Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
@ITALIANO-kpss hocam emin misin o kadar az kişi mi kaldi bekleyen
-
Beni aradılar soruşturma için devam ettiğini söylediler başka aranan var mı?
-
@MutadisMutandis onlar mı sizi aradı hocam? Kazandınız soruşturmanız devam mı ediyor dediler? Biraz bilgi vermeniz mümkün mü acaba
-
Hiç bir bilgi vermediler devam ediyor soruşturmalar dedi haber verecez falan dediler anlamadım açıkçası süreç ne durumda
-
..................
-
Acaba kazananları mı arıyorlar ? Benide aramadılar, biraz garip bir uygulama sanki bu arama olayı bişey söylemeden sorulturmanız devam ediyor demek ne demek acaba?
-
@MutadisMutandis kardeş, yani size kazandınız gibi bi şey demediler öyle mi?
-
Ya arayana kadar açıklasanıza iyiçe çorbaya döndü Dallas a döndü. Arayana kadar açıklasanız diyorum artık millet ne yapacağını şaşırdı teori üretmekten.
Neyse olumlu ya da olumsuz fark etmez açıklansın da kapansın artık.
Sanki uzaya gönderecek adam alınıyor -
Olumlu veya olumsuz bir şey söylemediler bir kaç kişiyi daha aradılar diye biliyorum bu hafta içi ararlar büyük ihtimalle arkadaşlar herkesi
-
İnsaf yahu, madem sadece bunu söylemek için arayacaklardı, biz defalarca arayıp bilgi kırıntısı isterken neredelerdi...
-
Açıklandı
-
Olanlar için hayırlı olsun inşallah benim olmamış herşeyde vardır bir hayır nasibimizde yokmuş Allah büyüktür
-
Arkadaşlar benim olmuş, inşallah hayırlı olur. Ama ben sgk denetmenliği de bekliyorum. Orası olursa buna belge götürmüş olursam sgk ya geçebiliyor muyum?
-
@NnN sgk ya niye geçmek istiyorsun hocam?vgm merkez müfettişlik çok iyi kadro
-
sizi ve diğer tüm kazananları tebrik ederim. umarım sgk denetmen yrd. sonuçları açıklanır siz de kurum muvafakati almak zorunda kalmazsınız. bana gelince...
yedekler 3.sıradayım. 2 yıldır kpss kurum sınavlarından sonuç almaya çalışıyorum. yaşım 34 olduğu için bu sürecin de sonuna yaklaşmaktayım. onca sınav ve mülakatın ardından ilk kez bu kadar yaklaştım. sözün özü, asıl listede bulunup kurumda çalışmayı istemeyen dostlardan feragat etmeyi düşünenler var mıdır? -
@Liyakat başmüfettiş çok korkutmuştu turne olayından dolayı ben hep hayırlısını istedim inşallah. Kadınların ne kadar zorluk çektiğini anlatmıştı da bilmiyorum ya
-
Dostlar hayırlı ve uğurlu olsun. Bir başlığa daha çok şükür veda ediyoruz. Kazanan dostlara mesleğin hayırlar getirmesini diliyorum. Diğer dostlarımız ise inşallah yeni listelerde kendilerine yer bulacaklardır, inancım tam buna.
Allah utandırmasın dostlar. -
Lanet olsun vakfına da bilmemnesine de iyi bari fazla bekletmediler o yonden olumlu idi herkese hayırlı işler
-
Ha bir de imkanı olan kazanan listesi ile mülakat katılım listesini Check edebilir mi yolculukta olduğum için şu an bakamıyorum her türlü düşünmek lazım
-
..................