Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@senolforum hakkımızda hayırlısı kardeşim inşallah
-
Dostlar hayrına biri vakiflar genel mudurlugu arasın ya ben çok hasır neşir oldum artık tanıyorlar sesimi bi gelişme var mı yok mu bi biz kaldik aciklanmayan iyice stres olduk ya
-
@paretowilfredo Ustad şuraya da bir el atsana bir yol gösterseniz. Telefonla vs kurumdan bilgi alamıyoruz mulakat sonuclari yılan hikayesine döndü topu topu 15 kisi alacaklar zaten mülakata giren sayısı bile 45 50 kişi bunların 14u başka kuRumları kazandı. Bu kadar mı zor 15 kisi açıklamak. Sizin bir duyumunuz yok mu acaba?
-
@paretowilfredo herhangi bir haber yokmu???
-
Sorusturmak lazim kardesim ilk firsatta bi yoklayalim. Normalfr crvrem olan bi kurum degil saga sola haber salalim bi
-
@paretowilfredo sorma imkanınız oldu mu acaba???
-
@mlhsrp bir iki kişiye haber ettim dostum haber bekliyoru
-
@paretowilfredo Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
@mlhsrp bir iki kişiye haber ettim dostum haber bekliyoru
inşallah hayırlı haber gelir tez zamanda, çok sağolun ilgilendiğiniz için.
-
@paretowilfredo var mı haber???
-
Arayan oldu mu hic dostlar ben aradım acmadilar
-
@senolforum Bugün aramadım dostum ben. Aslında ne cevap vereceklerini merak etmiyor değilim ama sesimi artık tanıyorlar ve utanıyorum
-
-
Güzel yazmışsın kardeş umarım yakın zamanda sonuç alırız
-
Secimlerde bitti artik aciklasalar gercekten şu bekleyiş canımıza tak etti olumlu olumsuz yeterki sonucumuzu öğrenelim
-
merhaba arkadaşlar vgm müfettiş yardımcılıgında yılda kaç kez teftiş oluyor ? bu turne olayı ile ilgili bilgi verebilecek olan var mı ?
-
@bsasmaz Hocam vergi mufettisligi sinavi sayfasında ilk sayfasında meslek tanitimi var orada turnenin yıllara göre dağılımı da var aradığınız tüm detaylara bakabilirsiniz
-
@ParadoX teşekkürler hocam hemen bakıyorum
-
hocam peki ön mülakatta müfettiş bana da ben 8 aydır görev yerimin dışındayım (yani teftişte) gibi şeyler söyledi, bunların bizi caydırmak dışında bir gerçeklik payı olabilir mi ? Bu VMY'nin turne süreleri ile VGM birbirine yakın mıdır acaba ?
-
@bsasmaz Turneler her kurumda farklılık arz edebiliyor. Bu yıl Fetö olaylarından dolayı turneler bitmemiş hiç, kapatılan dernek ve vakıflara bakılınca adamların nasıl organize olduğu acıkca görülüyor. amailk on yıl 4 ay zorunlu turne var diye biliyorum.
-
.................