Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Evdeyse benim görüşmeyi 1 hafta falan ertelemem gerekecek evi oturmaya hazır hale getirebilmek için
-
@StanleyEddington Ahaha ben de aynı durumdayım eşim evi bu halde görse zaten beni bir daha eve sokmaz
-
@Emin-Bağırsakçı tamam anladım hocam teşekkürler bilgi verdiğiniz için
-
@ptriot Rica ederim dostum Allah yardımcımız olsun. Farklı bir bilgi edinen bizlerle de paylaşırsa daha hazırlıklı oluruz duruma.
-
Eve mi geliyolar Eve gelirlerse napıcam ki kısır yapıp çay mı ikram edeyim:)
-
Çok şaşırdım şu an ya, sahiden geliyorlar mı yani
-
@mariapuder Kısır değilde pastaneden bir şeyler alınabilir ben başka bir sınav için birini misafir etmiştim çayda yaptım götürdü baya kuru pasta vs. Ne kadar kalırlar çok detaylı soru sorarlar mı bilemem ama misafir sonuçta.Benim bu tip durumlarda merak ettiğim şimdi ben Ardahan da oturuyor-okuyor-ikamet ediyor olsam oraya da mı gelecekler?
-
Daha önce teftiş kurulu sınavlarıyla muhattap olmadığım için epey ilginç geldi bu durum bana da. @Antimülakat üstat bu konuda bilgilendirme yapar mısın? Nedir bu ön görüşme ve kurum elemanlarının eve gelmesi, nelere bakılır, neler konuşulur vs.
-
@sofokles @T-R-Malthus @Deficit @mariapuder Yapmayın arkadaşlar Allah rızası için. Kimin, ne için, hangi hakka dayanarak evimizde ne işi olabilir. Ön görüşme yapılacak hepsi bu. evinize gelmeyecek kimse merak etmeyin. Muhtemelen Vakıflar Genel Müdürlüğü Şubelerinde, Bölge Temsilciliklerinde ya da il şubelerinde yapılacaktır. İçiniz rahat olsun diye şöyle bir bilgi de vereyim memurlar.nette yorumlardan bakabilirsiniz: Adanada oturan bir arkadaşı görüşme için Antalya ya davet etmişler. Yani kimsenin evine gittikleri yok. Anladığım kadarıyla ki yanlış anlamış olabilirim bir güzergah var o güzergah üzerindeki illerdeki arkadaşlarla o şehirlerde, bunların dışına taşanlarda ise güzergahtaki en yakın ile davet edilerek görüşme yapılacak.
-
@Emin-Bağırsakçı bazı banka müfettişliklerinde geliyorlar ben çok abes karşılamamıştım.Gelselerde bir şey değişmezdi benim için hatta işime bile gelirdi:) Küçük ildeyim muhtemelen il değiştirmek zorunda kalıcam.
-
@Emin-Bağırsakçı Dediğiniz gibi kurum yapılanmasına göre coğrafi olarak ilgili bölge müdürlüğüne ön görüşme için çağrıldığını beyan etti aranan arkadaşlar, ben henüz aranmadım. Bu sınav süreci yanında SGK Müfettişliğinde de aynı sürecin işlediğini, ön mülakat yapıldığı ve eve gelineceğini yazan kişiler var hocam, kendi kendime kuruntu yapmadım.
-
@T-R-Malthus @sofokles estağfirullah kuruntu değil tabi ki yanlış ifade ettiysem affola lakin bu sadece malum yapılanmaya karşı uygulanan bir tedbir bence. Hepimiz iyi biliyoruz ki özel hayatın gizliliği anayasal güvence altındadır bu nedenle devletin kendi koyduğu kuralı kendisinin yok sayacağı düşünülemez. Kimse benim evime gelip de benim aile yaşantım, aile mahremiyetimi inceleyemez bu hem cezai hem de idari bir suçtur. İçiniz rahat olsun dostlar. Dediğiniz özel sektörün yaptığı da aynı şekilde suçtur siz buna razı olmadıktan sonra tabi.
-
@Emin-Bağırsakçı açıkçası ben de şaşırdım fakat bu durumlar hakkında hiç fikrim olmadığından olabilir mi diye düşündüm elbette, bir de bazı yerlerde yapılabiliyor olduğunu okuyunca şüpheler arttı. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.
-
Arkadaşlar bir şey soracağım biz bu sınava başvururken referans belirtmiş miydik? belirttiysek VMY'de olduğu gibi aranılıyor mu? O kadar çok sınava girince karıştı hatlar hangi birisine ne biçimde başvurduğumu hatırlamıyorum ki.
-
Yayımlanan listeye göre mi arama yapılıyor acaba yoksa puana göre mi. @Emin-Bağırsakçı listede üst sıralarda mısınız? Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.
-
@Emin-Bağırsakçı İnşallah öyle olur hocam, istenilen araştırma soruşturma yapılsın ondan yana sıkıntımız yok.
@TORPİLSİZ iki referans istenmişti diye hatırlıyorum hocam
-
Eve gelme durumu cok absurt bir durum degil.kaymakamligi kazansn bir arkadasimin evine gelmisti polisti gerci o kisi..sen mi kaymakam olacan leeenn diye absurt bir girisimde bulunmustu hatta
-
@mariapuder Liste alfebetik sıralı hocam kimin kaç puanla mülakata kaldığı belli değil. Tam olarak bilemiyorum neye göre aranıyor hocam
-
@davetsiz Dostum eve gelme olayı oldukça absürt bir durum ne hukuki ne de yasal bir dayanağı var. Senin bahsettiğin durum güvenlik soruşturması o da çevremizde yüzlerce kişiyle bile yapılır ruhumuz dahi duymaz.
-
Arkadaşlar herkes tam olarak arandı mı acaba? Görüşme tarihi netleşen var mı aramızda? Beni aradıklarında Pazartesi ya da en geç Salı günü görüşme yapacağımız söylendi tekrar aranacağımız da söylendi ancak henüz ikinci arama yapılıp gün ve saat netleştirilmedi.