Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Merhaba ben de geçen hafta çarşamba günü aradım bugün yarın açıklanır dediler ama hala bir şey açıklanmış değil 8 Mart tarihini nasıl öğrendiniz?
-
Eve tebligat geldi, martin ikinci haftası mülakat.
-
Arkadaşlar mülakatlar 6-10 Mart arasında, alfabetik sıraya göre girilecek. Sıhhıye Zafer Çarşısı'nın arkasında ki Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı binasında olacakmış.
-
@lisbeth Hocam tebligat ne zaman ulaştı size? Başka tebligat ulaşan dostlar var mı? Bilgilendrmeler için ayrıca teşekkürler.
-
Evet arayıp öğrendik 10 martta mülakatım
-
@Emin-Bağırsakçı 2subatta postalanmis. Bugün geldi
-
@lisbeth Çok teşekkür ederim Hocam. İzmirdeyim ben bize de bugün yarın gelir heralde. Ben de internet birimine gönderdik bugun yarın yayınlarlar demişlerdi geçen perşembe internete bakıyorum ama açıklanan birşey yok.
-
Arkadaşlar Mülakat Tarihleri listesi internette yayınlandı. http://www.vgm.gov.tr/duyurudetay.aspx?Id=10248 adresinden görebilirsiniz.
-
@Emin-Bağırsakçı teşekkürler. Listede tam 4 katı 60 kişi var. Hakkından feragat edenler de mülakat listesinde öyleyse?
-
@mariapuder Evet hocam benim de o dikkatimi çekti. Madem feragat edenleri de yayınladılar liste 62 den 60 kişiye niye düştü onu da anlayamadım. Belki de resmi olarak dilekçe verenlerin feragatlerini dikkate almışlardır.
-
Başmüfettiş uzmanlığı kazanan 2 arkadaşın feragat ettiğini söylemişti hocam
-
Feragat etmese de ön görüşmeye katılmayan en az 4-5 kişi olmuştur diye tahmin ediyorum. İlginç.
-
@pozitifdissallik Hocam en son duyduğumuz rakam sadece iki kişinin değil on-on bir kişinin feragat ettiğiydi. Neyse tabiki herşeyde bir hayır vardır. Alnımızda ne yazılmışsa bekleyip yaşayıp göreceğiz elbet. Önemli olan sonuç ne olursa olsun Hayırlı olmasıdır.
-
Hocam mülakata 45 kişi girecek diye biliyorum bende, feragat dilekçesini veren 2 kişi açısından dedim
-
Simdi guvenlik sorusturmalari yapildi mi o vakit?
-
@vanbismarckth umarım yapılmıştır birde onu beklemeyelim
-
Mülakatta neler sorulabileceği hakkında bir akıl yürütmesi olan var mı acaba?
-
Bu kurumun yazilisini gecemedim ya ah ulan ah...2iktisat daha yapaydim ah ulan ah...Herkese basarilar.
-
Siteden duyuruyu çekmişler
-
@crowdıngout hocam sorma bende aynı şekilde 62 puanla kalmış 65 ile kapatmış.. Kompozisyondan o kadar yardırdım sadece 9 puan vermişler..Benim de başlığı gördükçe aklıma geliyor