Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@albertcan Allah da sana böyle güzel haberler versin kardeşim sabah sabah ferahlatın yüreğimizi çok sağolasın kardesim
-
Hadi bakalım sonuç alabildiğimiz bir gün olması dileğiyle.
Bugün pek sanmıyorum açıklanacağını (tahmin)
Umudum yarın ve perşembeye -
@TORPİLSİZ ilk cümlene Amin kardeşim
-
Keşke bugün açıklansa...
-
Odaklanamiyoruz kpss de yaklaşıyor inşallah en kisa zamanda sonuçlanr da ona göre yolumuza bakarız
-
Arayan soran var mı gençler?
-
@NnN ben bugun aramadim sanırım bireysel aramamiz da pek fayda etmedi. Hepimiz ard arda arayalım mi acaba yıldırma politikası aciklayalim da kurtulalım şunları dilinden hesabı
-
ben varım üst üste arayalım ki belki faydası olur hepimiz arasak güzel olur aslında
-
Bir an önce açıklasalar da kurtulsak insanın içinden ders çalışmak da gelmiyor kpssye para vermek de
-
İlginçtir 300 kişinin yazılı sınavı kompozisyonlar da dahil olmak üzere 10 günde okundu ama 50 kişinin puanları ve sözlü notları belli olmasina ragmen sıralaması yapılıp 11 günde aciklanamadi
-
@eminbagirsakci 50 kişi değildir belki
-
@Tgbygn Total zaten 60 kişi hadi hepsi olsun seni mi kiracam yine de uzun zaman bence
-
@eminbagirsakci
@Tgbygn de zaten ''mülakata giren yani değerlendirmeye alınacak 50 kişi bile değildir.'' demek istedi.
Arttırmana gerek yok yani :=) -
Hadi mülakat tarihi gecikirken güvenlik soruşturması dediler tamam dedik. Şimdi bu neyin uzatması? Bari şu tarihten önce açıklanmaz ya da şu tarihe kadar bekleyin deseler de biz de beklesek.
-
@albertcan Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı içinde söyledi:
Maalesef hiç bir kurum bunu yapmıyor ki
hep bekletme arzusu -
@TORPİLSİZ bile kullanmadigi için öyle yazdım takılmak maksatlı yani farkındayım hocam
-
Peki ne yapabiliriz? @eminbagirsakci hocamın dediği gibi bir twitter etkinliği mi yapsak, yoksa beklesek mi böyle...
-
@albertcan
ben bu cumaya kadar bier bekliyelim derim.
Bence en az %50 ihtimalle açıklanır cumaya kadar. (inşallah en geç o gün açıklanır da KPssye girmeyi düşünenlerimiz mağdur olmaz)
Yapabilceğimiz başka bir şey olduğunu pek sanmıyorum açıkçası -
@TORPİLSİZ peki bekleyelim. Ben de umutluyum aslında açıklanır diye. Ama o kadar çok uzatılmış açıklanmamış mülakat sonucu var ki insan korkuyor. İnşallah bekletmez uzun süre.
-
Evet 50 kişiden az demek istemiştim de bu siteye bazen yorum yapamıyorum o yüzden geç cevap veriyorum️ @TORPİLSİZ @eminbagirsakci