Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Değerlendirme açık bir şekilde yönetmeliğe aykırı yapılmıştır. İtiraz ve Yargı yollarına başvurulması gerekmektedir. Her bölümden 60 puan toplamda 65 puan başarılı sayılması gerekirken 4 katı şeklinde bir sıralama yapılması hatalıdır.
-
@inspectorz 65 i aşan yeterli kişi bulamadılar dicem de sınav basitti.
-
@inspectorz siz başvuracak mısınız anlamadım dediğinizi
-
@kullaniciadi evet yarın itiraz edicem kabul edilmezse de idari yargıya
-
@inspectorz hocam aykırıbir durum yok bbütünkurumlar nerdeyse 4 kkatı çağırıyor zaten sonuçaalacağınıssanmiyorum
-
Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcılığı Yazılı Sonucuna İlişkin Analiz:)
291 2016/215 Abdullah Ş.... 85,00878 arkadaşımız başarılı olmuştur. Listelere son sıralardan girilerek de başarılı olunabiliyor. Mülakatta da başarılı olursa 300 kişi içinden 15. sırada yer alarak ciddi bir başarı göstermiş olacak. Kendisini tebrik ederiz.
-
Arkadaşlar bunun mülakat tarihi ne zaman olucak belli miydi?
-
Yazılı sınav puanını öğrenmek için başvuran var mı?
-
@operet ben başvurdum. Şöyle oldu önce vgm yi arayıp sınav puanımı nasıl öğreneceğimi sordum. Teftişi aradım telefondaki arkadaş sınav için üniversiteye başvuru yapman gerekiyor sınavı onlar yaptı dedi. Biraz acemice ve ilginç geldi. Muhtemelen de yanlış bilgi verdi diye düşünüyorum. Neyse yıldırım bezayıt üniyi aradım ulaşabilmek ne mümkün. Kimse telefonları açmıyor. Operatöre aktarıyor o da açılmayınca otomatik kapanıyor. Ben en son üninin sitesinde bilgi edinme diye bir bölüm var. Durumu izah edecek bir mesaj yazdım. İtiraz ediyorum kaç puan aldım hangi bölümden mülakat taban puanı kaçtı vs diye.. Dikkate alınır mı bilmiyorum ama sınava itiraz yerine geçmez diye tahmin ediyorum. Sonuçta idari işlem vgm ye ait. Sırf alandan ve kompozisyondan kaç aldım merak ediyorum o yüzden başvurdum.
-
Ben de ilk önce vgm'yi aradım, onlar bizim bu işle ilgimiz yok teftişi arayın dediler, teftişi aradım bizim alakamız yok üniversiteye gidin dediler, üniversiteye gittim, bizim hiç alakamız yok teftişe gidin dediler....En son teftişe dilekçe verdim ve dilekçeme cevap vermelerini bekliyorum. Bu arada sıralama alınacak kadronun 4 katı olarak sıralanmamış. 60-65 barajını açan herkes başarılı kabul edilmiş. 62 kişi 65 ve üzeri puan almış bilginize.
-
Evet ben de bir sürü görüşmeden sonra kimseyi muhatap bulamadım.En sonunda teftiş kuruluna dilekçe gönderdim..Benim de merak ettiğim Kpss den 85 üstü puan almış 300 kişinin içinden 65 i geçen nasıl bu kadar az kişinin olduğu..Hem de böylesi kolay sayılabilecek bir sınavda..Umarım cevap verirler de en azından puanlarımızı öğreniriz.
-
Arkadaşlar mülakata kalanlardan aranan var mı?Eve görüşmeye geleceğiz diye?
-
Yok beni aramadilar eve mi ggeliyorlar?
-
@ptriot Beni aradılar yaklaşık 1 saat kadar önce ve memurlar.nette vosvoscan kullanıcı adı ile yazan bir arkadaşı daha aramışlar
-
@Emin-Bağırsakçı tam olarak ne dediler acaba?Arayan numara kurum numarası mıydı?
-
@ptriot dostum görüşme için eve mi geliniyormuş? Öyleyse çok sıkıntı
-
@MutadisMutandis Yarın ararlar muhtemelen öngörüşme yapılacakmış, bu ön görüşme için ön telefon araması şehir vs bilgisi için
-
@StanleyEddington bilmiyorum ben de şoktayım
-
@Emin-Bağırsakçı ön görüşme evde mi yani?bankalardaki sistem gibi?
-
@ptriot Kardeşim tam olarak bilemiyorum. Söylenenleri şöyle aktarayım, VGM mülakatı öncesinde bir öngörüşme yapılıp adaylarla ilgili öndeğerlendirme raporu komisyona sunulacakmış. Bu amaçla yapılacak öngörüşmede sanırım yazdığımız CV üzerinden yapılacaktır. Örnek olarak bana daha önce öğretmen olarak çeşitli kurumlarda görev yaptığımı ve yöneticilik yaptığımı bunların nereler olduğunu bilmek istediğini söyledi. Yani tam olarak hakkımızda bir ön intiba kazanıp bunu mülakat komisyonuna bir ön değerlendirme raporu şeklinde sunacağını anladım ben.