Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Yapacak hiç bir şey yok. Beklemeye devam
-
@eminbagirsakci çarşamba günü aradığımda komisyon toplantı yaptı, yakın zamanda açıklanır mağdur olmazsınız dendi.(kpss başvuru anlamında). Bugün ise hiç bir bilgim yok dediler ben de uzatmadım. Mübarek cuma günü hayırlı haber alırız inşallah
-
@NnN mübarek cuma günü güzel haberleri birlikte ALMAMIZ dileğiyle hocam
-
Bu kadar mı zor 15 kişiyi belirlemek yahu... Beklemek daha zor. Olumlu ya da olumsuz sonucu görsek de yolumuza baksak şu mübarek günün hürmetine...
-
Bugün olmasa bile pazartesi açıklarlar ama hiç bir şekilde kpss başvurularından sonraya kalacağını sanmıyorum
-
@Tgbygn
Genel Yetenek Genel Kültür'de ödemenin son günü 24 Mart Cuma günü yani tam 1 hafta sonrası (tahminim gece 24.00'e kadar ödeme imkanı bulunur)
Umalım o gün en geç açıklanmış olsun -
@TORPİLSİZ biliyorum ve Allah biliyor ya ÖSYMye tek kuruş dahi para vermek istemiyorum artık alese girecektim onda bile şüpheliyim ️
-
bende aradım bir fikrim yok komisyon çalışması devam ediyor dedi
-
•Sgk uzman yardımcılığı
•Çalışma bakanlığı uzman yardımcılığı
•Bilim sanayi uzman yardımcılığı
•Sgk denetmen yardımcılığı
•Sgk müfettiş yardımcılığı
•Yurtdışı Türkler uzman yardımcılığı
•Rekabet uzman yardımcılığı
•Kalkınma uzman yardımc
-Kaymakam
yukarıdaki sınavları kazanıp vakıflar mülakatına da kalan arkadaşlarımız var inşallah komisyon yedek liste de yapar çünkü yukarıdaki kurumlardan birini kazanıp vakıflara gelmeme durumunda kontenjan boşluğu kalırsa yazık olur emeğimize .
tekrar dediğim gibi inşallah bu durum kurum tarafından gözardı edilmez -
@senolforum evet hocam bunu baya konuşmuştuk 10 15 msj öncesinde hepimiz aynı temennilerde bulunduk bazı müfettişlerin gorusleri de vardı hattı bi bakın isterseniz
-
@eminbagirsakci o zaman inşallah müfettişlerin dediği gibi yaparlar önceki sınav da yedek liste açıklanmış mı ?
-
@senolforum o konuda bir bilgim yok maalesef hocam bilgisi olan varsa arkadaşlardan yazar heralde
-
Vgm'nin sitesinden baktım. Daha önceki müfettiş yardımcılığı sınavı için bir yedek liste yoktu. Ama yine aynı dönemde açıklanan vakıf uzman yardımcılığı için bir yedek liste de hazırlanmış. İnşallah bu sefer de olur, çünkü gerçekten açıklanmayan bir çok mülakat sonucu var.
-
Arkadaşlar ben derim ki sonuçlar açıklamadan durumu izah eden bir Tweet yazalım ve genel muduru etiketleyelim en azından durumdan haberdar olurlar gerçi haberleri elbette vardır da hatirlatma gibi olur
-
Benim twitter hesabım yok. O nasıl yapılır bilmem bile : ) Ama burada bir arkadaş yedek liste olacak diye bir bilgi aldığını söylemişti. Bir başmüfettiştendi galiba .. Buna güvenebilirdik belki kesinse.
-
Bekleyelim ve görelim o vakit. Ancak yine de liste açıklandığında eğer yedek liste yapilmaz sa bence kimse bencillik yapmasın bir etkinlik yapalım. Gerçekten hepimiz çok emek verdik boş kalan kadrolarla kimsenin emeği heba olmasın. Ben kendi şahsım adına her daim katılırım asıl listede olsam da olmasam da
-
Ben de katılırım. Hatta şimdi yapmaya karar verilirse hemen bir hesap bile açarım. Kesinlikle doğru, bir yedek liste olmalı. Aklıma arayıp sormak da geldi. Açıklanma tarihini bilmeseler bile belki bu konuda bir fikir verebilirler bize.
-
@albertcan olabilir hocam bu da mantıklı yarın bir arayıp sorun isterseniz duruma göre hareket edelim. Biz ne zaman açıklanacağı konusunda aradık ama malumat vermediler. Beklemek çok zor gerçekten
-
@eminbagirsakci tamamdır hocam. İnşallah yarın arayacağım.
-
@eminbagirsakci hocam taze bilgilerim var. Konuştuğumuz şekilde kurumu aradım sordum. Oradaki beyefendi direkt sınav sonucuyla ilgili bilgilerinin olmadığını söyledi. Ama asilin yanında bir yedek liste de olacağından artık emin olabiliriz çünkü kesin bir dille olacak dedi telefondaki ilgili : ) Hatta uzattım lafı, açıklanmayan çok kurum sınavı var, biz adaylar olarak mağdur olmak istemiyoruz dedim. O da tekrar yedek listenin olacağını söyledi. Şimdi artık herkese hayırlı ve sabırlı bekleyişler : )