Vakıflar Genel Müd. Müfettiş Yardımcısı Alım İlanı
-
Arkadaşlar merhaba.. Güvenlik soruşturması yapılmış mıdır acaba yoksa kazananlar belli olduktan sonra mı yapılacaktır, bilgisi olan var mı? 2013 sınavında sözlüyü de kazananlar belli olduktan sonra form doldurulmuş. Biz öyle bir şey doldurmadık sanırım bu zamana kadar.
-
@albertcan arşiv formunu diyorsunuz sanırım. Onu kazanan arkadaşlar dolduracak ve güvenlik soruşturmaları yapılacak. Her kurumda durum böyle benim bildiğim. 10-15 gün belki daha fazla da o süreç sürer. Kurumdakilere sorduğumda Mayıs'ta falan anca iş başı yaparsınız demişlerdi.
Şöyle bir durum var mülakat tarihi beklerken bize güvenlik soruşturmaları yapılıyor o bitince mülakat tarihleri açıklanacak denilmişti. Bu ne demek, güvenlik soruşturması yapıldı mı bilmiyorum. Ama arşiv formu doldurmadan nasıl yapıldı o da biraz muamma.. -
Güvenlik soruşturmaları yapıldı zaten mülakatı kazananlar ilan edildikten sonra bize işe başlama süresi 45 gün denildi o ara da arşiv soruşturmasını yaparlar
-
yani sonuçlar belli olsa da mayısı bulur .inşallah olur da kpss derdi ile uğraşmayız:)
-
@senolforum uğraşmayız merak etmeyin olmadı cumaya kadar açıklamazsa arar sorarız kpss başvurularını hatırlatırız bunu göz önünde bulundurarak kadar iyi insanlar öncesinde açıklarlar ️hem dinlenmek ve şu kpss günlerini geride bırakmak için 45 gün gayet yeterli ama hemen de başlatılar mı bilemem sınavdan sonra mülakat için baya bekledik çünkü
-
@senolforum inşallah inşallah. Şahsen benim 3. Senem daha fazla KPSS ile uğraşacak takatim kalmadı artık Allah hepimizin yardımcısı olsun.
-
@Tgbygn @Zebercet bu kadar emek verdik gerisi artık nasip dostlar inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun
-
@Zebercet adını merak ettim ️ bu nasip işi belki de nasibin burası oldugu için daha önce olmamıştır pozitif düşünelim pozitif olsun ben inanıyorum şahsen çünkü hayatta hiç bir işim bu kadar iyi gitmedi nasip deyip bekleyelim
-
Ben güvenlik soruşturmasının yapıldığını düşünüyorum, çünkü fetöden dolayı bir kaç kişi elenmiş en başta
-
@NnN aynen bir ara liste 63 falandı galiba sonra 60 oldu ama arşiv soruşturması olmamıştır tahminimce birşey doldurmadık hiçbirimiz
-
Tam farkı ne güvenlik soruşturması ve arşiv soruşturmasının?
-
Bir gelişme yok heralde hâlâ
-
@TORPİLSİZ senin yazdığını okuyunca hadi dedim kurumu ariyayim ama nafile. Henüz komisyon çalışıyormuş hala! Biraz sikistirayım dedim ama ser veriyo sır vermiyo kpss başvuruları var bak filan dedim adam siz başvurunuzu yapın daha ücret ödemeye vakit var Bise kaybetmezsiniz dedi. Yani onlar da bizim gibi herseyden haberdarlar ve sanırım dikkate alıyorlar.
-
@eminbagirsakci anladım sürecin daha sonra erme aşamasına gelmediği çıakrımını yapmak biraz moral bozucu ama umut verici bir konuşma olmuş. Teşekkür ederim kendi adıma bilgilendirmen için
Bu arada önceki sayfada yer verildiği üzere henüz açıklanmamış mülo sonuçları listesinde de bir kıpırdama yok sanırım, diğer topicden takıp ettıgım kadarıyla her açıklanabilecek olan KAymakam Adaylığı sınavını da ilave ettim. Acaba VGM ve Kaymakmlığı birlikte bekleyen var mıdır bilmiyorum tabi
•Sgk uzman yardımcılığı
•Çalışma bakanlığı uzman yardımcılığı
•Bilim sanayi uzman yardımcılığı
•Sgk denetmen yardımcılığı
•Sgk müfettiş yardımcılığı
•Yurtdışı Türkler uzman yardımcılığı
•Rekabet uzman yardımcılığı
•Kalkınma uzman yardımc
-Kaymakam Adaylığı -
@TORPİLSİZ sanırım bir çoğunun açıklanması referandum sonrası olacak (inşallah öyle olmaz). Benim anlamadığım nokta ise mülakatlar yapılıyor puanlamalar yapılıyor ve bunların sıralaması neden bu kadar uzun sürüyor. Komisyon hala çalışıyor! Sözünü bir türlü anlayamıyorum.
-
@eminbagirsakci bunun 1001 türlü nedeni olabilir. Fark ettiyseniz özellikle 2016 yılından itibaren süreçlerde genel bir uzama eğilimi gözlendiği için bunun bize de sirayet edebileceğini belirtmiş ve tepki toplamıştım.
Ben bunu alımların daha titiz hale getirilmesine bağlıyorum.
Bu mülakat sonuçlarının çoğunun da referanduma ardına kadar da uzamasını beklemıyorum açıkçası tabi benimki sadece bir temenni
Açıkçası referanduma bağlamak da istemiyorum pek bu olayları topu topu 1000 kişiyi ilgilendiren olaylar hepsini toplasan (girecek ve giremeyecekler) -
Bugün açıklanır mı ?
-
@NnN bu soruyu 0 312 430 14 78 é soracaksiniz hocam hayırlısıyla bekliyoruz
-
@eminbagirsakci sordum bilgileri yok her zamanki gibi
-
@NnN komisyon hala çalışıyor cevabını almadiniz mi hocam aslında bir kaç kişi daha arasam belki hizlandirirlar süreci eğer sizde aradiysaniz 3 kişi olduk arayan