Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Beni henüz aramadılar bile o kadar bekledim kaçırmayayım diye.
-
@Emin-Bağırsakçı aramadılar
-
@Emin-Bağırsakçı ben de aranmadım.
-
Benide arayan yok henüz
-
Telefonda bana söylenen bu hafta bu görüşme işlerinin yapılacağı bana da net tarih saat verilmedi yarın arayacaklar şeklinde söylenmişti. Gelişme olur olmaz hemen haber vericem herkese, görüşme yapılırsa da görüşmeyle ilgili detaylı bilgi de vericem inşallah. @mariapuder @MutadisMutandis @ptriot
-
Eyvallah kardes hepimizin hakkında hayırlısı olsun
-
Arkadaşlar öncelikle merhabalar,
Daha önce de belirttiğim gibi görüşme sonrası elimden geldiğince bilgi vermeye çalışacağım.
Öncelikle görüşme evde, kurumda ya da herhangi bir kafede bile yapılabiliyor. Bu tam olarak baskını nerede yediğinizle alakalı. Yani sizi yarın saat 10 da görüşmeye davet etmiyorlar. Biz geliyoruz neredesiniz diyorlar en azından İzmir aşaması bu şekilde oldu. Eğer hala görüşmeye girmediyseniz buradaki müfettişten başka bir müfettiş ile görüşeceksiniz çünkü bizim müfettiş son görüşmesini benimle yaptığını ifade etti. Görüşmelerde hemen her konuyla alakalı sohbet ediliyor. Müfettişin elinde önceden hazırlanmış 15-20 maddelik bir değerlendirme formu var içeriğinde ne ararsanız var: borcunuz, aile yaşamınız, idealleriniz, öğrenimini,z vs vs. Bu arada müfettiş demişken görüşmek için gelen görevliler Başmüfettiş yani ehayatını bu meslekte geçirmiş insanlar. Olabikdiğince doğal bir havada sohbet havasında geçiyor kasılacak yada heyecanlanacak bir durum yok. Gayet babacan tavırlarla yaklaşıp sizi ölçmeye çalışıyorlar diyebilirm. Ancak tahmin ettiğiniz üzere en önemli konu FETÖ-PYD-PKK bunlarla bir bağlantınızın olup olmadığı ile ilgili zsize de sorular yöneltilebilir. Dersane, iş yaşamı vs. Allahtan hepinize kolaylıklar ve başarılar dilerim. Aklınıza takılan bir şey olursa yazarsanız elimden gelen yardımı yaparım seve seve ancak unutulmamalı ki bu anlattıklarım buradaki müfettiş ile yaşananlar kişiden kişliye müfettişlerin tavırları farklılık gösterebilir. -
@Emin-Bağırsakçı Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler öncelikle. Aniden gelmeleri biraz tuhaf gibi sizi geçen hafta aramışlardı ön görüşme olacak diye fakat henüz aranmayanlar(ben dahil) için aniden gelmeleri şaşırtıcı olur. o an görüşme yeri nasıl ayarlanıyor, sizin görüşmenizde kaç kişi vardı, aniden geliyorlarsa günlük kıyafetimizle olabiliriz o zaman? Heyecanlandım sahiden, cevap verebilirseniz sevinirim.
-
Kiyafet vs nasil olcak gercekten ben de daha aranmadim ve aniden olmasi biraz garip olmus
-
Ankara da yaşayıp da aranan, on gorusme yapan var mi ?
-
@buse ben de ankaradayım fakat hala aranma vs hiç olmadı
-
@-Deficit- Rica ederim dostum. Bana önümüzdeki hafta görüşeceğiz dediler ancak gün ve saat vermediler. Bugün ise yola çıktık 25 dk sonra görüşelim dediler cv nizdeki adrese doğru geliyoruz yoldayız dediler. Ancak ben kaynanamlardaydım o nedenle Balçovadayım dedim Agora diye bir alışveriş merkezinde kafede görüştük. Günlük kıyafet ile görüşülüyor çünkü hazırlık yapacak fırsat verilmedi. İnşallah sizlere önceden gün ve saatverirler. Görüşmeye kurumun aracıyla geldiler bir başmüfettiş ile görüştüm ben şöfor arkadaş takıldı sanırım alışveriş merkezinde.
-
@ronaldinho Henüz şoku atlatabilmiş değilim. Bir de bana sordular nerede görüşebiliriz diye o daha da garip geldi. Yani evdeyim buyrun deseniz gelirler. Müfettişin insiyatifinde sanırım bu konular.
-
@buse @ronaldinho Sanırım sizi sona da saklayabilirler sonuç olarak tüm müferttişler hazırladıkları raporları ankaraya getirecek sizi kuruma çağırabilirler. şuan benim görüştüğüm müfettiş eskişehir balıkesir akçay izmir torbalı vs yerlerdeki adayları tamamladığını söyledi.
-
Tekrar hatırlatmakta fayda var rahat olun arkadaşlar hakkınızda daha detaylı bilgi edinmeye çalışıyorlar anladığım kadarıyla ama aniden aranıp geliyoruz deyince ben şokkk oldum tabi Allah hepinizin yardımcısı olsun.
-
Aniden başmüfettişin gelmesi ve hazırlıksın yakalanmam:( @Emin-Bağırsakçı teşekkürler verdiğin bilgiler için valla ön görüşme için ankaraya çağırsalar iyi olurdu benim açımdan. Böyle aniden nebileyim
-
Tesekkurler arkadaşlar, son olarak kurum numarasından mi arıyorlar kendi numaralarindan mi?
-
Hala aramadilar beni Ankarada olupta aranan görüşülen var mı ?
-
@buse @MutadisMutandis Beni kendi cep telefonundan aradı sanırım müfettişlerin cep faturasını kurum ödüyor 05........18 olan numara beni arayan müfettiş. Sizi başka numaradan arayacaklardır çünkü bu müfettiş kendi ön görüşmelerini tamamladığını söyledi.
-
@mariapuder Rica ederim Sayın hocam. Ankaraya çağırmaları benim için de iyi olurdu ama maalesef golü yedik. 20 dk sonra oradayım ifadeni alıcam dedi resmen Bu arada bu öngörüşme sadece mülakat komisyonunun fikir edinmesi açısından sanırım eleyici vs bir niteliği olacağını sanmıyorum.