Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Ankara'dayım. Evet aynı müfettiş geldi.
-
@Zebercet ismail bey mi ?
-
@MutadisMutandis hayır Mehmet Ali Bey ile görüştüm ben.
-
@Zebercet tamam farkliymis
-
@T.R.Malthus Hocam sonradan feragat edilebileceğini bilmiyordum, amacım kimsenin hakkına girmeden birşeyler yapabilmekti, yardımların için çok teşekkür ederim.
-
İyi akşamlar. Acaba ön görüşmelerde yahut başka yollarla mülakatla ilgili bir tarih öğrenen var mı?
-
15 güne kadar belli olacak
-
@MutadisMutandis Teşekkür ederim.
-
Umudu kesti heralde herkes kimse yazmıyor
-
Bir gelişme yok mu arkadaşlar? Ev ziyareti yapılan var mı başka?
-
Ev ziyareti yapılmayan var mı? Kurum biraz ağır çalışıyor malesef
-
Bana ev ziyareti olmadı arkadaşlar. Olacak da denmedi.
-
Çok ilginç çoğu kişiye yapılmış banada yapıldı.
-
Bana da yapılmadı arkadaşlar, önceden dediğim gibi geleceğiz de denmemişti
-
Cuma günü veya önümüzdeki cumaya dek belli olur diye düşünüyorum. Ben mülakata katılmicam çok büyük ihtimalle. Sizlere başarılar.
-
Kazananların araştirmasi devam ediyormuş bu yüzden mülakat tarihi henüz belli değilmiş
-
@MutadisMutandis araştırmadan kasıt ne hocam?ön görüşmeler mi bitmemiş?
-
@MutadisMutandis @ptriot Hocam en son 03 Ocakta müfettiş bey le görüştüm beni aramıştı birşeyler sormak için. O görüşmemizde 6 Ocak tarihine kadar tüm raporları teslim edeceklerini artık işin merkezde olduğunu söylemişti. Araştırmalar ile ilgili raporlar 6 Ocak son güne kadar teslim edilecekti. Artık bir sonuç gelse çok iyi olacak. Biz ailecek ayrı gayrı düştük. 10 Günde yazılı açıklanmasına rağmen 2 ayda mülakat tarihi netleşmedi. Mülakat tarihlerini belirleyip süreç içerisinde de araştırmaları sürdürseler daha güzel olmaz mıydı? Tabi biz olaya biraz kendi penceremizden baktığımız için yanlış düşünüyor da olabiliriz. Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah hepimiz için.
-
Bana söylenen bu ama bu araştirma guvenlik sorusturmasimi yoksa mufettislerin yaptigi arastirma mi onu anlamadim acikcasi.
-
Ben de aramıştım dedikleri şey güvenlik soruşturmaları bitmedi o yüzden açıklayamıyoruz, biter bitmez açıklayacağız. Bekliyoruz da bu belirsizlik iyice moralimi bozuyor benim. Hayırlısı artık.