiyorum
-
@Ragnar-Lothbrok İşte bunu anlayabilmemiz için ön görüşme aşamasında katılım göstermeyenlerin mülakat listelerinde gösterilmemesi iyi olurdu, ama bu sefere mahsus bir şey değil sanırım genel bir politikaymış bu
-
4 sgk teftiş
1 çsgb uzman
7 sgk uzman
2 kalkınma
toplamda şuan bizim listeden 14 arkadaşımız bu kurumları kazanmış üşenmedim saydım:) inşallah bu kurumlara gidecek olanlar feragat eder ve biran önce bizim sınavda açıklanır önümüze bakarız artık herkesin hakkında hayırlısı olsun:) -
@senolforum kardeşim ağzından bal damliyor da bu insanlara ulasamadiktan sonra sıkıntılı
-
@ParadoX inşallah halimizi görüyorlardır onlarda bizim gibi elbet bu sitelere giriyorlardır kardeşim artık onların da insafına kaldı bu feragat olayı, tabi eğer vgm yi istiyorlarsa orası ayrı