Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@eminbagirsakci Bazı arkadaşlar başvuru evraklarını sanırım postayla yolladıkları için binayı bilmiyorlar.
Hiç bilmeyenler Kızılay'da Zafer Çarşısı nu sorup bulsunlar oranın arkasında yer alan bina -
@TORPİLSİZ aynen hocam olabilir. En rahatı kızılayda zafer carsisini bulmak.
-
@eminbagirsakci hocam sohbetinize bakar mısınız?
-
Bugün sınava giren arkadaşlardan yok mu bir haber? Hakikaten sınav öncesi süreçte daha çok yardımcı oluyorduk birbirimize. Neyse sabah 09:30 da ilk golü ben yiyeceğim Sınavdan sonra 600km yolum var ama arabayla gelmedim otobüse binince elimden geldiğince paylaşmaya çalışırım dostlarla
-
Bugün ve dün kac kisi katıldı acaba bari sayıyı verin be dostlar
-
@eminbagirsakci ben de öğleden sonra katılacağım, bilgi verirseniz çok mutlu olurum.
-
Arkadaslar soz verdigim gibi Aştiden yaziyorum. Arkadaşlar kuruma gittiğinizde sizi terasa alıyorlar sonra aşağıdan başkan kimi çağırırsa özel kalem gelip çağırıyor. Elindeki listeden katılımın oldukça fazla olduğunu gördüm bugüne kadar girmeyen 5 6 kişi vardı. Sabah biz iki kişiydik ama benden sonra gelen oldu mu bilmiyorum. Başkanın odasında komisyon toplanmisti ve başkan oldukça iyi niyetli yaklaşıyordu diğer ustadlar daha çok sınava konsantre. Önce azıcık bi sohbet sona diğer arkadaşların dediği gibi zarf cekiyorsunuz iceriği hakkında bilgi vermek doğru değil ama çok detay sorular çıktı bana zorlandim ama dilim döndüğünce cevap verdim hepsine. Sonra teşekkür edip ayrıldım. Aklınıza takılan bişe varsa sorun cevaplarım inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz icin
-
Çok teşekkürler şansımıza ne denk gelirse artık, herkes için hayırlısı olsun.
-
@eminbagirsakci vakıf mevzuatı veya vakıflar ilgili soru da geliyor mu yoksa sadece alan mı soruyorlar
-
@Tgbygn alan sadece her dersten bir soru vakıflara boşuna çalışmışim o kadar
-
@eminbagirsakci bence ne sorduklarının içeriği hakkına bilgi verme, (ben de daha girmedim.)
Madem oyle başladık gidiyorduk hiç bozulmasın akış.
Zaten detaylı sorular sorulduğunu anladık
Katılımın bu kadar yüksek olmasını da çözemedim hani 10-15 kişi feragat etmişti. Şu ana kadar ki görünüm pek de oyle olmadığı yönünde.
hayır 10-15 rakamımı yanlış (ki zannetmiyorum uzun turnelerden ötürü vazgeçenler olmuştu bayağı) ya da vazgeçenlerin bir kısmı fikir mi değiştirdi? -
@TORPİLSİZ yok hocam soruların içeriği hakkında bilgi vermeyeceğimi bir önceki mesajında belirttim zaten tabiki akış bozulmasın. Verdiğim bilgiler diğer arkadaşları teyit edecek nitelik ve derinliktedir. Ben de bayanın elindeki listeyi görünce baya şaşırdım gelenlerin isminin yanına çarpı atıyor gelmeyenlere eksi koyuyor göz ucuyla gördüm ama 5 6 tane eksi anca vardı.
-
Açıklanmayan mulakatlar, gelmeyen ilanlar adayları turneler uzun da olsa bu kuruma razi olmaya itmiş olabilir. En azindan ben açıkta kalmamak adına katılım sağladım.
-
@eminbagirsakci farkındaysanız sorular hakkında bilgi istemedim zaten sadece mevzuat var mı dedim ki var demesi de yok demesi de benim bir başkasının önüne geçmem gibi bir sorun yaratmıyor umarım kendimi anlatabilmişimdir. Bu arada teşekkür ederim
-
@Tgbygn hocam sorunuza cevap verdim sıkıntı yok ki. Son yazdığım mesaj @TORPİLSİZ hocamın mesajına cevap niteliğindeydi sanırım yanlış anlaşılan bişi oldu. Sakın olalım sıkıntı yok
-
@eminbagirsakci bende ona cevap olsun diye yazdım da size geldi ️ tekrar teşekkür ederim
-
@lisbeth kesinlikle katılıyorum hocam Size. Ancak şu da var ki Her ne kadar açıkta kalmamak adına gönülsuz de başvurulmus olsa uzun vadede sevmeden yapılması çok zor bir iş.
-
@eminbagirsakci oyle tabi ama bir adim olarak baslamak lazim bi yerden. Kadin adaylarin gözünü korkutma çabası var zaten çok miktarda isin zorluklarıni fazlaca anlatma yoluyla. Hakkımizda hayirlisu
-
@lisbeth anladığım kadarıyla mülakata girdiniz siz. Evet biraz yolculuğun sık olmasını ön plana çıkarmaları normal en azından bu hususun göz önünde bulundurulması bağlamında bilgi verilmiştir diye düşünüyorum Zaten ön görüşmeye katıldıysanız orda da bu durum aktarılmıştır.
Açıklanmayan mülakatlar ve gelmesi muhtemel ilanlar tabi dengeleri değiştirebilir. Bu doğrultuda bir yedek liste yapılması gerektiği görüşündeyim .Bakalım nasıl olacak bekleyelım gorelım -
@TORPİLSİZ hem öngörüsme hem de aile görüşmesinde 6 7 ay ankaraya donemeyen müfettiş adayı kadınlardan bahsettiler iyi düşünün demeye çalışıyorlar her şekilde. Kararlı tutum sergiledim ama ben hayırlısı olsun hakkımızda