Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@ParadoX Allah inşallah hakkımızda en hayırlısını nasip eder hocam, hayırlı günler başarılar..
-
Hep aynı şarkı, bugün de aynı şeyleri söylediler ama inatla arayacağım ben de. Bugün konuştuğum bayan ısrarla Web sitesini takipte kalın dedi sonra bir iki kem küm etti ve siz orayı takip edin henüz daha açıklanmadı dedi. Konuşmasında garip bir şey hissettim sanki birsey söyleyecekti de vazgeçti yada karşıdan bir kas göz yapıldı gibi ama dedigim gibi bu sekilde hissettim, sadece his yani
-
Arayan var mı arkadaşlar
-
@mlhsrp dün aradım ben hocam bugün aramadim. Zaten benden başka arayan var mı bilmiyorum geçen gün arayalım diye yazdik ama özellikle bekledim birsey yazan çıkmadı. Sanırım herkes ümidini kesti artik
-
...........
-
@Umutlu-bekleyiş aradiniz mı sizde
-
@paretowilfredo sizde varmı bir gelişme??? Haber alabildiniz mi?
-
ne sonuçmuş be yılan hikayesine döndü resmen
adalet bakanlığı dünya kadar adayı mülakata soktu açıklamaya başladı bile bizim 40 kişiyi açıklamadılar bide arayınca da siteyi takip edin diyor oradakiler
sanki biz başka yerlere bakıyoruz insanda heves bırakmıyorlar arkadaş ya -
Evet heves falan kalmadı ne kadar zor bi süreçmiş hey Allahım sabır diliyorum gerçekten
-
@paretowilfredo @Antimülakat @aliveli hocam yok mu bir duyumunuz neden kimse ilgilenmiyor bura ile?
-
@MutadisMutandis İlgilenmemek değil dostum ama bi haber çıkmadı malesef Dediğim gibi direkt kurumdan sorabileceğim kimse yok.
-
@paretowilfredo Kurumdan onlarca bölge müdürüne ulaştım daha önce de yazmıştım kimsenin alimdan bile haberi yok. Sanırım teftis kurulu olduğu için bazı işler diğer bolumlere nazaran daha gizli yürütülüyor. Beklemekten başka çaremiz kalmadı hocam. @MutadisMutandis
-
..............
-
7 ay oldu neredeyse ilan geleli düşünün artık sürecin uzunluğunu
-
Vakıfların sitesine yine erişim yok inşallah bi duyuru yayınlarlar. Eger bugün de bir haber çıkmazsa aksam @evkaf à yazalım mi twitterdan uygun bir dille ne dersiniz
-
@ParadoX birlikte yazarsak ancak bir anlam ifade eder arkadaşım.
-
@ParadoX ulaşım kolay sağlanıyor bu arada
-
Birlikte yazilmadiktan sonra hiç bir anlami yok zaten. Yarım saatten fazla erişim yoktu düzelmia baktım bende
-
vakıfbank da açıklandı bir arkadaşımızda orayı kazandı inşallah oda feragat eder
artık vakıflar genel müdürlüğü de açılansa -
Bu mulakat aciklansa sizce sgk uzmanligini kazanan arkadaslar burayimi tercih eder yoksa sgk yimi?